Mima76
Ističe se
- Poruka
- 2.369
Dobro jutro,Mima? Jao,jeste,u startu je vec lepo napolju,ali ja imam da uciiim![]()
a ja radiiiiiiiiiiiiiiim do 18h sr.nje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro,Mima? Jao,jeste,u startu je vec lepo napolju,ali ja imam da uciiim![]()
a ja radiiiiiiiiiiiiiiim do 18h sr.nje
Pih,bas bez veze..
Pa to znači da ti super kuvaš draga Ivanice................mislim tri tanjira
Hajde,hajde u šetnju sa malom,ako ti je muž na putu pa stigneš do naveče spremiti da se jede!
Ljubim teeeeee i tog malog preslatkog anđela!

Jao znam, moj je isti takav. Sad kad iznesem na sto odmah kazem to ti je za 2 dana pa ti vidi kako cesPusti ti njih, jeli bi do sutradan bez prestanka! Moj sinoć pojeo 6 princes krofni, bilo mu muka, pita me malopre još koliko su ostale da ih dokrajči, pa od ponedeljka na dijetu
![]()

e sad me bas lepo nasmeja! Isti slucaj potpuno! Ipak moram priznati da je tvoj muz ipak u blagoj prednosti! 20 princes krofni za 24 sata...pa on je za ginisa! 
Koliko godinica ima mala? Nista lepse od detenceta![]()
![]()

Мама ти је била баш лепа жена.![]()

Ima 2 godinice i jos malo 3 meseca
Jeste,nista lepse i sladje! I najbolji lek za rane,bol...ona je moj spas![]()

dobro jutro i tebi i tvom secerkuJa reko prvo da odgovorim svima,pa da vam pozelim dobro jutro...![]()
Kako si samo sve tacno napisalaevo i mene , pa nedio sta je sa tobom jel treba oklagija , bikice al se ti razradi ovoh dana , likita pa gde bas princes krofne sto volim , a boba super za mamu , helena , cerkica je predivna , vama ostalima , pa samo uzivate haha![]()
.Kako si ti?Kako ti je stomak,dali se smirile bolovi koje si imala?Nadam se da si sad dobro.pozz

nigde nikogaevo mene samo na kratko i odoh , tu je irena nesto radi , ljubim vasO otkud ti jelicice....?
Nema te sto godina![]()
evo mene samo na kratko i odoh , tu je irena nesto radi , ljubim vas

evo mene samo na kratko i odoh , tu je irena nesto radi , ljubim vas

Lilika nas vise ne voli
Laku noc..

Izujedali su me opet komarci, mnogo im se svidjam
Al ajde sto me grickaju po drugim delovima tela nego sto mi ocni kapak nastrada. Imam dva ujeda i zbog njih mi je kapak toliko natekao da mi je oko pola zatvoreno

Cao malena
I ja se danima majem po zimnici,pun mi je kufer vise i paprike i ostalog
Upravo sam posla da spavam,al kovelim aj da ti se javnem
Kissic![]()