ONA UDATA I IMA DETE .....

Varanje, varanje u ranu zoru, pred posao, ni detetu da spremi dorucak... jbte koja ocajnica

Nigde se ne pominje da nije spremila dorucak .. tako da si zasao u sferu nagadjanja. Drugo, chim ona odlazi na posao neko ce da chuva to dete, pa i da ga nahrani. Trece, koje se to dete budi u 5 ujutro i odmah krka? Cetvrto, nisu deca pupak sveta, makar zivela pored roditelja koji ne ustaju u 5 ujutro da bi isli na sex, tako da ni roditelj ne moze i ne treba da se odrekne svojih zelja zbog deteta. Necega svakako mora, ali je ludost da posveti ceo zivot detetu. Ni detetu ne treba nervozna i nedojebana majka, jer takva nije nikome dobra. Ja nju razumem, posebno ako pored muza nema nikakvu satisfakciju kao zena, a neko je vec dotakao i taj segment .. mushkarci zaborave na svoje zene i niti im se udvaraju, niti ih izvode, a o seksu bi se isto dalo polemisati. Ne mogu da kazem da opravdavam shvaleraciju, uostalom, vec smo o tome pricali na drugim temama, ali ako postoji dovoljno jak razlog zbog kojeg tako zivi - onda ne bih kritikovala takvu situaciju ..

Sigurna sam da ne bih varala muža JEDNOM mesečno

:) Pa zamisli da svaki dan ustaje u 5 ujutro .. mislim da je nasla optimalno resenje, da vuk bude sit i ovce na broju .. hehe, ovca joj muz .. pazi shto se zgodno namestilo :)

Ovo je malo morbidno, bar za mene.
Mislim, ja nisam neki moralista, daleko od toga, ali ovo ako je tacno govori samo o neuravnotezenoj zeni.
Svi mi imamo potrebe, strasti, svi smo pomalo uvrnuti na ovaj ili onaj nacin, ali ovo je malo mnogo, posebno zbog tog deteta od dve godine.
Osim ako muz nije krajnje nezainteresovan za seks, ili tezak pijanac ili impotentan ili tesko bolestan ne mogu da razumem.

Joj Lajone, ne znam sta da kazem a da ne ispadnem "kontrash"...
Kroz slicno sam prosao, a nisam bio ni nezainteresovan, ni pijanac, ni impotentan ni bolestan. Presekao sam jer sam odlucio da presecem, zato sto sam osecao da nesto nije u redu i da treba saznam sve.
Nije tacno da samo taj njen ne zna, u stvari on oseca da nesto nije u redu, ali ne zna tacno sta.
Kad bude odlucio da sazna, saznace.
I onda - kraj.
Poveliki je broj zena koje to rade. Cast forurmasicama, one to ne bi nikad. ;)

Ona udata i ima dete od dve godine . Jednom mesecno ode na sex sa drugim covekom>
Muz bi je ubio da zna za to a i ona je svesna da bi poginula ali ....
Istina ziva ! Kako to vec ide , mnogi znaju samo on ne .
Kakvim se sve forama koristi ! Jednom je navila kao greskom sat umesto u 6 a
ona u 5. Ode na sex pre posla a muzu cim se vrati sa posla saopsti da je ustala mnogo ranije i nacekala se autobusa ! Znam jos mnogo primera ali da ne smaram .....
Kakva je to sila sto je tera a svesna rizika ?>

E, ta je moj kalibar!;)

Mah ***** na pameti, a sta ako ona ne zeli vise da spava s muzem, odbija njegov dodir, covjeku tvrd svako jutro a ona ode prije nego li on ustane, daj i ako je to jednom mjesecno to je neka affera kao izduvavanje od necega meni vise lici na to. Ako je jednom bolje ni jednom....ne znam to su ipak osobe koje previse misle na sebe a zapostavljaju druge...

ovo je ključno pitanje.
to kad ona ustaje i kako se organizuje nije bitno.
Bitno je da su ljudi u stanju da Rizikuju i da stavljaju na kocku ono što imaju zarad malo životne lepote.

Deca, ručak, dosadan muž, posao,deca, večera, pranje, kuvanje, pijac, dosadan muž..to NIJE i NE MOŽE da bude san normalne žene.

Ono što JESTE san, to je ono zbog čega se ustaje u 5 ujutro.

Poznajem jednu zenu 30tih godina, dobra je fizicki lijepa, ima dva sina, starija, mojih godina, udala se, muz joj ima firmu, bogat, isto tako 30tih godina, stalno je gotivi sve sto pozeli ima, ali neda mu...nema seksa...jer hoda se prc.ka sa svojim sefom, koji je i ruzniji i tretira je kao smece.... pa tako sta ja znam samo kazem.....
A muskarcima je tvrdji ujutro nego uvece...:D, bar kod mene! :D

Nigde se ne pominje da nije spremila dorucak .. tako da si zasao u sferu nagadjanja. Drugo, chim ona odlazi na posao neko ce da chuva to dete, pa i da ga nahrani. Trece, koje se to dete budi u 5 ujutro i odmah krka? Cetvrto, nisu deca pupak sveta, makar zivela pored roditelja koji ne ustaju u 5 ujutro da bi isli na sex, tako da ni roditelj ne moze i ne treba da se odrekne svojih zelja zbog deteta. Necega svakako mora, ali je ludost da posveti ceo zivot detetu. Ni detetu ne treba nervozna i nedojebana majka, jer takva nije nikome dobra. Ja nju razumem, posebno ako pored muza nema nikakvu satisfakciju kao zena, a neko je vec dotakao i taj segment .. mushkarci zaborave na svoje zene i niti im se udvaraju, niti ih izvode, a o seksu bi se isto dalo polemisati. Ne mogu da kazem da opravdavam shvaleraciju, uostalom, vec smo o tome pricali na drugim temama, ali ako postoji dovoljno jak razlog zbog kojeg tako zivi - onda ne bih kritikovala takvu situaciju ..

