Крими Миле
Zainteresovan član
- Poruka
- 183
ja se ne secam da je neko od vas osudjivao plakate protiv Tadica vec ste to i podrzavali!
Па он држвни непријатељ јесте...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se ne secam da je neko od vas osudjivao plakate protiv Tadica vec ste to i podrzavali!
Dragan Kopcalic, bivsi funkcioner DS-a, inace je Kum Bojana Stanojevica, gradskog menadzera(on je iz DS-a).E a ko je vlasnik te firme Montera

Dragan Kopcalic, bivsi funkcioner DS-a, inace je Kum Bojana Stanojevica, gradskog menadzera(on je iz DS-a).![]()
Pa kako da ne zapadne u oko, kad jedini oni mogu da rade ozbiljne poslove u Beogradu! Bas me zanima kako su dobili da grade zgradu i trzni centar za MPC holding(to je ono sto se gradi pored ck-jos jedna ista takva zgrada i trzni centar)!Nisam znao. Ali bas mi zapala za oko ta firma posto na dosta gradilista ovde oko Arene i generalno na NBGD vidim na onim ogradama natpise montera.
U mamicu im lopovski. A taj Stanojevic je teska lopuza

Pa kako da ne zapadne u oko, kad jedini oni mogu da rade ozbiljne poslove u Beogradu! Bas me zanima kako su dobili da grade zgradu i trzni centar za MPC holding(to je ono sto se gradi pored ck-jos jedna ista takva zgrada i trzni centar)!
Nemam nista protiv da se gradi, ali covece kako bas ta firma dobija sve velike poslove u Bgd-u?! Npr. Nemanjinu su oni radili...![]()
Pa kako da ne zapadne u oko, kad jedini oni mogu da rade ozbiljne poslove u Beogradu! Bas me zanima kako su dobili da grade zgradu i trzni centar za MPC holding(to je ono sto se gradi pored ck-jos jedna ista takva zgrada i trzni centar)!
Nemam nista protiv da se gradi, ali covece kako bas ta firma dobija sve velike poslove u Bgd-u?! Npr. Nemanjinu su oni radili...![]()
Па он држвни непријатељ јесте...

Ne, ne... to je MPS od Zabunovica, a ovo MPC je firma(holding) koji je kupio zgradu biseg CK, iliti poslovni cntar Usce.MPC je onaj free shop u Kosovskoj devedesetih? Taj MPC?
Zove se Andreja, a sta su to oni zasluzili, i ko su to oni, i sta je to on zasluzio?goxy
Ne sviđa mi se ovo,mada su realno zaslužili, posebno ''mali'' andrija

Junak, a? Aj dodji pa menu u kako kazes, sikanu, jer sam ja iz dss, a za Andreju i ostale otom-potom, za tebe su krupne zverke. Prvo se izbori samnom, obicnim covekom, kako bi neki rekli, narodom. Aj...Toki mi ga voki
Andreja ,andrija ko će ga znat...Neki ćeto jest...
DSS ovci su zaslužili malo šikane posle svega što su oni i njihova radikalska bratija učinili protiv DS i LDP-a...
...Haha, ćeto moj mali...Moli se Risti da se nikad ne sretnemo...Kad ti radikal zaprijeti, to je nešto, ali kad to ućini DSS-ovac ,onda stvarno...Bolje po tebe da se ne sretnemo u svakom slucaju.Haha, pretnje...Haha, ćeto moj mali...Moli se Risti da se nikad ne sretnemo...Kad ti radikal zaprijeti, to je nešto, ali kad to ućini DSS-ovac ,onda stvarno...
Opasni su ćetnici svuda...To ti virujem...Dok ne dođu na brijanje...

...Morate pazit šta škrabate...DSS udba nikad ne spi....E ***...Nisam ldp-ejac...

A ćete jedem za dorućak...![]()

usro sam se!!! :shock::shock::shock::shock::shock:Nekima nije bilo smiješno![]()

Onda sam ja pogresno razumeo...Ja i ne pokušavam da te ustrašim...Ti pominjao nekakvu raju, nešto...Bzvz![]()

Ako uspem da mu kazem nesto dok gledam vesti, i ako me cuje, nije problem.Pozdravi andriju![]()