Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao znam, moj je isti takav. Sad kad iznesem na sto odmah kazem to ti je za 2 dana pa ti vidi kako ces :hahaha: Pusti ti njih, jeli bi do sutradan bez prestanka! Moj sinoć pojeo 6 princes krofni, bilo mu muka, pita me malopre još koliko su ostale da ih dokrajči, pa od ponedeljka na dijetu :zcepanje:
:zcepanje::hahaha: e sad me bas lepo nasmeja! Isti slucaj potpuno! Ipak moram priznati da je tvoj muz ipak u blagoj prednosti! 20 princes krofni za 24 sata...pa on je za ginisa! :)

evo i mene , pa nedio sta je sa tobom jel treba oklagija , bikice al se ti razradi ovoh dana , likita pa gde bas princes krofne sto volim , a boba super za mamu , helena , cerkica je predivna , vama ostalima , pa samo uzivate haha:zcepanje:

evo i mene , pa nedio sta je sa tobom jel treba oklagija , bikice al se ti razradi ovoh dana , likita pa gde bas princes krofne sto volim , a boba super za mamu , helena , cerkica je predivna , vama ostalima , pa samo uzivate haha:zcepanje:
Kako si samo sve tacno napisala:worth:.Kako si ti?Kako ti je stomak,dali se smirile bolovi koje si imala?Nadam se da si sad dobro.pozz

• Podržavam
Reactions: D&J
evo mene samo na kratko i odoh , tu je irena nesto radi , ljubim vas

U jeebote,pa ne mogu da verujem....
Nedostajes mi mala...:(
friends-3.jpg

Pozdrav za onko mafiju :heart:
Biki sa zakasnjenjem cestitam godisnjicu :zag:
Vidim imamo i novu drugaricu, imenjakinjo dobro nam dosla :D
Mene nema, a vidim nikom i ne nedostajem :mrgreen:
Da se pohvalim, ovih dana sam prava domacica, sporet i sudopera su mi dva najbolja druga :D Kod mene se uveliko pravi zimnica, zato i ne stizem da vam se javim ali i sada kao jednooki Dzek vas pratim :hahaha: Izujedali su me opet komarci, mnogo im se svidjam :hahaha: Al ajde sto me grickaju po drugim delovima tela nego sto mi ocni kapak nastrada. Imam dva ujeda i zbog njih mi je kapak toliko natekao da mi je oko pola zatvoreno :besna:
Prava sam corla :D

pa sta da vam reknem sto me nije bilo.ima vise razloga koji su se nadovezivali jedan na drugi.redom.prvo sam se puno potresla zbog tuznih stvari koje su se ovde desavale.i ja onda resim da malo pauziram sa posetama.onda doslo vreme za kontrolne rezultate pa me drpio zivac zbog toga.fala Bogu svi rezultati su dobri.pa idemo dalje.stigla mi unukica i cerka u goste.dosle prosle otisle.poa onda preslava.svi ste culi za sabacki vaser.ko te se ne seti cele godine tada te se seti i eto ga na vaser pa uz put svrate malo u goste i na rucak.spremam ja to na veliko jer nikad neznam ko ce mi svratiti.i na kraju imam dva dana pauze pa svratih da vidim sta ima ovde novo.u ponedeljak put pod noge i na kontrolu u kamenicu.eto to je sve.ispovedih se ja kao u crkvi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back