Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piše se Xenical, a zove se i Orlistat, sastav ne znam, ali ga i lekari prepisuju u određenim slučajevima. Koliko znam, trebalo bi da topi masno tkivo i ubrzava metabolizam... Ne zamenjuje dijetu, ali pomaže da lakše "krene", i deluje. Ima ga u apotekama, možeš pitati farmaceuta, pogotovo ako uzimaš neke lekove, a naziv sam napisala ako hoćeš da potražiš na netu. Srećno.![]()
Ja sam od tog herba fasta sa prvom kutijom dobila 1 kg.,onda sam pocela da placem, pa sam uz njega pocela i dijeticu i tek onda sam imala efekta.Popila sam 5 kutija, skinula 8 kg.[ja imam dosta viska[sve ostalo od dve trudnoce]]e onda je pocelo da mi se vrti u glavi,pa sam prestala da pijem.Normalno preko zime sam vratila 6 i tako sve u krug....opet do leta skinem tih 6 i sta sada ...cekam da mi se vrati tih 6.Mada mozda neko moze da mi da neku delotvornu dijetu,pa mi pomogne da do sledeceg leta izgubim jedno 15kg![]()
Piše se Xenical, a zove se i Orlistat, sastav ne znam, ali ga i lekari prepisuju u određenim slučajevima. Koliko znam, trebalo bi da topi masno tkivo i ubrzava metabolizam... Ne zamenjuje dijetu, ali pomaže da lakše "krene", i deluje. Ima ga u apotekama, možeš pitati farmaceuta, pogotovo ako uzimaš neke lekove, a naziv sam napisala ako hoćeš da potražiš na netu. Srećno.![]()
Пила сам Ксеникал прошлог лета и смршала мало а потрошила пууууно! Не убрзава метаболизам. Једино што ради је то да везује масноће за себе (било добре било лоше) и само их избаци у виду врло чудне столице! Када се пију ове капсуле важно је носити улошке иначе... И опуштено спавање је ризично. У сваком случају гојимо се од слаткиша и теста а не од масти.
Овог лета сам држала протеинску дијету и смршала 20 килограма за три месеца. Од септембра нисам вратила ни грам. Једем све али умерено.
Ако не једеш масно џабе ти Ксеникал. Он избацује само оне масноће из желуца и то изгледа грозно. Не смеш ни да прднеш ако ниси на ВЦ шољи.pa to mu dodje neki laksativ onda i to rigorozan,,,,,sad ste me vas dve zbunile...ako ubrzava metabolizam, umanjuje tromost debelog creva, ali da ne izaziva rusvaj to je ok.,,,svejedno cu se raspitati za Ksenikal.
Држала сам ту дијету и заиста смршала, али ми било јако компликовано сво то спремање, нарочито од када радим далеко од куће.Izgleda da je ta proteinska dijeta naj delotvornija,to je ona sto se drzi 90 dana,jedan dan je proteinski,drugi ugljeni hidrati i tako nesto...5 dana se vrti u krug?Naj veci problem je sto ja tu dijetu samo gledam,ali nikako da se odlucim za nju...
Ако не једеш масно џабе ти Ксеникал. Он избацује само оне масноће из желуца и то изгледа грозно. Не смеш ни да прднеш ако ниси на ВЦ шољи.
Највећи је проблем што он не препознаје добре и лоше масти и избацује се све а то није здраво.
Hvala ti Marina.bgd vec sam citala o toj dijeti.Probacu....a koliko si ti smrsala od nje?
Ma kakve dijete kakvi bakarci,bez izlgadnjivanja sa 2l vode i sat vremena trcanja ili plivanja nema nista...Ali izgladnjivanje u pravom smislu te reci...
I ja sam držala proteinsku dijetu 1 mesec i oslabila 5 kg. Kilogrami se nisu vratili, tj. počela sam da se gojim tek posle 2 godine. Sada sam opet na početku, počinjem ponovo sa dijetom.
Tablete su super!Piju se posle masnog obroka i tope masno tkivo velikom brzinom!Jeste da su malo skuplje,ali deluju i u svakom slucaju su bolje od bilo koje dijete i izgladnjivanja!