Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sta da vam reknem sto me nije bilo.ima vise razloga koji su se nadovezivali jedan na drugi.redom.prvo sam se puno potresla zbog tuznih stvari koje su se ovde desavale.i ja onda resim da malo pauziram sa posetama.onda doslo vreme za kontrolne rezultate pa me drpio zivac zbog toga.fala Bogu svi rezultati su dobri.pa idemo dalje.stigla mi unukica i cerka u goste.dosle prosle otisle.poa onda preslava.svi ste culi za sabacki vaser.ko te se ne seti cele godine tada te se seti i eto ga na vaser pa uz put svrate malo u goste i na rucak.spremam ja to na veliko jer nikad neznam ko ce mi svratiti.i na kraju imam dva dana pauze pa svratih da vidim sta ima ovde novo.u ponedeljak put pod noge i na kontrolu u kamenicu.eto to je sve.ispovedih se ja kao u crkvi.
Pa sve je to lepo,hvala Bogu...dobri rezultati,deca,gosti(znam kod mene je tako za Petrovdan 3 dana....)
a ovde uvek ima i dobrih i losih dana i vesti....navikne se covek s vremenom na sve situacije...kako - tako .
Pozz tebi i drago mi je da su nalazi dobri,to je i najvaznije od svega :)

pa sta da vam reknem sto me nije bilo.ima vise razloga koji su se nadovezivali jedan na drugi.redom.prvo sam se puno potresla zbog tuznih stvari koje su se ovde desavale.i ja onda resim da malo pauziram sa posetama.onda doslo vreme za kontrolne rezultate pa me drpio zivac zbog toga.fala Bogu svi rezultati su dobri.pa idemo dalje.stigla mi unukica i cerka u goste.dosle prosle otisle.poa onda preslava.svi ste culi za sabacki vaser.ko te se ne seti cele godine tada te se seti i eto ga na vaser pa uz put svrate malo u goste i na rucak.spremam ja to na veliko jer nikad neznam ko ce mi svratiti.i na kraju imam dva dana pauze pa svratih da vidim sta ima ovde novo.u ponedeljak put pod noge i na kontrolu u kamenicu.eto to je sve.ispovedih se ja kao u crkvi.

Pa sta hoces, dobro ti bili ..... nemoj se zaliti, daj Boze samo neka ti dolaze gosti i ovakvi, a ti da im spremas ;)

Pa sve je to lepo,hvala Bogu...dobri rezultati,deca,gosti(znam kod mene je tako za Petrovdan 3 dana....)
a ovde uvek ima i dobrih i losih dana i vesti....navikne se covek s vremenom na sve situacije...kako - tako .
Pozz tebi i drago mi je da su nalazi dobri,to je i najvaznije od svega :)

I tvoji ce da budu dobri idi ilepo spavaj, sanjaj Grcku ;)

ma ko se zali.pogresno si me shvatila.samo prvi razlog koji sam navela nije dobar.ovo ostalo je sve ispalo na dobro.al pukli zivciiiiiiiiiiiiiiii.ako razumes sta hocu da kazem.u isto vreme se i radujes i strahujes.sa jedne strane molis boga da zivis a sa druge se pitas sta ce ti zivot ako ces ga provoditi u mukama i bolovima.onda ti naidje svetla tacka to mi dolazak dece i zaboravis na sve.onda zivis samo za njih.o bolesti vise i ne mislis.jos kad ti je puna kuca ljudi ceo svet je tvoj.i onda se sve smiri i onda eto i mene ovde pa ako smetam vi recite al ja cu i dalje dolaziti svremena na vreme da navatam koju zjalu.

ma ko se zali.pogresno si me shvatila.samo prvi razlog koji sam navela nije dobar.ovo ostalo je sve ispalo na dobro.al pukli zivciiiiiiiiiiiiiiii.ako razumes sta hocu da kazem.u isto vreme se i radujes i strahujes.sa jedne strane molis boga da zivis a sa druge se pitas sta ce ti zivot ako ces ga provoditi u mukama i bolovima.onda ti naidje svetla tacka to mi dolazak dece i zaboravis na sve.onda zivis samo za njih.o bolesti vise i ne mislis.jos kad ti je puna kuca ljudi ceo svet je tvoj.i onda se sve smiri i onda eto i mene ovde pa ako smetam vi recite al ja cu i dalje dolaziti svremena na vreme da navatam koju zjalu.

Ma razumem.... taman da smetas. Pitala sam se sto te nema.... znam da si pominjala neka putesestvija , pa si imala nekih nevolja na istima , jel tako ? Pa jel ti nisi isla kod kceri? Ja tako razumela
Ja i zaboravila na Sabacki vasar ..... nesto se to danas slabo pominje. Nekada jeste .
Jeste , tesko bilo ovo za citanje , zaboravi i zivi najbolje sto znas i mozes. Imas cemu da se radujes ....

I kada te drpi taj tvoj zivac pred kontrole, a ti bolje pisi ovde sa nama pa ti bude lakse....

Poslednja izmena:

Kad god došla,dobro došla ! ! ! Radi onako kako osećaš i želiš,a meni je uvek drago da pročitam šta pišeš.
Pogotovo i posebno kad imaš ovako dobre vesti.:super:

moram mami da pomognem,pravi zena tursiju,ja moram da nosim bure u podrum..pa cekam da zavrsi,bili smo vec na pijacu kupili 15kg paprika,4glavice kupusa,sargarepu,paradajz... :D radi se punom parom
ja nikad ne ostavljam tursiju , bas nesto je i ne volim , :zcepanje:ali volim ono paprike sa mersunom i belim lukom ili samo krastavce u teglama sa mirodjijom ali to sve zajedno slabo

sad me zvala mama moje venčane kume,
slomila ruku u krevetu žena,treba joj pomoć,
idem na dva dana kod nje,bar malo da joj
pripomognem,nema net,ne nosim lap,
ko da idem u afriku,a ne u centar bgd-a,
čujemo se,a pišemo kad se vratim iz ekspedicije :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back