ONI SU PRODALI BEOGRAD...

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А видиш овако, да ти кажем, тај ко је излепио ове плакате није смео да се потпише на њих. Нисам приметио да је било који плакат освануо од стране српске деснице, а да није потписан исто тако. Такође нисам приметио није плакат српске деснице који је објавио неки број телефона. Мислим, ако ти мислиш дами немамо бројеве телефона појединих функционера партија, ту грешиш. Међутим, поштујемо приватност тих људи, за разлику од крволока из левичарске партије

Ниси у праву. То је злоупотреба службеног броја, након тога може доћи до "малтретирања" лица која се јављају на тај број. Дакле, не може неко написати нпр. "Сексуалне услуге" и ставити број министарства. Такво лице ће бити гоњено законским путем. Дакле, класична злоупотреба и кривично дело.

nije tačno, službeni broj telefona bi trebalo da postoji na stranicama vlade, nema tu krivičnog dela.

na plakatima nema ni pozivanja na zločin kao u slučaju plakata sa slikom one sramote za srpstvo, puniše račića. parlamentarna stranka koja kao uzor predtsvlja odgovornog sa skrnavljenje skupštinskog doma ne bi smela da postoji.

znam da je to ovde teško pojmljivo, budući da su wadikali skupštinsku govornicu srozali ispod nivoa pijačne tezge ali skupština je hram demokratije, mesto gde izabrani predstavnici naroda brinu o načinu na koji je država zakonski uređena (znam koliko ovo u domaćem kontekstu zvuči sarkastično) pozivati se na osobu koja je taj dom, čak isti u kojem se danas skupština odigrava, pretvorila u poprište zločina je uvreda za svakoga ko veruje u demokratiju i mogućnost da se politički odnosi u ovoj državi unaprede.

ne jedan od, ubedljivo najveci.
strashno. :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

naravno kad nemate argumente vi odmah vredjate,a i razumem vasu nervozu sto unistiteljske snage nece moci da formiraju vladu a kolike ste kukavice pokazuje i to da se neko od vas registrovao pod drugim nickom samo da bi mi poslao umnobolesnu privatnu poruku,ne znam sto mi niste poslali pod vasim pravim nickom ko god da je to urdio,a sto se tice te poruke mogu da kazem samo da me je samo slatiko zasmejala i dala mi jos veci podstrek da zastupm politiku koja ja dobila ubedljivo najvece poverenje gradjana na predstojecim izborima i nema tog umnog bolesnika koji ce me umnobolesnim PP zaplasiti da to radim,ponavljam takve poruke mogu samo da me zasmeju i da mi daju jos veci podstrek,a to sto si ti nervozan a i drugi poput tebe to mogu da razumem ali ja da se raspravljam i vedjam sa tobom nemam namere posto si daleko ispod mog nivoa i ti i tebi slicni a i rukovodim se starom poslovicom "Ne spustaj se na nivo budale jer ce te pobediti na iskustvo"

Branko Ružić izjavio je za list "Danas" da tokom pregovora o formiranju vlade sa radikalima i narodnjačkom koalicijom nije bilo reči o podeli resora i personalnim rešenjima.

Prema njegovim rečima, pregovori o formiranju vlasti u Beogradu su u "poodmaklom stadijumu" i tu se čeka potvrda koalicionog sporazuma na sednici Predsedništva SPS-a.

"Verujemo da je Aleksandar Vučić već obezbedio skupštinsku većinu i da će moći da zatraži mesto gradonačelnika Beograda", naveo je on.

Na pitanje da li postoji mogućnost da sa radikalima i DSS-om formiraju koaliciju u Beogradu, a sa demokratama na republičkom nivou, Ružić je odgovorio potvrdno.

zanimljivo:rolleyes:

Pa Beograd je pola Srbije.Formiraće Vladu i u Beogradu i na republičkom nivou.
Ako ne ja vodim revoluciju.Znači svi oni onda moraju u političku istoriju.DS i G17+ su mi se smučili.Dosta mi je više tih odvratni faca.
Svi su postali nedodirljivi i nezamenljivi.Dosta je narodu svih njih.

Back