Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grčka sigurno, destinaciju još ne znamo, nešto razmišljamo da odemo onako na blic i tamo direktno nađemo smeštaj. Ja volim Stavros puno, kao da sam tamo rođena. Kad odem tamo, kao da sam na svom terenu.. Nekako mi ima dušu taj gradić...
Septembar je savršen za more.. Ništa lepše. More toplo, nema paklenih vrućina, može lepo da se diše, i noću se lepo spava. I ja bi najradije septembra išla, ali mi dete polazi u školu pa nema ništa od toga više..
Ma brzo će 8. ne brini. Dok se okreneš već došlo vreme za polazak! Tasos beše? Tamo imaju dobar, kvalitetan med, borov.
stavros je neobican gradic , malo samo bila , uh provedi se i za mene

dobro jutro evo i ja pijem kaficu
i pravim raspored za danas
skitnja je opet u planu
uz to treba obaviti jos neke pripreme za put
izmedju ostalog treba da odem po vaucer za more
a to sam potpuno zaborvila
zvali me iz agencije da pitaju idemo li mi u opste
valjda ih ljudi smaraju zataj vaucer mnogo rano
pa im ovo nase ,,zaboravljanje, bilo cudno

Grčka sigurno, destinaciju još ne znamo, nešto razmišljamo da odemo onako na blic i tamo direktno nađemo smeštaj. Ja volim Stavros puno, kao da sam tamo rođena. Kad odem tamo, kao da sam na svom terenu.. Nekako mi ima dušu taj gradić...
Septembar je savršen za more.. Ništa lepše. More toplo, nema paklenih vrućina, može lepo da se diše, i noću se lepo spava. I ja bi najradije septembra išla, ali mi dete polazi u školu pa nema ništa od toga više..
Ma brzo će 8. ne brini. Dok se okreneš već došlo vreme za polazak! Tasos beše? Tamo imaju dobar, kvalitetan med, borov.

i mi cemo tako,samo negde oko herceg novog ;)

Petre slike su divne i ja dje zivim svuda oko mene je priroda,dodjite malo i u moje krajeve:zper: ima sta da se vidi,obecavam
I Peco ovde kao da mi nemas ni 15 godina,izvini ali koliko si rekao da imas godinica?
Snovak javi nam se i tog svog malog za usi,kako da ti krije lijekove!?
Nije fino ni biti komiran,ali je jos gore trpjeti bol,i da znas svaki organizam bude takav dok se ne navikne,moj muz je na flasteru od 50 bio da kazem komiran,uspavan,usporen,a sada sa 125 jako malo,nekada ni malo,samo strpljenja i nadji sebi dozu koja ti pase,i samo da ne boli,cuvaj se:heart:

Imam 17....juuu pa zar delujem tako mlado??? :) Mada to mi svi kazu! poljubac tebi :*

dobro jutro evo i ja pijem kaficu
i pravim raspored za danas
skitnja je opet u planu
uz to treba obaviti jos neke pripreme za put
izmedju ostalog treba da odem po vaucer za more
a to sam potpuno zaborvila
zvali me iz agencije da pitaju idemo li mi u opste
valjda ih ljudi smaraju zataj vaucer mnogo rano
pa im ovo nase ,,zaboravljanje, bilo cudno

Dobro jutro,kod tebe dinamicno kao i uvek.. gde ides na more ? :)

Dobro jutro svima.I ja skuvala kafu i pijem u dobrom drustvu.Moji su svi bili na moru samo ja nisam.Planirala sam u septembru bar sedam dana,ali sad ta zracna traje tako dugo ,a jos nije ni pocela,pa ne znam ni da li cu ici.

i moji su vec bili na odmoru
sin na moru na pripremama
a cerka da mojim roditeljima u Bosni tamo imamo neku kucu
a ovo sad je porodicno
mama tata i deca hihihi
to jos ovu godinu vec sledece ce biti
ma palite matori

Dobro jutro svima,sve su slike prelepe,a kugle su njam,njam,
samo mi pravite zazubice,nateraćete me da se uputim put Praga,
a onda ćete vi biti krivi za sve kobasice i pivo koje tamo budem stukla :D,
šalim se naravno,ali bih baš mogla negde otići,čisto radi promene,
ne mora tako daleko,može i nešto bliže.

super ajde posalji utiske i smernice gde je dobra*a jeftina* klopa, na koju plazu da idemo i sl stvari

ako me direktor napusi recicu Mima je kriva :zcepanje:
ovako na plazi porucis kafu ili sok i ceo dan mozes da koristis lezaljku i suncobran, cene sve zavisi. ledeni caj od 1-1.50 e, kapucino 1.5 e mi smo uzimali dva pica a koristili 3 lezaljke, vodu nemoj da kupujes jer im je voda fenomenalna mozes sa cesme da pijes jer ide direktno sa Olimpa, preporuka za giros u glavnoj ulici ima Vila Navarino u prizemlju je restoran sa ogromnom bastom tu ti je giros najeftiniji a porcije masal, iznad ima velika poslasticarnica i pekara pecivo vrh i cene ok, imas i Lidl veliki market na ulazu u Leptokariju, imas bezbroj apoteka lekovi jeftiniji nego kod nas

hvala hvala draga na iscrpnom odgovoru
a disu posalji kod mene ako nesto zvoca
jos ako je mlad i zgodnjikav mmmmm
ima ga sredim za tili cas
a sad pitanje medicinskog radnika
a lsta cu kad ne znajem
sta se radi u slucaju da nekog opali meduza

i moji su vec bili na odmoru
sin na moru na pripremama
a cerka da mojim roditeljima u Bosni tamo imamo neku kucu
a ovo sad je porodicno
mama tata i deca hihihi
to jos ovu godinu vec sledece ce biti
ma palite matori
Mi smo dosli u tu fazu svako za sebe,mislim deca idu sa svojima.A za meduze,cula sam da je paradajz odlican,sadrzi nesto sto neutralise taj otrov koji ona izluci i nema opekotina.Znaci razne kreme u torbu za suncanje i jedan paradajz.:hahaha:

hvala hvala draga na iscrpnom odgovoru
a disu posalji kod mene ako nesto zvoca
jos ako je mlad i zgodnjikav mmmmm
ima ga sredim za tili cas
a sad pitanje medicinskog radnika
a lsta cu kad ne znajem
sta se radi u slucaju da nekog opali meduza

Kolko god zvučalo odvratno i bljak izgleda da deluje.... kad te meduza opali.... ispiškiš se na to mesto.... iskreno ja nisam imala bliski susret sa gospođom ali moj kolega probao i kaže da pomaže.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back