likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona nije toliko ko ti zabrazdila. Ona je na bananosimaBiiikiiiii,zove te Liki nešto ima da ti kaže.....![]()
Mama je dobro.Ima jos dva dana da primi longacef,urbazon i ranisan.Cekamo rezultate skenera po da vidimo sta dalje,da li se smanjilo ili opet terapije ili sta vec predloze.kako si ti?Boba, kako je mama?
Kako je društvance?
Važno da se ona dobro oseća, i da se vidi poboljšanje. Ne verujem da će skener biti lošMama je dobro.Ima jos dva dana da primi longacef,urbazon i ranisan.Cekamo rezultate skenera po da vidimo sta dalje,da li se smanjilo ili opet terapije ili sta vec predloze.kako si ti?
De si sele? Kako si?
Mama je dobro.Ima jos dva dana da primi longacef,urbazon i ranisan.Cekamo rezultate skenera po da vidimo sta dalje,da li se smanjilo ili opet terapije ili sta vec predloze.kako si ti?
evo guram nekako sa ovom prehladetinom,ali dobro je,sad pekla palačinke pa se najela![]()
pa nije ni čudo što
kad jedem ovako kasno
Čim ti pečeš palačinke, ništa ti ne fali! Pobedila si boljku! Mast, i ostala vudu sredstva su ti pomogla
A ja nemam mast![]()
Posle kiše dolazi sunce... Imaćeš ti još dobrih danaSamo izdrži sad..
Bila mi danas moja mala vaskica ceo dan. To je jedan savrsen dan i nadam se da ce ih biti jos puuuuuno!
Pogledajte prilog 248225Pogledajte prilog 248226
Prima lek kroz infuziju,bude dobro dok ga prima.Nadam se da je senka na snimku od upale pluca.Videcemo za koji dan st ce dr reci,Važno da se ona dobro oseća, i da se vidi poboljšanje. Ne verujem da će skener biti lošPije li probiotik? I masiraj joj obavezno to mesto gde prima inekcije, prvo rukom polako, a kasnije toplom flašom. Od inekcija to mesto otvrdne i nenormalno boli i stvaraju se grudvice
Bila mi danas moja mala vaskica ceo dan. To je jedan savrsen dan i nadam se da ce ih biti jos puuuuuno!
Pogledajte prilog 248225Pogledajte prilog 248226
Nije za operaciju,tumor na desnom plucnom krilunadam se Boba da će skener pokazati poboljšanje!!!Šta mama biješe operisala ili treba?