Hvala na svim komentarima ma koliko bili negativni. Prvo i prvo, jesam doktor, i cinjenica da kao takav preporucujem odredjeni nacin ishrane ne umanjuje moju vrednost kao doktora. Druga stvar, veliki broj doktora preporucuje razlicite nacine ishrane, a izvestan broj njih i Herbalife preparate, sto se moze proveriti i na netu, medju tim doktorima koji rade za Herbalife je i jedan od jako bitnih za medicinu, nobelovac za 1998 godinu. Slazem se sa svima koji kazu da ovi preparati nemaju nikakvu prednost u odnosu na zdravu prirodnu hranu. Takodje, slazem se da ovi preparati kao takvi manje vrede ako se ne promeni i nacin i nivo fizicke aktivnosti. Ali, ja sam hteo da ukazem na prednosti u odnosu na svakakve NO NAME preparate koji se pojavljuju svaki dan po raznim casopisima i forumima, od onih koji izazivaju ceste stolice, preko onih koji vezuju ili sagorevaju masti ili ubijaju apetit i dovode do naglog gubitka kilograma. Izmedju ostalog i pomenuti 4321 koristi marketinski trik imitiranja poznate firme, pr Herbalife-a koja koristi foru 3-2-1 vec desetak godina, slicna fora je i HerbaFast...
Ja sam mislio da se na ovom forumu raspravlja o razlicitim dijetama i nacinima regulacije telesne tezine na pravilan nacin. Idealan nacin je da covek od pocetka svog zivota kontrolise unos razlnovrsne i zdrave hrane, kao i da uvek ima odredjeni nivo fizicke aktivnosti i naravno da zivi i radi u zdravoj sredini sa sto manje stresa. Jediono tada, i ako ima dobru genetskuosnovu, nece imati potrebe da cita ove forume i razmislja o dijetama.
Jedna bitna stvar koju niko ne pominje da dijeta ne znaci gladovanje i nacin skidanja kilograma, dijeta podrazumeva nacin ishrane, ne za mesec dana, ne za dva meseca, nego za ceo zivot. Vecina nas ne shvata da je zdrav, prirodna hrana praktiucno nestala u svetu, pa i u Srbiji. Voce i povrce koje koristimo u ishrani se obavezno prska zastitnim sredstvima i sredstvima za poboljsanje rasta, a u odredjenim okolnostima i svakakvim drugim hemikalijama, zemljiste se obogacuje vestackim djubrivima, meso koje unosimo je od stoke hranjene koncentratom. Vazduh koji disemo je zagadjen, voda mora da se preciscava, zivimo izlozeni svakakvim stetnim materijama i zracenjima za koja nismo nikada culi. Sada u razvijenim zemljama postoji razvijen sistem organske hrane, koja je tri puta i vise skuplja od obicne, jer je dobijena bez hemikalija. Najnovije preporuke svetskih zdravstvenih strucnjaka kazu da je postalo obavezno da u odredjenim periodima zivota unosimo razlicite suplemente, vitamine, minerale i sl, jer ih vise ne dobijamo dovoljno putem hrane ili vode.
Mali osvrt na kompaniju, bez ikakve namere da ih branim ili reklamiram kao distributer, ja sam iznosio svoje rezultate, i nisam delio brojeve telefona (za sada

). Ja sam pre pocetka upotrebe proverio Herbalife i kod nasih strucnjaka i na netu. Kompanija koja obrce 3 milijarde dolara godisnje, ima laboratorije na UCLA-u, nobelovce koje rade za nju, sponzorise klub za koji igra David Beckham, i direktor je bivsi direktor Walt Disney korporacije, ima akcije na Njujorskoj berzi....ako je to petoklasna kompanija svcaka cast, voleo bih da radim za nju....
Potrebno je naci svoj nacin ishrane koji ce vas dovesti u red i sto se tice kilogramai sto se tice zdravlja, ja sam ovde nasao tu kombinaciju, zahvaljujuci kombinaciji preparata koja se moze individualizovati, i pristupa osobe koja mi ih je preporucila, ja sam promenio i nacin ishrane, vratio svoj energetski nivo i poceo da se bavim rekreativno sportom, i naravno, nisam vratio kilograme.
Pozdrav