Oni dolaze ....!!!

http://translate.google.com/#


НАСА развија нове средство у борби против масовног емисија Нед: систем раног упозорења за заштиту мрежа власт на Земљи од изузетно моћна соларних олуја.

Нови пројекат под називом "соларни штит, дизајниран да предвиде снажан соларне олује у одређеним местима на Земљи да помогну енергетске компаније да предузму одговарајуће мере и ограничити потенцијал оштећења опреме.

"Можемо видети да се нешто долази, и то може бити велика", рекао је директор пројекта Анти Пулккинен, истраживач НАСА Годар центра за свемирске летове у Кливленд, Охајо. Међутим, соларни панел може да пружи, и "конкретнији" података.

Мета соларних панела НАСА су огромне соларне ерупције, под називом маса короналној ејецтионс или ЦМЕс, који може да баци милијарде тона плазме и наелектрисаних честица.

Није савршено али је разумљиво.
 
Ja sam protiv da neko odredjuje u tvoje ime na kom jeziku ces pisati, ali kako ja to da procitam?

Žao mi je što se nisam setio translatea a još više mi je žao što mojim sunarodnicima predstavlja problem da pročitaju tekst na sopstvenom jeziku.

Uzgred , uveren sam da je takozvani kolajder u Cernu pokušaj skrivanja pravog cilja, gradnje solarnog kišobrana za bogate i odabrane.
 
У последње време пуно има приче о формирању разноразних тела која би реаговала у случају појаве ванземаљаца.

Ali to nije od juce, jos '67 su imali slicno. http://www.telegraph.co.uk/science/...space-ambassador-to-greet-alien-visitors.html

Opinion is divided about how future extraterrestrial visitors should be greeted.
Under the Outer Space Treaty on 1967, UN members agreed to protect Earth
against contamination by alien species by “sterilising” them.

Samo da ne dolaze malo nas da sterilisu..
 
Ali to nije od juce, jos '67 su imali slicno. http://www.telegraph.co.uk/science/...space-ambassador-to-greet-alien-visitors.html

Opinion is divided about how future extraterrestrial visitors should be greeted.
Under the Outer Space Treaty on 1967, UN members agreed to protect Earth
against contamination by alien species by “sterilising” them.

Samo da ne dolaze malo nas da sterilisu..

Ок то за 1967. али ја не памтим да је било тих прича у последњих, рецимо, 15 година.
 
Ovi imaju brodove kao u filmu Dan nezavisnosti. Ima da putuju dve godine nekoliko milijardi km al su presli praznine kohe se mere u svetlosnim godinama. Nema sta da ma brinete, klempavi Will Smith ce da vozi njihov brod koji se srusio pre pola veka i da im postavi nuklearku u komandni brod. I da umalo da zaboravim Brendaln the fly ce da zarazi njihov comp virusom i da im skine stit. To ce se desiti 31.12.2012 par min pre ponoci tako da nas ocekuje super vatromet.
 
A nek dođu, brate, šta su se svi usrali od tih vanzemaljaca. Gori od ljudi ne mogu biti, ni pod razno. Odvešću ih na pivu, pljesku i na roštilj, pokazati im znamenitosti grada, ako oće mogu i prespavati, smeštaj ne naplaćujem... z:)
 
SETI objavljuje, da su pomoću HAARP sistema...

Ovi što škrabaju vesti mogli bi malo pre toga da saznaju nešto više o SETI projektu, a takođe i HAARP, nije mi jasno kako su ove dve stvari strpali zajedno.

SETI koristi radioteleskope prilikom traganja za mogućim signalima vanzemaljskog porekla, i radi na frekvenciji od 1,42 GHz (1420 MHz), dok HAARP skalamerija (za koju nije baš poznata namena) radi sa čitavom šumom antena na kratkim talasima, dve poznate frekvencije su 3,39 MHz i 6,99 MHz. Svako ko iole poznaje elektrotehniku zna da je nemoguće pomoću kratkih radiotalasa zapaziti svemirske brodove na toj daljini, tako da već zbog toga taj članak sam sebe diskvalifikuje. Na stranu to što SETI projekt nije povezan sa HAARP, u SETI@home može čak svako ko želi da se uključi i sa svojim kućnim kompjuterom, i time da doprinese traganju. A HAARP projekat je neka teška mutljavina amerikanaca, i namere mu nisu baš najjasnije i čiste.
 
Poslednja izmena:
Haha eve i Zemlje u Galaktickom Savezu :D

Misliš na ovaj link?
I sam se pitam koliko čovekova glupost može da ide,ali onda mi kroz glavu prođe druga misao.Od nas običnih građana ili bolje rečeno običnih zemljana se dosta toga krije.Ništa nije nemoguće,pa tako i to da smo pozvani u Galaktički Savez.
A najjače mi je ono sa vanzemaljcem u Jugoslaviji."Vanzemaljac je odmah transportovan u Beograd, vojnom hitnom pomoći i odmah primljen u vojnu bolnicu".
 
SETI objavljuje, da su pomoću HAARP sistema lociranog na Aljasci zapazili 3 ogromna svemirska broda koji idu ka nama i da će u decembru 2012 stici do nas. Jedan brod je oko 240 kilometara sirine, a druga dva su manja.
Brodovi su trenutno iza Plutoove orbite i biće vidljivi optickim teleskopima posto udu u Marsovu orbitu.

U koliko je ovo tačno,postavlja se par pitanja..?
Dolaze li da nas nauče nečemu ?
Dolaze li da nas potamane ?
Dolaze li da nas poručaju ?
Možda hoće i da se druže sa nama ?

a kada dolaze u marsovu orbitu? :rotf:
 
Redno bi bilo da spremimo hleba, soli i rakije da ih docekamo.

Sad skoro su bili i ovde kod mene, tj. malo dalje, u Grdelicku klisuru, ali znate kako, udarila kriza, pa nismo mogli pristojno da ih docekamo, te su otisli.
 

Back
Top