BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Pa sve je to lepo,hvala Bogu...dobri rezultati,deca,gosti(znam kod mene je tako za Petrovdan 3 dana....)pa sta da vam reknem sto me nije bilo.ima vise razloga koji su se nadovezivali jedan na drugi.redom.prvo sam se puno potresla zbog tuznih stvari koje su se ovde desavale.i ja onda resim da malo pauziram sa posetama.onda doslo vreme za kontrolne rezultate pa me drpio zivac zbog toga.fala Bogu svi rezultati su dobri.pa idemo dalje.stigla mi unukica i cerka u goste.dosle prosle otisle.poa onda preslava.svi ste culi za sabacki vaser.ko te se ne seti cele godine tada te se seti i eto ga na vaser pa uz put svrate malo u goste i na rucak.spremam ja to na veliko jer nikad neznam ko ce mi svratiti.i na kraju imam dva dana pauze pa svratih da vidim sta ima ovde novo.u ponedeljak put pod noge i na kontrolu u kamenicu.eto to je sve.ispovedih se ja kao u crkvi.
a ovde uvek ima i dobrih i losih dana i vesti....navikne se covek s vremenom na sve situacije...kako - tako .
Pozz tebi i drago mi je da su nalazi dobri,to je i najvaznije od svega

ali proci ce ,

to mi se desi svaki put kad vidim da mi se priblizavaju sa braunilom
ali volim ono paprike sa mersunom i belim lukom ili samo krastavce u teglama sa mirodjijom ali to sve zajedno slabo