ONA UDATA I IMA DETE .....

ma sta svi spaljujete zenu na lomacu, a sta je sa muskarcima???????? ebu svlerke u basti ispred kuce dok se kroz prozor vidi zena u kuhinji kako secka ljute papricice za njegovo omiljeno jelo. i svrse ne po svalerki, nego po muskatli sto je zena posadila i zaliva i neguje. i on se posle vrati unutra da joj ke.nja za sve i svasta.
dosta vise.

ma sta svi spaljujete zenu na lomacu, a sta je sa muskarcima???????? ebu svlerke u basti ispred kuce dok se kroz prozor vidi zena u kuhinji kako secka ljute papricice za njegovo omiljeno jelo. i svrse ne po svalerki, nego po muskatli sto je zena posadila i zaliva i neguje. i on se posle vrati unutra da joj ke.nja za sve i svasta.
dosta vise.

Zato se ja trudim da emancipujem zene, pa startujem udate, da ne bude posle kako samo muskarci smeju da svrljaju u braku! :lol:

Da sam mushko bilo bi mi jako vazno .. ipak je dete deo nas samih, nosilac nashih gena, i ako ga vec pravimo zelimo da produzimo i svoju lozu, izmedju ostalog, a onda se desi da mislimo da imamo genetskog naslednika, kad ono nechiji drugi naslednik .. mislim, na stranu to da li bi to dete bilo prihvaceno kao rodjeno, ali nijedan mushkarac ne zasluzuje da ne zna chije dete odgaja, ako se to uopste dovodi pod sumnju.

Do 30% dece nije od očeva koji ih odgajaju.

Back