Meni je sutra 8 godina od kada sam dosao u Ameriku. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

68Mustang428CJ:Meni je sutra 8 godina od kada sam dosao u Ameriku.![]()
68Mustang428CJ:Cestitam.
Meni je 4. godina bila najgora. Tad sam iz Idaha preselio u Wisconsin. :sad: :sad: :sad:
68Mustang428CJ:Wisconsin je pakao, najgora drzava za zivot. Nema dosadnijeg mesta za zivot. Klima je najgori deo, celo leto ama bas svaki dan kisa i grmljavina. Ako planiras ici na bazen ili na Lake Mitchigan moras doci kuci do 1 jer posle toga sledi kisa i grmljavina.
Moji su hteli doci u Milwaukee jer ima dosta nasih ljudi. Keva je toliko zauzeta poslom i skolom da retko koga od nasih vidja, a cale je kamiondzija koji je stalno na putu i isto retko koga od nasih vidja. Tako da ovo preseljenje je bila najveca greska u mom zivotu. Hocu da zavrsim skolu i bezim iz ovog grada, pa makar ziveo u nekoj vukojebini i radio u McDonaldsu za $5.15.
68Mustang428CJ:Ni mene ne interesuju toliko nasi ljudi. Iako Milwaukee ima veliku populaciju nasih ljudi, ja imam samo 2 nasa druga. Ali cale i keva su malo drugaciji, oni uvek teraju ono "Stacu u gradu gde nemogu naseg coveka pozvati na slavu jer ih nema." Gradic u Idahu gde smo pre ziveli je imao puno muslimana i sa njima uvek neki problemi (ne svidja im se dvoglavi orao na kolima, ne svidja im se sto nosim krst ...) tako da je to definitivno jedini dobar razlog za preseljenje.
Letos sam bio u tom gradicu u poseti, ja i cale isli, i onda smo ja i jedan drug isli do Vegasa nekoliko dana. Bilo je bas fenomenalno, a kad sam se vratio bilo mi je jos gore nego pre. Ljudi kazu da je bolje imati i izgubiti nego nikad neimati, ali u mom slucaju nije tako.
'ebem ti ja ovakav zivot.
Taj drug sam kojim sam isao u Vegas je nedavno zavrsio skolu, a imao je isti major kao ja. Dok ja zavrsim on ce vec imati iskustva, pa uz malo srece mozda dobijem posao preko njega.
), gledam ja grad i govorim sebi "Nemogu da verujem da sam presao 3,000 milja za ovo
". Ali zato kad noc padne grad se budi, vise ljudi bude na ulicama u 3 a.m. nego u 3 p.m. Ja sam isao sredinom Jula kad su bile bas ogromne vrucine (115 F), meni su prvi dan glava (sisam se na celavo) i usne potpuno izgorele. 

Sport_Billy:....joj....
pa u ovom New York-u ma kakva rupa da je neko mesto nema piva ispod 7$
....samo kad je happy hour![]()
mima4nyc:A jesu to cene preko vikenda ili radnih dana?
Mi isto planiramo jedan road trip...mada znas i sam kako je - ne mozes da dobijes odmor vise od dve nedelje a to je malo za cross country koji bi mi zelelli...onda mozda bi do floride, ali ja bi do Grand Canyon ( to ti dodje skoro cross country ), htela bih i da vozim 66-icom...al nema se vremena...
Imas neki omiljeni itinerer kad je road trip u pitanju?
koliko vam je trebalo vremenski...
Mir, tisina, nema guzva, nema kise i grmljavine svaki dan ...
Ne... bez zezanja, citala sam dosta i slike i to ...68Mustang428CJ:Nisam ni ja bio u Montani.
Dace Bog da vise zavrsim ovu skolu i onda letim iz Wisconsina.
Koji su tvoji planovi?
...i imam taj borilacki i probijacki karakter, ali mene koci to sto nemam zeleni karton i sto sam samo jadni internacionalni student, i onda ne mogu bas da sledim svoje planove kako bi ja zelela...moram da idem na koledz da bi odrzavala status...ne mogu da napustim zemlju jer nemam vizu u pasosu samo status...
... onda ponekad se i zapitam cemu sve to? dokle? zasto? a da ne pricam da pomalo i poludim kad vidim ko sve dobije zeleni karton i kako , dok ja postujem bas sve zakone i sve cinim da bude kako treba, a nece me...
... i onda cu i ja da dodjem u Montanu pa cemo biti komsije 8-)68Mustang428CJ:Ja nemam neke velike planove. Zavrsiti skolu i preseliti negde na zapadnu obalu, a posle toga sta se desi - desi se. Ne razmisljam previse o buducnosti. Imam diplomu, valjda cu naci posao, a posle toga nek se sve odvija naturalno.
Odoh na spavanje, ustajem rano, imam cas. Bilo je fino pricati sa tobom.