BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Jel se to meni ucinilo ili je lilihip na netu
DOBRO DOSLAAAAAAAAA

DOBRO DOSLAAAAAAAAA

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eto mene , vera mi sve prenese pa znam kako ste svi , dobro sam sad , bice jos bolje , samo sad moram da smrsam ono sto sam nakupila tokom hemio a bogami i klimaks , heheLjudi,imate li neki aber od Lilihip?valjda je dobro,nedostaje ovde puno!

!!!! Ma samo da si ti bolje pa biće i net i manjak kg,sve se to da riješiti,što bi kod nas rekli: živa glava sve riješava! Veliki pozdrav

ma ti si divan decko , petre i jako pazljiv , svi ste mi vi prirasli za srce puno
Dobar dan svima,prvo da vam kazem da mi je ovo prvo iskustvo sa nekim forumom i da sam se prijavila inspirisana vasim komentarima, a i obecala sam Bilkilix da cu se pridruziti. Ja sam dr od milion dolara:-) sto zaista zvuci fantasticno i hvala vam na tom komentaru, a ubuduce cete moci da me konsultujete za sve vrste snimanja u onkologiji, odnosno kada sta treba i kojom dijagnostickom metodom. Radiolog sam u Centru za imaging dijagnostiku u Sr.Kamenici, radim ovaj posao sedamnaestu godinu, bavim se MR,CT i UZ dijagnostikom, a magistrirala sam i doktorirala na dijagnostici patologije dojke (pracenje postterapijske dojke sto je isvima vama inteesantno kako vidim). Gledacu da vam odgovaram najbrze sto mogu, ali se unapred izvinjavam ako vam ne odgovorim odmah, jer imam brojne obaveze. U sustini vam je najvaznije da imate adekvatnu informaciju.
Veliki pozdrav
eto mene , vera mi sve prenese pa znam kako ste svi , dobro sam sad , bice jos bolje , samo sad moram da smrsam ono sto sam nakupila tokom hemio a bogami i klimaks , hehe
E,lepo je videti te ovde!Samo guraj napred,a sto kaze Liki-mozda odes da raduckas malo?
Bas sam se neprijatno iznenadila,prosle godine u zimu tako sam zakazala za 3 nedelje.previse je 4 meseca za ovakva stanja,a opet-malo aparata,puno bolesnih).
Zeza me net na poslu pa ne postizem da kuckam,Likili,poslacu ti cim budem mogla na pp,sve vas ljubim i citamo se
E moja Lilihip,ista muka i mene mori...ma nek smo mi zive i zdrave,polako...resicemo se i tih kilograma,kad se resismo i ovog mnogo goreg cuda! kisss...eto mene , vera mi sve prenese pa znam kako ste svi , dobro sam sad , bice jos bolje , samo sad moram da smrsam ono sto sam nakupila tokom hemio a bogami i klimaks , hehe

Mislim da dr., iz Kamenice, nije stigla procitati sve postove - pa nije zgorega da joj napises na pp - mozda moze da ubrza.
Nekome nije najhitnije, ali trenutno - tebi jeste. Dobro , tek je upoznasmo, ali nema bas mnogo vas gde je toliko sve jako
urgentno. Zaboga , ja bih tebi ladno pisala iako si u guzvi, a ona jeste, ali opet sad je nuzno pomoci.
Pozdrav tebi i drd iz S.Kamenice i zovem i ja nekoga sutra - pa se pisemo.