dijete nisu zdrave.ne jedite posle 8 i shvatite da cete moratio manje hrane da unosite ali ona neka barem bude raznovrsna.slatkise ne izbegavajte u potpunosti vec ih uzimajte jednom nedeljno... bila sam na dosta dijeta i znam kakvi su problemi sa kilogramima... (nikad nisam bila debela ali sam uvek imala 8 kg viska koji su me stalno nervirali inace sam visoka 177cm tako da me ta visina dosta izvlaci..) i pocela sam da jedem manje,u pocetku sam cesto bila gladna jer su mi creva bila prosirena pa mi je trebalo dosta hrane da se zasitim ali posle mesec dana sam se fantasticno osecala a smrsala sam oko 5 kilograma za taj mesec i posle toga sam popricala sa mojom doktorkom koja mi je rekla da cu poremetiti hormone budem li nastavila da ne uzimam slatkise(to kad mi je rekla,bila sam ukupno 2,5 meseca na dijeti)a prethodno mi se cesto vrtelo u glavi zbog niskog secera... alkohol sam prestala da pijem od prvog dana dijete a ranije sam imala obicaj da popijem koje pivo kad izadjem sa ortakinjama.... i ja sam onda od tada pocela normalno da se hranim... uzimala sam i slatkise,hleb,ponekad neki sendvic i pecivo mada ipak redje... nisam se prejedala jer sam se onda naduto osecala.. dakle skroz sam promenila jelovnik i sada kada sam mislila da sam se ugojila jer se nisam dugo merila a i pocelo je doba sladoleda,zapanjila sam se kad sam videla da mi se kilaza nije vratila + sto sam smrsala jos 2 kg... inace,dijeta na kojoj sam bila ta 2,5 meseca mi je pocela 1.februara a sada je 1.jul i nista se nije vratilo... dakle,treba samo biti uporan i ne preterivati... a da,a sto se vode tice,ja je inace stalno pijem,kao i dok sam bila na dijeti i bavim se fizickim aktivnostima... setam,ponekad malo dzogiram pa hodam pa dzogiram i tako pola sata a kod kuce radim one klasicne vezbe istezanja i trbusnjake i verujte mi,nema niceg lepseg nego kad radite dosta vezbi,jos se i lepo osecate (jer se i endorfin izlucuje) i kad zivite zdravo...
cigare i alkohol i brza hrana su neprijatelji organizma...
poenta moje price je da dijete nisu zdrave jer su iscrpljujuce i kilogrami se najcesce vracaju nego je bitno voditi zdrav zivot sa umerenom ishranom i bavljenjem fizickim aktivnostima...
mislim,vi sve ovo sto sam napisala 100% vec znate ali podsetnik je uvek dobrodosao ...
poz svima