:) Pa zamisli da svaki dan ustaje u 5 ujutro .. mislim da je nasla optimalno resenje, da vuk bude sit i ovce na broju .. hehe, ovca joj muz .. pazi shto se zgodno namestilo :)

Nemoj da si bukvalista... znas na sta mislim. Sve sto radis treba raditi sa stilom cak i ako je pogresno. Ova varijanta koja je opisana je klasican primer maloumne ocajnice.

Meni samo nije jasno to -JEDNOM mesečno. Ili varaš, ili ne; to jednom ne znači ništa, a opet kao vara:?
Sigurna sam da ne bih varala muža JEDNOM mesečno:lol:
upravo tako
Deca, ručak, dosadan muž, posao,deca, večera, pranje, kuvanje, pijac, dosadan muž..to NIJE i NE MOŽE da bude san normalne žene.

o ovome bi trebalo porazmisliti. momci, muževi, na potezu ste.

ovo je ključno pitanje.
to kad ona ustaje i kako se organizuje nije bitno.
Bitno je da su ljudi u stanju da Rizikuju i da stavljaju na kocku ono što imaju zarad malo životne lepote.

Da se i ja jednom sa tobom slozim :) Svaka chast na pravilnom i dubljem tumachenju!.......

Ona udata i ima dete od dve godine . Jednom mesecno ode na sex sa drugim covekom>
Muz bi je ubio da zna za to a i ona je svesna da bi poginula ali ....
Istina ziva ! Kako to vec ide , mnogi znaju samo on ne .
Kakvim se sve forama koristi ! Jednom je navila kao greskom sat umesto u 6 a
ona u 5. Ode na sex pre posla a muzu cim se vrati sa posla saopsti da je ustala mnogo ranije i nacekala se autobusa ! Znam jos mnogo primera ali da ne smaram .....

E sviđa mi se ovaj deo "udata i ima dete od dve godine".... Znači ako je udata i nema dete onda je prevara ok? A ako je dete malo veće, recimo ima 20godina, da li i onda "sme" da vara muža? Pa onda ono "muž bi je ubio".... Odakle bilo kome pravo da lišava nekog života? I zašto ne bismo postavili priču naopačke... On je oženjen i ima dete od 2godine i svakoga dana "ostaje duže na poslu"...a u stvari kreše neku sa strane... Gde su tu uvek budni moralisti da upere prstiće i vrisnu "Iju!"? Nema ih! Jer od njega se ne očekuje da spremi detetu doručak, opegla mužu košulju i bude pride raspoložena za sex ako se njemu digao..
Ne zagovaram prevaru ni u jednom obliku.... Po meni je mnogo poštenije "izaći s farbom na sredu".....porazgovarati.....rešiti probleme....naći neki kompromis... Ali ja nisam udata i nemam ni najmanju predstavu kako je deliti sa nekim jastuk i hleb.... Ali takođe verujem da se iza ove pričice o nevernoj maloj supruzi krije jedna mnogo teža pozadina....

Aha.....zar je tako očigledno? Drndali me klinci celo pre podne..... kako im se bliži raspust sve su luđi i nemirniji.... Kako si ti, ljubavi moja forumaška....?;)

..........bez veze zadnje 2-3 nedelje,neka letargija nekoglupo nezadovoljstvo,dani mrmota,sranje na poslu josh pa gledam kako shto bezbolnije da napravim neku rezervnu varijantu,sem toga sve ok ,zdravlje u ovim godinama najbitnije ,shecer josh uvek u granicama normale .........:wink:

Aha.....zar je tako očigledno? Drndali me klinci celo pre podne..... kako im se bliži raspust sve su luđi i nemirniji.... Kako si ti, ljubavi moja forumaška....?;)

........imam dve drugarice koje predaju u shkolama,kad pochnu da mi prichaju shta im se sve deshava dodje mi da poludim ,a to su inache devojke od mojih super drugara koji mi kazu da im se sexualni zivot proredio za vreme shkolske godine ,ubija im volju dnevni problemi u shkoli ........:|

Ja sam zato i rekao.
Ne razumem bas toliki poriv za prevarom, osim ako sa tim muzem nesto zaista nije u redu. Racunam ako imaju dete od dve godine, nisu bas predugo u braku.
O da...dete zna da poremeti ljude i kako pola parova to dodatno veze, tako pola parova unisti.
Unisti one koji su ljubavnici a ne partneri.
One koji ne rade timski i nisu ujedno i najbolji drugari.
Dete je velika obaveza, zivot se promeni i ljudi puknu.
Ali opet, dete je jako malo.
Ako nesto nije u redu, treba pricati, probati, pokusavati.
Ne odmah i iza prve krivine ostaviti bilo zenu ili muza.
Ili se upustiti u nesto ovako.
Kazem, u redu je i to sto radi ako je taj muz zapostavlja ili prosto iz nekog razloga ne moze da obavlja "bracne duznosti"
Ali ako to jeste tako, to ce ovako ili onako dovesti do raspada tog braka.

Back