one question for you, who live with yankees!!

Doj do vece
do vece
siznut cu

Evo svisnut cu
eksplodirat cu
sto te nema duga noc

Duga noc
hladna zima
depresivna
sto te nema

Mirise snijeg
mirise
nocas umrijecu

Evo, evo vristat cu
nocas abortirat cu
sto te nema

Javi se
tesko mi je
lose mi je
sto te nema

Mirise snijeg
mirise
nocas umrijecu

Refren 2x
Meni se ne spava
ne budi blesava
dodji mi do vece
ne budi govece
doj do vece, do vece

Javi se
tesko mi je
lose mi je
sto te nema

Duga noc
hladna zima
depresivna
sto te nema

Mirise snijeg
mirise
nocas umrijecu

:D

Kakav posao ocekujes kada zavrsis (ili si vec zavrsio?) sa koledzom?
Inace, svaka cast za stavove, lepo kazes da je obrazovanje kljucna stvar, ja sam to ukapirao tek kada sam proveo neko vreme tamo... sada idem ponovo ali se ne usudjujem da razmisljam o ostajanju za stalno jer jos uvek ne znam kako da zavrsim skolu tamo (kako da uskladim posao i predavanja)...

I zanima me tvoje misljenje o jednoj stvari, nesto oko cega se ne slazem sa ljudima ovde (u Srbiji).. Moje iskustvo je da ako znas jezik, ako si dobar radnik i ako si dobra osoba ameri te NE smatraju za neku stoku kako obicno misle ljudi odavde.. ljudske vrednosti pre svega...
Dok recimo dodjes u Beograd iz Krusevca ili Nisa i pola "beogradske gospode" te gleda kao da si dosao sa planine..

Marko ATL:
Inace, svaka cast za stavove, lepo kazes da je obrazovanje kljucna stvar, ja sam to ukapirao tek kada sam proveo neko vreme tamo... sada idem ponovo ali se ne usudjujem da razmisljam o ostajanju za stalno jer jos uvek ne znam kako da zavrsim skolu tamo (kako da uskladim posao i predavanja)...

I zanima me tvoje misljenje o jednoj stvari, nesto oko cega se ne slazem sa ljudima ovde (u Srbiji).. Moje iskustvo je da ako znas jezik, ako si dobar radnik i ako si dobra osoba ameri te NE smatraju za neku stoku kako obicno misle ljudi odavde.. ljudske vrednosti pre svega...
Dok recimo dodjes u Beograd iz Krusevca ili Nisa i pola "beogradske gospode" te gleda kao da si dosao sa planine..

Mislim da je pojavu koju komentarises u Srba,opisao Bora Djordjevic terminom virenja praziluka iz dupeta.

Marko ATL:

Ne razmisljam o tome stvarno sta ce biti posle college.
Imam jednog druga koji je nedavno dobio istu diplomu koju cu ja dobiti. On zivi u Idahu (gde sam ja ziveo). Postao je menadzer u jednoj prodavnici, prima $450 sedmicno. Posle nekoliko meseci je unapredjen i dobiva $650 sedmicno sto za drzavu kao sto je Idaho je solidna cifra. Naravno, nastavice da napreduje, a ja se nadam krenuti istim putem.

Amerikanci ne smatraju ljude za stoku bez obzira dali znao engleski ili ne (ali je pozeljno da ga znas ako vec zivis u Americi).

Nisam se lepo izrazio, ali generalno to sam hteo da cujem posto medju ljudima vlada misljenje da mrze strance a ja doziveo samo suprotno...

Jel znas mozda nekog ko radi web dizajn i graficki dizajn i kako se to placa? To mi je "struka" mada cu u USA raditi nesto sasvim drugo. Plata ce mi biti $550 nedeljno plus bonusi pa mu izadje na $27000 godisnje, u pitanju je posao "Pools management".. u Srbiji deluje kao super plata, ali tamo je manje-vise minimalac...

Back