Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke,drago mi je da ste hrabre i kolko vidim sportski nastrojene.Ja sam vec 10 god hodacica.po sat vremena.Sad mi je nekad tesko kad hodam,jer sam to navikla sa mamom.
Al je super sport.Razveselim se ovde na forumu,zaista.
Gledam skoro MOje Novo ja.SVe zene zdrave ko drenovi,[osim sto nemaju zubice],i izmisljaju mi tu te male grudi,te pevaljkesatvljaju silikone u sto cuda.Kad znam kroz sta neko prodje pred operaciju i posle toga,dodje mi da sav taj polubesan svet zgromim.Iskreno.
Bar smo srecne sto nismo takve.
Sta ces Jeco,kompleksi su gadne boljke:manikir:

Hvala ti Gago. Dobro sam. Trudim se da idem dalje. Sta cu drugo... Nazad ne mogu, znaci ostaje samo napred... Sad me muka neka hvata pred praznike. Na sv. Nikolu je moja slava, a tati dajem 40 dana.... I tesko mi je... Ide i Nova godina i Bozic kad bi njemu bio rodjendan i ako to prezivim bez nekih trzavica valjda cu da se sasvim ocitavim i izadjem jaca odatle... Idem polako sitnim koracima dan po dan. Tako mi je lakse.. Kolegenica iz kancelarije mi cesto govori kako mi se divi kako sve to stoicki podnosim i jos funkcionisem normalno bez gresaka, cak mogu i da se salim. Eto tako me drugi vide, mada ja samu sebe ne vidim tako. Ali vreme ide dalje pa tako i ja... Malo klonem, malo placem, ali sam uglavnom ok.

Likita i jelena,mogu samo da zamislim kako vam je teško,ali vremenom će to nekako doći na svoje, a praznina ostaje i ništa to neće moći da nadomjesti.......... i opet ako je za neku utjehu bili su svjesni do zadnjeg!
Bikilix,samo da ti poželim sreću sutra i misliću na tabe i šaljem ti pozitivnu energiju da izdržiš dok budeš čekala nalaz!!! Samo hrabro!:heart:
Pozdravčić svima!

Biki-i ja ti drzim palceve i vec citam kako nas radujes lepim vestima.:D
Meni juce dunulo i pozvah dr.za zracenje-u petak idem da vidim sta se tu moze uraditi.Ovako sam skroz dobro,imam puno nekih obaveza i jurnjava,to mi prija-ne volim da "blejim".Da nije zickanja i proboda-skoro da bih i zaboravila da mi nesto fali.Naravno,ni vecernji pogled na problematicno podrucje nije sladak-ali opet,vrlo sam zadovoljna svojim stanjem!

Uff Vesna , jedva docekah da odlucis - pa da ga konacno sprze /ostalo neka dobro zastite/.

Bikilix , drzim palceve, a i popravices malo Vojvodjanski budzet. Ala znaju naplatiti - otac ih j...o. Pa tako se ovde kaze.
Pozz

Hvala vam devojke na lepim zeljama i na podrsci:heart:
Verujem da je to sve ok,al ajd da budem sigurna:cool:
Vesna,pametna odluka,predpostavila sam da ces tako odluciti,bravo:super:
Evo ja na poslu,srkucem kaficu,raduckam i cekam kraj radnog vremena
i da mi dodju sestra i dete po mene pa odoh u NS na picence:whistling:
da im popunim budzet:zcepanje:
Ljubim vas sve i mislicu na vas veceras,da nije bilo vas nebi ni isla,hvala Gago jos jednom:zag:

Biki-i ja ti drzim palceve i vec citam kako nas radujes lepim vestima.:D
Meni juce dunulo i pozvah dr.za zracenje-u petak idem da vidim sta se tu moze uraditi.Ovako sam skroz dobro,imam puno nekih obaveza i jurnjava,to mi prija-ne volim da "blejim".Da nije zickanja i proboda-skoro da bih i zaboravila da mi nesto fali.Naravno,ni vecernji pogled na problematicno podrucje nije sladak-ali opet,vrlo sam zadovoljna svojim stanjem!
Vesna,i kod mene je isti slucaj,obaveze,jurnjave...sem tog zickanja i proboda kao i otecene i crvene dojke,zaboravila bi da mi nesto fali,a to je odlicno po nas.Samo hrabro napred i ovaj put mu j..i kevu! Kiss...

