luckastalutkica
Ističe se
- Poruka
- 2.931
Ja idem prvo da naucim engleski jos bolje na naprednom kursu pa tek onda u Ameriku!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

south:ma bolje je da ovde ucis,nego na tom kursu![]()
luckastalutkica:Seta mi se, pa zato hocu na kurs da idem.
sienna:tesko mi je da poverujem, ali sta cu.
jel toplo kod tebe? ti si na floridi, jel tako`?
ej, ljudi sta mislite hoce li bush ovaj put pobediti? ovde stalno pricaju o tome na vestima.
Sport_Billy:..da pobedi gde?
sienna:jok, u evropi!!! pa naravno u americi!! gde drugo...slabo kapiras,a?
nemam pojma, mislim da su pricali nesto o senatu....jel istina da ce se hilary clinton i jos neki crnac takode kandidovati za predsednika?
sienna:jok, u evropi!!! pa naravno u americi!! gde drugo...slabo kapiras,a?
nemam pojma, mislim da su pricali nesto o senatu....jel istina da ce se hilary clinton i jos neki crnac takode kandidovati za predsednika?[/QUOTE
Da,Hilari se kandidovala senatora drzave New York,medjutim kakavi su bili rezultati toga,nisam upucena.
sienna:tesko mi je da poverujem, ali sta cu.
jel toplo kod tebe? ti si na floridi, jel tako`?
ej, ljudi sta mislite hoce li bush ovaj put pobediti? ovde stalno pricaju o tome na vestima.
Sale cvrcak:Sledeci predsednik USA ce biti ili crnac ili zena !
sienna:PS: at south
***** ti floridu, brate, ovde ce sad uskoro biti tako jebeno hladno!! a ja nemam nista da obucem....smrc, smrc![]()
![]()
sienna:hmm, interesantno.![]()
nemam takav crveni, al imam braon. al nema veze.....![]()
![]()

:-Dsouth:ta crvena traka na ruci nije bitna![]()
south:ta crvena traka na ruci nije bitna![]()
68Charger440+6:Licno nemam nista protiv njega.
A gde mi je lepse? U Americi, nebi se nikad u Beograd (ili bilo gde u Srbiji) vratio. Ne samo vratio nego vise necu ni ici u posetu cesto.
CYBERVRAC:A zasto visis u tom slucaju na domacem forumu? Da sam ja u tvom tripu tek to me ne bi zanimalo.