ONI SU PRODALI BEOGRAD...

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam znao. Ali bas mi zapala za oko ta firma posto na dosta gradilista ovde oko Arene i generalno na NBGD vidim na onim ogradama natpise montera.
U mamicu im lopovski. A taj Stanojevic je teska lopuza
Pa kako da ne zapadne u oko, kad jedini oni mogu da rade ozbiljne poslove u Beogradu! Bas me zanima kako su dobili da grade zgradu i trzni centar za MPC holding(to je ono sto se gradi pored ck-jos jedna ista takva zgrada i trzni centar)! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nemam nista protiv da se gradi, ali covece kako bas ta firma dobija sve velike poslove u Bgd-u?! Npr. Nemanjinu su oni radili... :mrgreen:

Pa kako da ne zapadne u oko, kad jedini oni mogu da rade ozbiljne poslove u Beogradu! Bas me zanima kako su dobili da grade zgradu i trzni centar za MPC holding(to je ono sto se gradi pored ck-jos jedna ista takva zgrada i trzni centar)! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nemam nista protiv da se gradi, ali covece kako bas ta firma dobija sve velike poslove u Bgd-u?! Npr. Nemanjinu su oni radili... :mrgreen:

To samo Radikali u takvim slucajnostima vide nekakvu zaveru.

MPC je onaj free shop u Kosovskoj devedesetih? Taj MPC?

MPC je onaj free shop u Kosovskoj devedesetih? Taj MPC?
Ne, ne... to je MPS od Zabunovica, a ovo MPC je firma(holding) koji je kupio zgradu biseg CK, iliti poslovni cntar Usce.

goxy
Ne sviđa mi se ovo,mada su realno zaslužili, posebno ''mali'' andrija
Zove se Andreja, a sta su to oni zasluzili, i ko su to oni, i sta je to on zasluzio?
Podeli sa nama...

Toki mi ga voki:lol:
Andreja ,andrija ko će ga znat...Neki ćeto jest...
DSS ovci su zaslužili malo šikane posle svega što su oni i njihova radikalska bratija učinili protiv DS i LDP-a...

Poslednja izmena:
Toki mi ga voki:lol:
Andreja ,andrija ko će ga znat...Neki ćeto jest...
DSS ovci su zaslužili malo šikane posle svega što su oni i njihova radikalska bratija učinili protiv DS i LDP-a...
Junak, a? Aj dodji pa menu u kako kazes, sikanu, jer sam ja iz dss, a za Andreju i ostale otom-potom, za tebe su krupne zverke. Prvo se izbori samnom, obicnim covekom, kako bi neki rekli, narodom. Aj...
Ili si samo na recima jak, ko i svi iz ldp-a? A junak?

MUP: Pet mladića lepilo plakate
26. maj 2008. | 11:55 -> 16:27 | Izvor: Beta, Tanjug
Beograd -- Policija je identifikovala petoricu mladića koji su u petak lepili plakate na kojima su portreti i brojevi telefona trojice funkcionera DSS-a.

Na plakatima je bila i poruka "Oni su prodali Beograd, pitajte ih pošto". Mladiće su, kako navode u MUP-u, u lepljenju plakata u centru Beograda, u ulicama Kralja Milana i Kralja Milutina, zatekli policijski službenici stanice Vračar i sa njima odmah obavili razgovor.

Reč je, navode u MUP-u, o Dušanu Dimitrijeviću (1986), opština Mladenovac, Dejanu Petroviću (1978) iz Beograda, Pavlu Šćepanoviću (1983) iz Bara, Milutinu Šćepanoviću (1984) iz Sutomora i Milanu Ćirkoviću (1978) iz Beograda.

O ovom događaju, rečeno je u MUP-u, odmah je obaveštena dežurna tužiteljka Trećeg opštinskog tužilaštva Ana Borović koja se "izjasnila da nema elemenata krivičnog dela i naložila dostavljanje izveštaja", što je, kako je rečeno, danas i učinjeno.

U MUP-u navode da su petorica mladića članovi Demokratske stranke.

Back