Ganci
Aktivan član
- Poruka
- 1.123
CIA snajka CIA...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
no mogu jos koji dan da se izivljavaju posle formiranja vlade ce pripadnici bivseg diktatorosko-antisrpsko-izdajnicko-lopovskog rezima borisa tadica morati da poloze racune gradjanima za svoja krivicna dela.

može i to, al' prvo da ratifikujete SSP![]()
Ma nema veze i da ga ratifikujemo kad ga necemo primenjivati u praksi. Mozete dupe da obrisete s njime.

Tooooooooo DS-ovci. Tuci vadikave njihovim oruzjem, lazima i nsikim udarcima, provokacijama i blablarijama.

Pa i Hrvati vide ko su ovde lopine![]()

Pa i Hrvati vide ko su ovde lopine![]()
Nije to u pitanju. Imaju razumevanja za antisrpske porive vašeg šefa u Hagu. Ipak je on njihov zemljak. Krv nije voda, šta ćeš.![]()

Evo stigla radikalima podrska od hrvatskih nacionalista...
hrvatska želi mirnu i stabilnu srbiju.
a srbija to može biti jedino pod radikalima.ponos srpskog nacionalnog bića je ranjen i mogu ga izlječiti samo radikali.

vidim samo tko je prost,tko priča neistine i tko nema viziju izlaska srbije iz krize.
i,na žalost,to ne nalazim kod radikala.

A gde ce biti spomenik Zvekiju?

hrvatska želi mirnu i stabilnu srbiju.
a srbija to može biti jedino pod radikalima.ponos srpskog nacionalnog bića je ranjen i mogu ga izlječiti samo radikali.

moj sef u hagu
moj sef je kuci i ceka da mu jave da li sam na vreme stigao u trecu smenu![]()
Hm, ti ili si provokator, ubacheni elemenat, neki slični organ ili nijesi normalan...
Kako god, negde u dubini ili daljini slutim šta se krije iza tvojih reči, pa da ti za svaki slučaj odgovorim na odredjeni način... Misliš na novokomponovane radikawe ili na one koji su prošetali Vukovarom, Bršadinom, Silašem, Bobotom, Verom, Markušicom, Karadžićevom... malo kampovali u Gurgutovici... slušali radio Osijek... kako tugujete za Tomom Zdravkovićem i u svakoj kući pored križa pronalazili i ploče Miroslava Ilića... el, na te misliš!?
Požuri onda, da ne čeka dugo.
A što se tiče šefa iz Haga, šta ja mogu kad je čovek Hrvat. Uostalom, nije to sramota. Sramota je što se izdaje za Srbina i radi svašta samo da bi nas što više unazadio.