ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da :)
zns kako je parfimerija dobila to ime?vlasnik prvih parfimerija(koji je zapravo izmislio sistem parfimerija-samousloga) je ima prelepu zenu sephoru,crnkinju
parfimerije koje su se zvale shop8 je prekrstio u sephora a crno beli koncept je zbog njene boje koze
tako kaze legenda:lol:
a shop8 se zadrzao kao nazivao specificnog koda za artikle(sem EAN koji je zajednicki za sve)
ehehe sad reci odakle ti nik:p

e samo da vam kazem da su se meni zubi pokvarili, zubarka mi kaze, neka promena u metabolizmu. otprilike pocetak kvara se poklapa sa periodom kad sam drzala dijetu. znaci moze da ima veze s tim a i ne mora (to je kad se zubi simetricno kvare ona kaze da je to, npr obe gornje petice)...mozda sam bila pod stresom od dijete

hahaha,aaaaa...znam ja,drug snabdeva radnju nekim proizvodima.sephora je meni strava,od uvek sam zelela jednu od onih polica...dve,tri:) u svom kupatilu.
Nego zubi se kvare,pa zeno peres li ih ti redovno?
ja bi vam od srca posavetovala da proveravate krvnu sliku za vreme dijete.

moje dame mogu da vam preporucim nesto sto sam ja probala i ima efekta
1 limun iscedite u 1,5 vode i to pijte ceo dan
ja tako radim nedelju dana , pa nedelja odmora ...
a probajte i sa Zelenom glinom, dobra je za ciscenje organizma

:lol: boze ja nista gluplje od djeta u zivotu nisam cula.....nikad se vise nisam gojila nego kad prekrsim djetu ( a uvek je prekrsim ili njoj jednostavno dodje kraj i onda jopet i jos gorim intenzitetom)
Ima i ona dejta na vodi.....u smislu ne jedes nista i samo si na vodi i to mislim ides na vodu jer onda ne primecujes vrtoglavicu i ostale efekte ne jela ;)

limun pijem zato sto tako unosim dosta tecnosti(dosadila mi je voda), i ne osecam toliku glad kao ranije
u stvari mene su ubile grickalice, 2-3 kg viska me vecito nervira
lako nabacim a tesko skinem
a ovo pijem , zato sto sam videla da ima efekta(nas nekoliko koleginica to pije)
a odmaram zato sto je meni mnogo da pijem non stop ( moram malo da odmorim zeludac od limuna)

ja prokletnik sinoc mazno dvije pljeskavice i opet jeo kod kuce...za dobru liniju jedite samo kasno naveche i sto masnije...ja tako uvijek i nemam problema sa kilazom

Back