Hvala vam devojke na lepim zeljama i na podrsci:heart:
Verujem da je to sve ok,al ajd da budem sigurna:cool:
Vesna,pametna odluka,predpostavila sam da ces tako odluciti,bravo:super:
Evo ja na poslu,srkucem kaficu,raduckam i cekam kraj radnog vremena
i da mi dodju sestra i dete po mene pa odoh u NS na picence:whistling:
da im popunim budzet:zcepanje:
Ljubim vas sve i mislicu na vas veceras,da nije bilo vas nebi ni isla,hvala Gago jos jednom:zag:

Срећно! :D

Sofija, nisi u toku. U Novome Sadu , zuljale je pare, ode da joj potvrde da je dobro, al to kosta 180 evrica.
Ako nanjuse novce , daj Boze da ne iscackaju nesto, pa igranka bez prestanka. A valjda nece.Ovo sigurno
nije preko racuna pa 19 h., meni i nije neko uobicajeno vreme za zakazivanje, a opet , nisam u toku ....
Nadam se da je dobro
Pozdrav

Uff... prosla vec ponoc, a Bikilix se jos nije javila.
Racunam .... nije jos stigla, a nisam ziva od iscekivanja
a cekacu .....

Poslednja izmena:
Rezultat dobar:whistling:
Hvala vam svima na lepim zeljama i podrsci:zag:
Kaze dr. da mogu da budem bezbrizna,dojka cista skroz,sprzeni su mi krvni sudovi i ko zna sta sve jos od zracenja,rekla mi da sto vise odmaram,kad god sam u prilici da legnem 10,15 min. i blaga masaza ruke i dojke,da stedim tu ruku... A sam pregled je:sad2: Smrzla sam se od straha,ruka mi je uzas,3 puta su mi pokusali da montiraju braunilu,vene pucaju,jedva mi ubacise taj kontrast,pa kad poce da tutnji je...e:eek: Rekla mi je da bi bilo preporucljivo da jednom godisnje radim magnet,da spomenula sam forum i obecala mi je da ce se pridruziti :super:
Sve vas puno ljubim,sinoc nisam mogla da pisem,iskljucili mi internet,***.da bi platila pregled nisam platila internet:zcepanje:

Kaze dr. da mogu da budem bezbrizna,dojka cista skroz,sprzeni su mi krvni sudovi i ko zna sta sve jos od zracenja,rekla mi da sto vise odmaram,kad god sam u prilici da legnem 10,15 min. i blaga masaza ruke i dojke,da stedim tu ruku... A sam pregled je:sad2: Smrzla sam se od straha,ruka mi je uzas,3 puta su mi pokusali da montiraju braunilu,vene pucaju,jedva mi ubacise taj kontrast,pa kad poce da tutnji je...e:eek: Rekla mi je da bi bilo preporucljivo da jednom godisnje radim magnet,da spomenula sam forum i obecala mi je da ce se pridruziti :super:
Sve vas puno ljubim,sinoc nisam mogla da pisem,iskljucili mi internet,***.da bi platila pregled nisam platila internet:zcepanje:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!Suuuuuuuuuuuuuuppppppeeeeeeeeeerrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiškaaaaaaaaaaa :klap::klap::klap::klap::klap::klap:!!!!!! Biki nemaš pojma koliko mi je drago,evo čim sam ustala palim komp i kontam da li si se javila!Sada se opusti i uživaj,časti se nečim lijepim i poslušaj sve što ti je rekla doktorka,a vidjela si je kako izgleda kao milion dolara :zper:,a i prijatana je svtarno! Pregled je užas živi ,ali nisam htjela da te strašim i opterećujem time,ono tutnjanje i buka je da srce otkaže ali kad ti kaže da je nalaz dobar onda se sve zaboravi!
Veeeeeeliki :zag:

Bikilix , ovo je bas dobra vest. I stvarno se pazi .... i jako sam sretna zbog tebe.
Jesu skromni, jednom godisnje ... to mozes skuckati.
Imas li nekakvih specijalnih preporuka oko ishrane? A valjda postoji neki nacin i da se
te vene nekako srede. Mislim da je dobro sa kockama leda i Hepatrombin gel ... i ima
to nekih specijalnih masaza, ali to samo strucna lica mogu raditi , zaboravih kako se
to zove, moja prijateljica u Osijeku ide na to, a prilicno i kosta , al nema veze , vazno da je
dobro. Pozdrav tebi i ostalima

Bikilix cestitan ovo je bas dobra vest i za tebe i za nas ostale, i ako se ne znamo svi su mislimi na tebe pa i ja.
Moja mama se upravo javila iz bolnice sve je ok kontrola za godinu dana.
Blago njoj ona je svoje pregrmela a ja krecem od ponedeljka da prikupljam rezultate pa pravac kod prof na pipkanje

:vatromet::vatromet:

Због тих спржених судова ти теже пролази упала! ;) Само буди упорна са том масажом, тако ћеш бар мало да допринесеш побољшању циркулације. :D

Da,doktorka izgleda kao milion dolara i kusur! Pozdravljam je,odusevila me...
Svi ste mi tako divni,ganuta sam majke mi,ljubim vas puuuuunooooooo....
Mima ne brini,samo hrabro,nije lose kad te neko za promenu strucno ispipka:zper:
Pocela sam sa masazom sinoc:brus:objasnila mi je kako treba:p

Znaci celo jutro sam razmisljao,kako li je proslo,posto se sinoc nisi javljala...E hvala Bogu da je sve dobro... :D <3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back