likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Dobro jutro svima![]()
Gde si pahuljice?
Kako si ti? Kako dojka i kako se osećaš sad ?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro svima![]()
Kako si ti? Kako dojka i kako se osećaš sad ?dobro jutro i svima vama , al se ide na more , ja vec zaboravila kako je bilo ,Dobro jutro svima![]()

stavros je neobican gradic , malo samo bila , uh provedi se i za meneGrčka sigurno, destinaciju još ne znamo, nešto razmišljamo da odemo onako na blic i tamo direktno nađemo smeštaj. Ja volim Stavros puno, kao da sam tamo rođena. Kad odem tamo, kao da sam na svom terenu.. Nekako mi ima dušu taj gradić...
Septembar je savršen za more.. Ništa lepše. More toplo, nema paklenih vrućina, može lepo da se diše, i noću se lepo spava. I ja bi najradije septembra išla, ali mi dete polazi u školu pa nema ništa od toga više..
Ma brzo će 8. ne brini. Dok se okreneš već došlo vreme za polazak! Tasos beše? Tamo imaju dobar, kvalitetan med, borov.
verovatni nikad jeliNišta nije bolje od domaćeg![]()
Grčka sigurno, destinaciju još ne znamo, nešto razmišljamo da odemo onako na blic i tamo direktno nađemo smeštaj. Ja volim Stavros puno, kao da sam tamo rođena. Kad odem tamo, kao da sam na svom terenu.. Nekako mi ima dušu taj gradić...
Septembar je savršen za more.. Ništa lepše. More toplo, nema paklenih vrućina, može lepo da se diše, i noću se lepo spava. I ja bi najradije septembra išla, ali mi dete polazi u školu pa nema ništa od toga više..
Ma brzo će 8. ne brini. Dok se okreneš već došlo vreme za polazak! Tasos beše? Tamo imaju dobar, kvalitetan med, borov.
Petre slike su divne i ja dje zivim svuda oko mene je priroda,dodjite malo i u moje krajeveima sta da se vidi,obecavam
I Peco ovde kao da mi nemas ni 15 godina,izvini ali koliko si rekao da imas godinica?
Snovak javi nam se i tog svog malog za usi,kako da ti krije lijekove!?
Nije fino ni biti komiran,ali je jos gore trpjeti bol,i da znas svaki organizam bude takav dok se ne navikne,moj muz je na flasteru od 50 bio da kazem komiran,uspavan,usporen,a sada sa 125 jako malo,nekada ni malo,samo strpljenja i nadji sebi dozu koja ti pase,i samo da ne boli,cuvaj se![]()
Mada to mi svi kazu! poljubac tebi :*Petre divne su ti slike
A i veliki pozdrav za tvoju mamu vidim da se javljala, mora da je jako ponosna kad ima tako divnog sina, za tebe velikiiiiii![]()
hvala
mojje :*dobro jutro evo i ja pijem kaficu
i pravim raspored za danas
skitnja je opet u planu
uz to treba obaviti jos neke pripreme za put
izmedju ostalog treba da odem po vaucer za more
a to sam potpuno zaborvila
zvali me iz agencije da pitaju idemo li mi u opste
valjda ih ljudi smaraju zataj vaucer mnogo rano
pa im ovo nase ,,zaboravljanje, bilo cudno

Dobro jutro,kod tebe dinamicno kao i uvek.. gde ides na more ?![]()
da bas dinamicno
Grcka/Leptokaria u subotu uvece krecemo
a ja napravila raspored aktivnosti za ovu nedelju da slucajno nesto ne zaborvim kakva sam zamlata

Gde si pahuljice?Kako si ti? Kako dojka i kako se osećaš sad ?
evo me, ma otkud znam juce bilo super, sinoc mazala nije tvrda, cak nije vise ni tamna kad od jutros cvrc, nesto me boli, 
Hahahahha,tu su moji isli 2007.trebalo je i ja da idem,ali sam dobio boginje i nisam mogao sa njima![]()
o jadnicak , i ja sam jedno leto imala ovcje boginje ,Hahahahha,tu su moji isli 2007.trebalo je i ja da idem,ali sam dobio boginje i nisam mogao sa njima![]()
da bas dinamicno
Grcka/Leptokaria u subotu uvece krecemo
a ja napravila raspored aktivnosti za ovu nedelju da slucajno nesto ne zaborvim kakva sam zamlata

uh Leptokariju obozavam skoro svake godine idem tamo
super ajde posalji utiske i smernice gde je dobra*a jeftina* klopa, na koju plazu da idemo i sl stvari

Mi smo dosli u tu fazu svako za sebe,mislim deca idu sa svojima.A za meduze,cula sam da je paradajz odlican,sadrzi nesto sto neutralise taj otrov koji ona izluci i nema opekotina.Znaci razne kreme u torbu za suncanje i jedan paradajz.i moji su vec bili na odmoru
sin na moru na pripremama
a cerka da mojim roditeljima u Bosni tamo imamo neku kucu
a ovo sad je porodicno
mama tata i deca hihihi
to jos ovu godinu vec sledece ce biti
ma palite matori

hvala hvala draga na iscrpnom odgovoru
a disu posalji kod mene ako nesto zvoca
jos ako je mlad i zgodnjikav mmmmm
ima ga sredim za tili cas
a sad pitanje medicinskog radnika
a lsta cu kad ne znajem