lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
znaci usvajas meXexexe... nema trulo, no' sve cakum pakum.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci usvajas meXexexe... nema trulo, no' sve cakum pakum.
Бики, који ти је син од ове двојице?Pozvani ste kad god zelite da dodjete,Lili me isprozivala sto je nisam zvala a![]()
nisam ni ja znala da ga spremaju kod mene kuci,bila sam u Zemunu ceo dan...
Zato sledeci put najvicu kad se sprema pa izvolte na junetinu sa povrcem naravno,sve zdravstveno![]()

,bili cijeli dan pa sam se smorila iako sam kao odspaval danas,ali moram ranije leći!Bilo nam je super,ali je gužvara ne viđena!!!Svi ste mi dobro i raspoloženo!?sve njeni , njena kuca sve sami muskarciБики, који ти је син од ове двојице?
Или су обојица твоји?![]()

pozdrav i tebi i bas lep provod si imalaSamo da pozdravim društvo i odoh čim prije na spavanjac............jutros smo došli sa Guče![]()
![]()
,bili cijeli dan pa sam se smorila iako sam kao odspaval danas,ali moram ranije leći!Bilo nam je super,ali je gužvara ne viđena!!!Svi ste mi dobro i raspoloženo!?
Ljubim vas sve!!!!

Znači sledeći put zoveš u goste 
Čujemo se sutra, zvaću te 
Ne vadi se na te slike iz detinjstva.
![]()

.....kako te je oduvao,
Samo da pozdravim društvo i odoh čim prije na spavanjac............jutros smo došli sa Guče![]()
![]()
,bili cijeli dan pa sam se smorila iako sam kao odspaval danas,ali moram ranije leći!Bilo nam je super,ali je gužvara ne viđena!!!Svi ste mi dobro i raspoloženo!?
Ljubim vas sve!!!!

Ne.onaj mali crni je od zaove,moj je onaj veci,a to je mladji,nemam ovde sad u kompu slike,poslacu vam sutra moje muskarce!
kako moćno zvuči 
Moji muškarcikako moćno zvuči
![]()

Bikkice,jel si se cula mozda sa SnovaK????![]()
odem sama u bespovratKako sad da te maknem s vrata.
![]()

To ne biva![]()
al se zahebo.....kako te je oduvao,
![]()
basA i osecam se tako,mocno....ko u Topalovicima,svaka zena rodi po musko dete,
vene i svene kao cvet ...
prijaju ti 
jao bas mi se i ne ideAl su dobre slikeeee... Bikice, kod tebe se baš dobro jedeZnači sledeći put zoveš u goste
Lili, si spakovala sve? Sutra u nove pobedeČujemo se sutra, zvaću te
![]()

haha sad ce te domacin oduvatiDaleko si ti od Topalovića. Od tolikih muških pored sebe, samo bujašprijaju ti
![]()