Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok,hvala,a reci mi jos,koliko si ti platila da znam negde odprilike,izvini sto te smaram:rumenko:

Ma ne smaraš me,htjela sam ti i to napisati al' hajde reko .....čini mi se oko 180 evrića,ali ti pitaj sestru slobodno kad nazoveš da potvrdiš!
Ebiga košta,ali bolje riješiti za jedan dan i znati na čemu si,nego da te zavlače i da te košta živaca i ne daj Bože dodatnog zdravlja!
Ako još nešto treba tu sam!

Superiška biki,baš mi je drago da sam ti bila od pomoći!A da smo i prije pisali na tu temu bilo bi još bolje, ali nikad nije kasno nadamo se! Ma ja sam uvijek govorila kad se na vrijeme otkrije i čovijek uhvati u koštac,kad se zna na čemu si ,to je pola ozdravljenja!
Biće to sve dobro,samo hrabro :ok: :heart:

Superiška biki,baš mi je drago da sam ti bila od pomoći!A da smo i prije pisali na tu temu bilo bi još bolje, ali nikad nije kasno nadamo se! Ma ja sam uvijek govorila kad se na vrijeme otkrije i čovijek uhvati u koštac,kad se zna na čemu si ,to je pola ozdravljenja!
Biće to sve dobro,samo hrabro :ok: :heart:
Tako je,nikad nije kasno:zgrudvanje:
Bar cu da vidim NS:zper:
Nikad nisam bila:rumenko:
Pozz tebi:bye:

Ma bice sve ok! Jos kad vidis NS uzivaces! Bice ti prelepo! Divan je grad i divni ljudi! Pozz
Vesna kako si ti? Nadam se da to tvoje cudo miruje i ne pravi probleme

Cao Likita,nema te ovih dana...
Ne znam koliko cu moci da vidim taj lepi grad,sin dolazi po mene ne posao pa idemo tamo,zakazali mi u pola 7 uvece,ne znam koliko cu vremene imati,videcu.Ma samo da sam vise nacisto sa ovim.Pozzic tebiz:dd:

Видите како је корисна ова тема. :) Ето преко нет-а се нађу Гага и Бики и реше Бикију велики проблем. :)
Живеле Гага и Бики! :D Живела техника! :lol:

Видите како је корисна ова тема. :) Ето преко нет-а се нађу Гага и Бики и реше Бикију велики проблем. :)

Itekako je korisna!ja dobih drugarice koje su me posetile kad sam operisana,dobih Revitu-a o energiji podrske da i ne pricamo!Ja sam dobro,zamajavam se malo sa mojom kucnom ambulantom,radim...cerki je otvorena ta gnojna kolekcija pa joj lakse,muzu rezultati skoro normalni...O tome sta cu je slabo razmisljam,a znam i zasto-lepo se osecam,po ko zna koji put za ove dve godine vratih se u formu i nece mi se vise da se lecenjem obaram...A opet,uvece kad skinem gaze vidim da ona cuda rastu.Kad bih bar znala da ce biti od pomoci ta terapija...Hm...dacu sebi lufta jos koji dan pa cu sesti i doneti neku odluku!

Itekako je korisna!ja dobih drugarice koje su me posetile kad sam operisana,dobih Revitu-a o energiji podrske da i ne pricamo!Ja sam dobro,zamajavam se malo sa mojom kucnom ambulantom,radim...cerki je otvorena ta gnojna kolekcija pa joj lakse,muzu rezultati skoro normalni...O tome sta cu je slabo razmisljam,a znam i zasto-lepo se osecam,po ko zna koji put za ove dve godine vratih se u formu i nece mi se vise da se lecenjem obaram...A opet,uvece kad skinem gaze vidim da ona cuda rastu.Kad bih bar znala da ce biti od pomoci ta terapija...Hm...dacu sebi lufta jos koji dan pa cu sesti i doneti neku odluku!
Znas sta,vazno je da se ti dobro osecas,ne znam sta bih ti rekla u vezi terapije,moje misljenje je da vredi pokusati,ako ni zbog cega drugog ono zbog tih ,,cuda sto rastu,,koje ne mozes da gledas.
Verujem,kao i ostali na ovoj temi,da ces doneti pravu odluku,ipak je to samo na tebi i sama najbolje znas sta je najbolje za tebe :super::heart:

Hvala Sofi,bilo mi je zadovoljstvo što mogu pomoći,zaista!A baš tako,ova tema je više puta opravdala svoju ulogu,pa i ovaj put!
Ma samo da nalaz bude dobar i sve će biti potpuno!Živi i zdravi mi svi bili!!!

