- Poruka
- 6.981
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo da se nasmejete i vesni srecno sutra

hoce , vec vidis da mu je bolje cim je gladan , bice svaki dan sve jaciJa se nadam da vas ne smaram previse. Vesni zelim jos jedno sve najbolje, i da ispiti budu polozeni.
Moj tata, lepo ja rekoh panicar, jutros opet uznemirio mamu, valjda nije navikao da po ceo dan lezi (a sad mora), pa se zalio da je gladan, pa svasta nesto... Nadam se da ce poceti polako sa "normalnom" hranom, pa ce se i on bolje osecati.
Zao mi mame. A ja daleko, ne mogu joj nikako pomoci.
Samo se nadam da ce sve biti u redu!
Vesna, dezuram uz telefon od utorka! Naravno cim se ti javis, brzinom svetlosti objavljujem vesti ovde!
Ovo je zaista velika nedelja u tvom zivotu. Uzivaj danas u odbrani diplomskog!
Ja se nadam da vas ne smaram previse. Vesni zelim jos jedno sve najbolje, i da ispiti budu polozeni.
Moj tata, lepo ja rekoh panicar, jutros opet uznemirio mamu, valjda nije navikao da po ceo dan lezi (a sad mora), pa se zalio da je gladan, pa svasta nesto... Nadam se da ce poceti polako sa "normalnom" hranom, pa ce se i on bolje osecati.
Zao mi mame. A ja daleko, ne mogu joj nikako pomoci.
Samo se nadam da ce sve biti u redu!
. Da znas samo koliko puta si me nasmejala onako od srca! 
haha , bas tako..Nasi dragi,nezni,muskarci...
3 oktobra opet hemio , e juce bila na nekom konceru u bojcinskoj sumi pa me neki dedica pozvao na sastanak , na pijaci hahaha , vidi rekoh sebi nisi ti jos za bacanje , heheHvala ti Lili, dobro sam. Jos uvek ne razmisljam o onome sto sledi. Moji su na moru, javljaju se redovno da uzivaju i da im je lepo, pa onda i meni bude toplo oko srca.. Prija i meni tatina pauza. Tu i tamo naidju crne misli, ali ih rasteram. Jos je rano za crne misli.
Lili, ti cekas drugi ciklus? Dobra si ti, kao i Vesna! Svaka ti cast na borbi i istrajnosti! A posebno na dobrom smislu za humor. Da znas samo koliko puta si me nasmejala onako od srca!
![]()

Jao,jedva cekate da me se otarasite...Nigde ja ne idem sutra..sutra dete polaze diplomski,sin kolokvijum,a ja idem u bolnicu u utorak,a operacija je u sredu.Sutra je veliki dan i svi ostali ove nedelje...!![]()
Inace ja imam B17,pila sam ga neko vreme,nista se spektakularno nije desilo(mozete jesti koscice od kajsije,25-30dnevno,to je to)
I ja sam citala da radiklana hirurgija kao ne daje bolje rezultate,ali pricala sam sa starijom profesorkom,patologom u Kamenici,i ona kaze"Koleginice,brzo ce se hirurgija vratiti na radikalno,bavim se dojkom 20 godina,ali zadnjih 6-7 godina su karcinomi sve agresivniji,sve cesce ne reaguju ni na hemio niti bilo sta"
pile-videces sad ce tata svaki dan biti sve bolje i bolje.
Dragi moji,hvala vam sto ste tako zlatni!Uz tu Tonu pozitivne energije,ja mogu da prodjem samo-fenomenalno!Cim se malo razbistrim,javljam se likiti,a ona ce,kao pravi abronosa,preneti to svima vama najbrze sto se moze!![]()

3 oktobra opet hemio , e juce bila na nekom konceru u bojcinskoj sumi pa me neki dedica pozvao na sastanak , na pijaci hahaha , vidi rekoh sebi nisi ti jos za bacanje , hehe
Diplomirasmo!!!Polozio i sinko!![]()
![]()
Sad sam ja na redu-mora i mama da se pokaze!![]()

3 oktobra opet hemio , e juce bila na nekom konceru u bojcinskoj sumi pa me neki dedica pozvao na sastanak , na pijaci hahaha , vidi rekoh sebi nisi ti jos za bacanje , hehe

Diplomirasmo!!!Polozio i sinko!![]()
![]()
Sad sam ja na redu-mora i mama da se pokaze!![]()

opasna si! Ali nemoj dedu, ko zna kakvo mu je srce
Mladje, sladje! 
sto jest jest ,
Pridruzujem se cestitkama! Sad je mama na redu!
Lili,opasna si! Ali nemoj dedu, ko zna kakvo mu je srce
Mladje, sladje!
![]()

Gaga kg, bitno da je tata dobro i da vise nema proliv. Pocece on sam da trazi da jede, videces. Samo budi strpljiva i nemoj mnogo da ga forsiras sa jakom hranom. Ukljucuj mu po malo normalnu hranu, i neka ima vise obroka dnevno da ne opterecuje creva. Postepeno ce dodati to sto je izgubio. Mozda nece vratiti svu kilazu ali ce bar deo da vrati.