joiv
Iskusan
- Poruka
- 5.265
Vesna drzimo fige da sve bude ok i da je to samo od malo vise aktivnosti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja ti toplo preporucujem da procitas knjigu od Lorin Dej, i znaces sta je za takvu osobu najbolje http://www.cps.org.rs/Zdravlje/rak.htmMene zanima da li neko zna nesto o tumoru mozga,tacnije o meningeomu atipicnom.
Zanimaju me iskustva ljudi,pre i posle operacije.Kakva su iskustva nakon operacije,i kakvih sve tretmana ima u lecenju istog.Hvala.
Jozla pomenuo si da je tvoj rodjak imao slobodnu tečnost u stomaku, to je verovatno bilo zbog metastaze na trbušnu maramicu.Da li je tvoj rođak imao većih problema sa tečnošću, da li mu je puno oticao stomak,da li je morao da ide na punkciju ili je krenuo na hemio t.
Mene zanima da li neko zna nesto o tumoru mozga,tacnije o meningeomu atipicnom.
Zanimaju me iskustva ljudi,pre i posle operacije.Kakva su iskustva nakon operacije,i kakvih sve tretmana ima u lecenju istog.Hvala.
E kad sam znala da ce obrisati ime inekcija !!!
A lepo je receno da je POMOCNO sredstvo koje iz nekog razloga dize imunitet i pomaze u NEKIM oblicima karcinoma .
Ne bih branila da na poslu nemam kolegu kome su pre 2 godine konstatovali karcinom prostate . Sav medicinski protokol uredno je prosao i prolazi ali isto tako koristi te inekcije ( sto nije ni malo jeftino ) i odavno vise nije ni nadut , ni iscrpljen , ni sa crnim podocnjacima , ni ''bledo zelenog tena'' i vracen na posao ( doduse drugi , laksi)
Ako je i od biljke , ali strogo kontrolisane , dosta je !