Vesna vi najbolje znate šta i kako po pitanju terapije!Mislim da je najbolje da poslušate svoj unutrašnji glas,jer sve ste do sada probali..........,a ja vam želim da donesete najbolju moguću odluku!!!Šaljem vam veliki :zag:

Naravno da znaci forum! To smo svi shvatili do sada. Koliko korisnih saveta i koliko novih prijatelja sam ovde stekla. A i nasli se ljudi sa istom mukom, pa je nekako i lakse kad sve to podelis sa nekim ko ce te razumeti.
Vesna, cvrsto verujem da ces doneti ispravnu odluku ma kakva ona bila. Isto tako cvrsto verujem i ubedjena sam da ces uspeti da pobedis to zlo jednom za sva vremena! Ali nemoj mnogo da odugovlacis sa odlukom. Sto pre resis sta ces i kako ces bice bolje, i u startu ces imati vecu prednost. Svako dobro ti zelim. :heart:
Bikilix, sa nestrpljenjem cekam cetvrtak, a mogu da zamislim kako je tebi... Ali doci ce i taj dan, pa ces bar biti nacisto i ti. Mnogo je bitan dusevni mir. Ali verujem da ce sve biti ok, i da je samo u pitanju taj oziljak.
GAGA... Tebi samo saljem jedno veeeeeliko :heart: Budi uvek tako divna kao sada :heart:

Pozdrav svim dobrim ljudima koje sam ovde imala cast na neki nacin upoznati:heart:
Nisam jos opterecena rezultatom,verovatno cu u cetvrtak biti,al popicu ja neki lekic pre svega pa nek bude sta biti mora:think:
Sad u ponedeljak idem prvo kod mog onkologa,cisto da je obavestim o svemu,mada znam u napred reakciju,,ma to nije nista,stavljaj obloge,maži šaljića,nema potrebe za magnetnom...:manikir:
Mene plaše neke neravnine koje sad osećam pod prstima kad pređem preko te dojke,kao neki kanalići ispod kože,a na površini se ništa ne vidi,ma neću više o tome da razmišljam do četvrtka:cool:
Pozz svima:bye:

Naravno da znaci forum! To smo svi shvatili do sada. Koliko korisnih saveta i koliko novih prijatelja sam ovde stekla. A i nasli se ljudi sa istom mukom, pa je nekako i lakse kad sve to podelis sa nekim ko ce te razumeti.
Vesna, cvrsto verujem da ces doneti ispravnu odluku ma kakva ona bila. Isto tako cvrsto verujem i ubedjena sam da ces uspeti da pobedis to zlo jednom za sva vremena! Ali nemoj mnogo da odugovlacis sa odlukom. Sto pre resis sta ces i kako ces bice bolje, i u startu ces imati vecu prednost. Svako dobro ti zelim. :heart:
Bikilix, sa nestrpljenjem cekam cetvrtak, a mogu da zamislim kako je tebi... Ali doci ce i taj dan, pa ces bar biti nacisto i ti. Mnogo je bitan dusevni mir. Ali verujem da ce sve biti ok, i da je samo u pitanju taj oziljak.
GAGA... Tebi samo saljem jedno veeeeeliko :heart: Budi uvek tako divna kao sada :heart:

Hvala likita za veeeliko srce!Nikad se ne zna ko kome može u životu zatrebati,pa eto i potpuni stranci pomognu jedni drugima,i hvala Bogu da nas ima još takvih,a i volim taj osjećaj ispunjenosti i unutrašnjeg mira!!! Ja sam na sebi osjetila kako je to kad ti, do tada potpuni stranac, pomogne u najtežim momentima u životu,kada sam saznala za dijagnozu,a ta ista osoba mi dan danas pomaže i ja sam joj neizmjerno i doživotno zahvalna!!!Veliki :zag:

Ala ste se raspisale danas. Juce sam pocela sa brzim hodanjem , kada me uhvati nervoza, a smanjujem i kolicineeee cigareta. Dobih upalu misica, ali ....ipak smiruje.

Bikilix, oni ocigledno hoce da zagines u Novome Sadu. Zaobidji kafice, a nadji tamburase- pa kada ti saopste dobru vest .... znas sta ti je ciniti. I nemoj stalno, sama, da se napipavas. Sta ce ti to? Mora da bude drugacije- pa seceno je.

Svima pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back