likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
smiluj se,daj čoveku sode bb,eksplodiraće ti u kući,pa ćeš kukaš što moraš da pereš![]()
Nije tu, odveo dete na trening
tamo nek eksplodira do mile volje, drugi će da peru 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smiluj se,daj čoveku sode bb,eksplodiraće ti u kući,pa ćeš kukaš što moraš da pereš![]()
tamo nek eksplodira do mile volje, drugi će da peru 

Nije tu, odveo dete na treningtamo nek eksplodira do mile volje, drugi će da peru
![]()

Pa i nisu mnogo velike.. A sad mi nešto i nisu uspele pa sam se razočarala.. Ja kad ih napravim znaju da budu sa filom teške po 550 grove sad su srednje veličine. Al to što se meni ne sviđaju njemu ič ne smeta
Od 27 komada, sin je pojeo jednu, ja jednu i sad ih ima još samo 5
Duško slistio 20 komada za manje od 24h
![]()

Ne javlja se na mobilni![]()

Nije tu, odveo dete na treningtamo nek eksplodira do mile volje, drugi će da peru
![]()

Javila se na telefon! Nestao joj internet, a nije uplatila, i onda se prekinula veza.. sad je nedostupna. Biće i telefonu nestala baterija![]()

.............ma nego šta, od malih nogu neka znaju kako treba 
Dobra,dobra.............ma nego šta, od malih nogu neka znaju kako treba
![]()

Tako ih treba vaspitavati od malih nogu,slazem se![]()
Ma bolje prođu u životu..........ne treba biti surov,ali malo više treba poštovati sebe,a dobre ne treba zaebavati,nego poštovati i eto miline!

QQ pukla sam pare u Pet centru

šta si kupovala?
nešto za malog cukicu,koja biješe rasa......maltezer,nije![]()
A nisu normalni kako su skupi,majke mi...QQ pukla sam pare u Pet centru

granule, ampulu protiv buvica neku ,,grickalicu,,
Ari je kovrdzvi bison
mali razmazeni nevaljali dzukac

A nisu normalni kako su skupi,majke mi...
Mene Lara kosta boga-oca![]()
Šta je sa štenaca biki?

Razdelio ih sin pre mesec i kusur dana,onog jednog sto je
dao devojcici i vidjam...kakav je debeli prasac
A sad mi se Carli ne odvaja od Lare,izgleda da je opet....jooooooooj...kako ne odosmo na vreme
da se sterilise,te nemamo auto,te nemamo pare,te nemamo vremena....sad cemo zato opet da dadiljamo...cini mi se![]()
koje ti imas kuce?