Tumor marker mi konstantno isti,manje od 17,sto je ok,valjda.Magnet mi je trazio dr.koji sve ovo i prati,bila sam na onkoloskom institutu kod te jedine doktorke koja cita magnet dojke u Beogradu,njoj je to jos bilo rano u odnosu na zavrsetak zracenja,tada je bilo 3 meseca od poslednjeg zracenja i navodno taj oziljak je jos ziv,ali mi je dr.Vasilski u petak rekao da je sad tome vec 6 meseci pa da vidim sa onkologom da pokusam ponovo da zakazem magnet,a onkololog na sve to vecito ima taj odgovor da to nije nista vec oziljak koji je tako tvrd a mastitis i dalje isti kao pre 7 meseci,po njima proci ce sam po sebi,bla,bla,bla...
Idem od ponedeljka na onkologiju i trazicu konkretan odgovor ako ga uopste ima jer mi se vec zaista smucilo sve ovo.
Ne znam vise sta da mislim niti sta da cinim po pitanju te dojke,osecam se ko kreten koji panici po njihovom misljenju bez razloga,mislim na onkologe,a pritom svaki put kad mi radiolog,dr.Vasilski u koga imam bezgranicno poverenje,uradi ultra zvuk dojke za sta je vrhunski strucnjak,ponavlja kako mu se ne svidja,kako treba bise paznje da mi posvete po tom pitanju i da on i dalje sumnja na recidiv.Zanimljivo je i to da taj magnet dojke rade samo na onkoloskom institutu kod nas u BG i u Sremskoj Kamenici za koju nam onkolozi nikako ne daju uput jer imamo taj jedan jedini u BG,ni jedna privatna ordinacija ne radi isti tako da i ta opcija odpada,a razlog je taj sto nemaju softver za takve preglede....katastrofa,a na onkoloskom institutu samo ta jedna profesorka Markovic mislim ,moze da cita nalaz,pa mozete da predpostavite kolike su tamo guzve i koliko meseci u napred se zakazuje i ceka!
Ma,sta bude bice,samo da zivce ne pogubim dok resim problem,a zivac sam samo takav!
pozz svima