luna 30
Primećen član
- Poruka
- 809
Drago mi je što misliš tako, potpuno se slažem sa tobom, samo.... ostani takav i kada budeš u braku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Varanje, varanje u ranu zoru, pred posao, ni detetu da spremi dorucak... jbte koja ocajnica
Sigurna sam da ne bih varala muža JEDNOM mesečno
Ovo je malo morbidno, bar za mene.
Mislim, ja nisam neki moralista, daleko od toga, ali ovo ako je tacno govori samo o neuravnotezenoj zeni.
Svi mi imamo potrebe, strasti, svi smo pomalo uvrnuti na ovaj ili onaj nacin, ali ovo je malo mnogo, posebno zbog tog deteta od dve godine.
Osim ako muz nije krajnje nezainteresovan za seks, ili tezak pijanac ili impotentan ili tesko bolestan ne mogu da razumem.
Ona udata i ima dete od dve godine . Jednom mesecno ode na sex sa drugim covekom>
Muz bi je ubio da zna za to a i ona je svesna da bi poginula ali ....
Istina ziva ! Kako to vec ide , mnogi znaju samo on ne .
Kakvim se sve forama koristi ! Jednom je navila kao greskom sat umesto u 6 a
ona u 5. Ode na sex pre posla a muzu cim se vrati sa posla saopsti da je ustala mnogo ranije i nacekala se autobusa ! Znam jos mnogo primera ali da ne smaram .....
Kakva je to sila sto je tera a svesna rizika ?>
Mah ***** na pameti, a sta ako ona ne zeli vise da spava s muzem, odbija njegov dodir, covjeku tvrd svako jutro a ona ode prije nego li on ustane,
Nigde se ne pominje da nije spremila dorucak .. tako da si zasao u sferu nagadjanja. Drugo, chim ona odlazi na posao neko ce da chuva to dete, pa i da ga nahrani. Trece, koje se to dete budi u 5 ujutro i odmah krka? Cetvrto, nisu deca pupak sveta, makar zivela pored roditelja koji ne ustaju u 5 ujutro da bi isli na sex, tako da ni roditelj ne moze i ne treba da se odrekne svojih zelja zbog deteta. Necega svakako mora, ali je ludost da posveti ceo zivot detetu. Ni detetu ne treba nervozna i nedojebana majka, jer takva nije nikome dobra. Ja nju razumem, posebno ako pored muza nema nikakvu satisfakciju kao zena, a neko je vec dotakao i taj segment .. mushkarci zaborave na svoje zene i niti im se udvaraju, niti ih izvode, a o seksu bi se isto dalo polemisati. Ne mogu da kazem da opravdavam shvaleraciju, uostalom, vec smo o tome pricali na drugim temama, ali ako postoji dovoljno jak razlog zbog kojeg tako zivi - onda ne bih kritikovala takvu situaciju ..
Pa zamisli da svaki dan ustaje u 5 ujutro .. mislim da je nasla optimalno resenje, da vuk bude sit i ovce na broju .. hehe, ovca joj muz .. pazi shto se zgodno namestilo
![]()
Qrcevita...Kakva je to sila sto je tera ?>
upravo takoMeni samo nije jasno to -JEDNOM mesečno. Ili varaš, ili ne; to jednom ne znači ništa, a opet kao vara:?
Sigurna sam da ne bih varala muža JEDNOM mesečno![]()
o ovome bi trebalo porazmisliti. momci, muževi, na potezu ste.Deca, ručak, dosadan muž, posao,deca, večera, pranje, kuvanje, pijac, dosadan muž..to NIJE i NE MOŽE da bude san normalne žene.
Ono što JESTE san, to je ono zbog čega se ustaje u 5 ujutro.
ovo je ključno pitanje.
to kad ona ustaje i kako se organizuje nije bitno.
Bitno je da su ljudi u stanju da Rizikuju i da stavljaju na kocku ono što imaju zarad malo životne lepote.
Deca, ručak, dosadan muž, posao,deca, večera, pranje, kuvanje, pijac, dosadan muž..to NIJE i NE MOŽE da bude san normalne žene.
Ono što JESTE san, to je ono zbog čega se ustaje u 5 ujutro.
Ona udata i ima dete od dve godine . Jednom mesecno ode na sex sa drugim covekom>
Muz bi je ubio da zna za to a i ona je svesna da bi poginula ali ....
Istina ziva ! Kako to vec ide , mnogi znaju samo on ne .
Kakvim se sve forama koristi ! Jednom je navila kao greskom sat umesto u 6 a
ona u 5. Ode na sex pre posla a muzu cim se vrati sa posla saopsti da je ustala mnogo ranije i nacekala se autobusa ! Znam jos mnogo primera ali da ne smaram .....
............jedan od onih dana ,zar ne ? ...................
Aha.....zar je tako očigledno? Drndali me klinci celo pre podne..... kako im se bliži raspust sve su luđi i nemirniji.... Kako si ti, ljubavi moja forumaška....?![]()
Aha.....zar je tako očigledno? Drndali me klinci celo pre podne..... kako im se bliži raspust sve su luđi i nemirniji.... Kako si ti, ljubavi moja forumaška....?![]()