Oni dolaze ....!!!

• Začetnik teme Začetnik teme raton
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovi što škrabaju vesti mogli bi malo pre toga da saznaju nešto više o SETI projektu, a takođe i HAARP, nije mi jasno kako su ove dve stvari strpali zajedno.

SETI koristi radioteleskope prilikom traganja za mogućim signalima vanzemaljskog porekla, i radi na frekvenciji od 1,42 GHz (1420 MHz), dok HAARP skalamerija (za koju nije baš poznata namena) radi sa čitavom šumom antena na kratkim talasima, dve poznate frekvencije su 3,39 MHz i 6,99 MHz. Svako ko iole poznaje elektrotehniku zna da je nemoguće pomoću kratkih radiotalasa zapaziti svemirske brodove na toj daljini, tako da već zbog toga taj članak sam sebe diskvalifikuje. Na stranu to što SETI projekt nije povezan sa HAARP, u SETI@home može čak svako ko želi da se uključi i sa svojim kućnim kompjuterom, i time da doprinese traganju. A HAARP projekat je neka teška mutljavina amerikanaca, i namere mu nisu baš najjasnije i čiste.

Ahm, da se vratimo malo na temu, moze?

Uz gornje Alex-ovo lepo objasnjenje da HAARP nema namenu radioteleskopa i da radi na potpuno drugim frekvencijama, jer mu je i namena takva, hteo bih da ukazem na jos jednu nelogicnost koja je mnogo ociglednija i lako razumljiva.

Kako je SETI lepo napisao, koordinate navodnih brodova su prakticno na juznom polu (odnosno osi kada bi se produzila u svemir). Nemoguce je videti i delovati na objekte koji su tako ekstremno na juznoj hemisferi neba sa severne polulopte. To je bukvalno kao da pucate ispred sebe ciljajuci iza ledja.

Dakle ova vest je samo patka. Uz to bih dodao da su autori verovatno namerno odabrali bas juznu hemisferu za "brodove" jer navodna Nibiru ili planeta X dolazi bas sa juzne hemisfere. Naravno ne tako ekstremno juzno, al' sta zna raja - planeta X, svemirci, na isto mu to dodje...
Sta su tacno one plavicaste slicice ne znam, ali definitivno nisu brodovi uoceni HAARP-om. Mozda su uopceni SPT-om - ali nije tako objavljeno. Stoga... :] lepa sala.

P.S. namera ovog posta je samo da da misljenje o verodostojnosti date vesti - apsolutno se ne upusta u temu da li postoje vanzemaljci ili neka druga humanoidna bica, da li ce nas posetiti i sl.

SETI = Silly Effort To Investigatez:p

Glupost! Seti radi sve pogreshno ili je to predstava za shiru javnost! :grudvanje3:

A HAARP je mogao da pripomogne samo , jer izmedju ostalog sluzi i da se dobiju bolji snimci sa satelita odnosno signali. Razdvajanjem atmosferskog omotaca.

top-10-maneaters-20091103063115819.jpg

Ako su ovakve vanzemaljke sa ovih brodova, I'm in!

To im se pokvarila skalamerija kad ne mogu brze da dodju? xD

Nešto čitam ovo i razmišljam i nije im se pokvarilo. Jer ako za nekih malo više do godinu dana stignu od iza Plutona a nama kažu do marsa će da treba oko 10 meseci onda idu veoma brzo. Jer pluton je u odnosu na mars kao kad bi umesto u svoj vece udaljen par metara zapucao u klonju negde u parizu i to peške. Valjda sam dobro napravio odnos.

v.

Neće se upišaju jer neće uopšte ni da stignu. Koj će da dolaze ovamo da se smaraju sa nama budalama. Ili još bolje teorije da dodju da nas istrebe. Ma ne moraju sami mi možemo najbolje da se istrebimo.

Ako ce vec da trebe onda su vec ovde,ili to rade na daljinski,hiljadama godina ljudi i nisu bas najbolje.A mozda su samo svoje agente ubacili kao profesore istorije.

Ебте, овај ХАРПП је стварно незгодација...:hahaha:
Час мења климу по свету(?!?), час изазива земљотресе(???), а сад открива и свемирске бродове...:rotf:
Надам се да се на њему може и чај скувати, 'ладна:sad2: је та Аљаска.:think:

Aj sto otkriva svemirske brodove, nego sto zna i gde se tacno uputio onaj brod koji je sada negde blizu Plutona... :):):)

SETI objavljuje, da su pomoću HAARP sistema lociranog na Aljasci zapazili 3 ogromna svemirska broda koji idu ka nama i da će u decembru 2012 stici do nas. Jedan brod je oko 240 kilometara sirine, a druga dva su manja.
Brodovi su trenutno iza Plutoove orbite i biće vidljivi optickim teleskopima posto udu u Marsovu orbitu.

U koliko je ovo tačno,postavlja se par pitanja..?
Dolaze li da nas nauče nečemu ?
Dolaze li da nas potamane ?
Dolaze li da nas poručaju ?
Možda hoće i da se druže sa nama ?

meni negde nije jasno, kako to da pored tolike tehnologije i ostalog njima treba godinu i po da dodju do nas, i to zamisli, bas u decembru 2012.

meni negde nije jasno, kako to da pored tolike tehnologije i ostalog njima treba godinu i po da dodju do nas, i to zamisli, bas u decembru 2012.

Pa ako uzmeš činjenicu da su ljudi lansirali Vojadžera pre bezmalo 40 godina(dobro 33 da budemo precizni) i da je on pre 2-3 godine prošao pored Plutova i to tako što su ga ubacili u neku čudnu putanju sa planetama kako bi od njih dobio gravitaciono ubrzanje, verujem da ćeš se složiti da je godinu i po za isti put veoma velika brzina. Takvom brzinom bi ljudi išli do marsa kao danas recimo do pariza za svega par sati.

Pa ako uzmeš činjenicu da su ljudi lansirali Vojadžera pre bezmalo 40 godina(dobro 33 da budemo precizni) i da je on pre 2-3 godine prošao pored Plutova i to tako što su ga ubacili u neku čudnu putanju sa planetama kako bi od njih dobio gravitaciono ubrzanje, verujem da ćeš se složiti da je godinu i po za isti put veoma velika brzina. Takvom brzinom bi ljudi išli do marsa kao danas recimo do pariza za svega par sati.

Ma jeste to velika brzina za nas ljude, ali za nase drugare vanzemaljce, koji su mnogo napredniji od nas, to je izuzetno sporo...

Moji vanzemaljci su brzi!

SETI objavljuje, da su pomoću HAARP sistema lociranog na Aljasci zapazili 3 ogromna svemirska broda koji idu ka nama i da će u decembru 2012 stici do nas. Jedan brod je oko 240 kilometara sirine, a druga dva su manja.
Brodovi su trenutno iza Plutoove orbite i biće vidljivi optickim teleskopima posto udu u Marsovu orbitu.

U koliko je ovo tačno,postavlja se par pitanja..?
Dolaze li da nas nauče nečemu ?
Dolaze li da nas potamane ?
Dolaze li da nas poručaju ?
Možda hoće i da se druže sa nama ?

Ili malo razumnije pitanje,ko jos veruje u to,pa da postoje do sad bi milion puta bili na zemlji... ;)

Back