ONA UDATA I IMA DETE .....

Ma stvarno je priča nekako naopačke i nedovršeno postavljena. Kao najbitnije je što ide da se yebe u 5 ujutro, i što bi je muž ubio da sazna i što se to dešava jednom mesečno. Koja je razlika između 5 ujutro i 5 popodne? U 5 popdne je sa detetom, a u pet ujutro svi spavaju i nikom ne nedostaje.
I kao kakva sila je tera, i zašto smišlja tako glupe izgovore.
Pa ona zna šta je tera, a za drugačije izgovore ne zna. Jbg, poštena žena bez iskustva kako lagati, garant će je zato i provaliti.

I ja evo razmišljam kad bih iz bilo kog razloga htela da varam muža, nemam pojma gde bih uglavila ljubavnika u raspored. Uvek bi bilo - ***** se sa strane, a nije skuvan ručak, ili ispeglan veš, ili dete kod babe... a muž može uvek da ostane duže na poslu, da izađe sa drugarima, ide na fudbal... Ih, mogao bi svaki dan da yebe drugu a da ja ne skontam.
Eto, a to njegovo svaki dan bi bilo prihvatljivije nego da ja ustajem u pet ujutro jednom mesečno:roll:

Pre moje sadasnje zene,sa kojom,uzgred imam dve curice,bio sam sa jednom devojkom,mirna ,tiha,povucena,susta suprotnost mojoj sadasnjoj zeni.Razisli smo se zbog moje sadasnje zene,ona se udala,rodila dva sina,nisam je video 4 godine,da bih je video pre 3 meseca ponovo.nesto me je strecnulo,kad sam je video,nisam odlucio a je imam tek sexa radi,nesto se u meni pokrenulo,ebali smo se par puta,ona je pocela ponovo da se zaljubljuje........
Na pameti,ne u pocetku,iskreno,su mi sve vise i vise bila deca,i moja i njena,i odlucio sam da je ponovo ostavim,i sad mi vi recite ,kakav sam ja covek?shto sam uopste i bio ponovo s njom.....

Pre moje sadasnje zene,sa kojom,uzgred imam dve curice,bio sam sa jednom devojkom,mirna ,tiha,povucena,susta suprotnost mojoj sadasnjoj zeni.Razisli smo se zbog moje sadasnje zene,ona se udala,rodila dva sina,nisam je video 4 godine,da bih je video pre 3 meseca ponovo.nesto me je strecnulo,kad sam je video,nisam odlucio a je imam tek sexa radi,nesto se u meni pokrenulo,ebali smo se par puta,ona je pocela ponovo da se zaljubljuje........
Na pameti,ne u pocetku,iskreno,su mi sve vise i vise bila deca,i moja i njena,i odlucio sam da je ponovo ostavim,i sad mi vi recite ,kakav sam ja covek?shto sam uopste i bio ponovo s njom.....

pa seljak:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p amozda ne ide na sastanak sa drugim tipom nego se muz maskira u drugog tipa npr omala se kao crnac. i onda se oni tako u stvari igraju a svi misle ad ona vara a oni samo mastoviti. :) i posle ona dolazi kuci a on je ceka s palicom za bezbol de si bila sto si varala i krene da je mlati

Meni samo nije jasno to -JEDNOM mesečno. Ili varaš, ili ne; to jednom ne znači ništa, a opet kao vara:?
Sigurna sam da ne bih varala muža JEDNOM mesečno:lol:

pa mozda je to kao kkad ides u pozoristhe jednom mesecno ili skupi resotran kao merak ti je ali nemas para za vise a i mozda ne bi bilo zanimljivo smucilo ti se. starsno strasno. ja sam sad zla tetka s pundjom :) : ) : ) : ) : ) : )

ovo je ključno pitanje.
to kad ona ustaje i kako se organizuje nije bitno.
Bitno je da su ljudi u stanju da Rizikuju i da stavljaju na kocku ono što imaju zarad malo životne lepote.

Deca, ručak, dosadan muž, posao,deca, večera, pranje, kuvanje, pijac, dosadan muž..to NIJE i NE MOŽE da bude san normalne žene.

Ono što JESTE san, to je ono zbog čega se ustaje u 5 ujutro.

e pa ja nisam normalna ja bih volela tako ja sam romanticna ko cvetic u prolece. u stvari ne bih da je dosadan volela bih da me vodi na rodeo svako vece.

E stvarno si zaludan:roll: osim ako ti nisi taj kod kojeg dolazi u 5 ujutro pa te zanima da li će neko reći -zaljubila se!

Kakva sila uopšte bilo koga tera da vara, jer kod svakog varanja postoji rizik da će biti otkriveni. Odakle ti uopšte da tu postoji 'sila' i 'moranje':?:

teranje je prirodna stavr kod keruša, a ne kod žena:roll:

Back