ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Haniiiiiiiiiiiiiiiiii!
pomagaj!

da li sam ja dobro shvatila : za dorucak jedem dve vocke?
cini mi se da mi je neko nekada rekao da se tu jede voca koliko hoces (ili je to ono"sto je babi milo to joj se i snilo" ;) )

2 vocke ali ne dve lubenice:lol: niti dve tresnje,nego kolicina dve breskve,ili cinija dinje ili tako
ja pojedem samo jednu jer ne mogu vise
a na vocni dan smes voca koliko hoces,ali neces moci previse(ja bar ne mogu)
inace jedino na vocni dan nemam bas 3 obroka nego grickam voce po ceo dan po malo,i kad bas zagusti pojedem suve smokve to malo bolje drzi ali je i kaloricno
a lubenice su zakon jer napune stomak,pa nisi vise gladna

dobro, pojedem npr. dve jabucice za dorucak...
a za rucak, posto nemam bas mnogo izbora ovde na poslu, da li mogu neko belo meso sa rostilja da uzmem...ono bez priloga i hleba, samo meso?

mozes...rostilj ti je jos i najbolje jer nije na ulju
doduse ja bih lepinju malo prepolovila
ja sam na mesni cak isla u mek,narucim sendvic povadim soseve,i salatu i vodu ,nije bas po zakonu al prolazilo je

trachara:
o daaa, jesam!
nisam bucka, nego sam ...grok grok!
sve zbog nepusenja! prvo se mucis da ostavis cigarete, posle se mucis da smrsas...'bem ti zivot!

Hahaaaa! Debela,debela! :)
Pa ko te terao da postanes pusac.
E pa jos malo pa ce ti rodjendan.Moram da te pocastim.Vodim te na kolace u poslasticarnicu ;)

posto nema nikoga evo da napisem sta sam danas jela,ideja nije losa ali ne znam kako bi to moglo da se napravi u kucnoj radinosti.
uzela sam gotovo jelo bonduelle a la parisienne,ima sargarepe,krompira,tankih boranijica,brokoli i po koja pecurka.i malo luka
smrznuto sam stavila na trunku putera i super je,salata:kiseli krastavci,pojedoh pola tegle :lol:
ne zaboravite da mi odgovorite za kukuruz i kesten

kestenje u povrće.
mada bih ga izbegavala..u stavri jela bez hleba taj obrok!
a kukuruz..u rerni probaj, onako u foliji, pa kada se skuva pusti ga da se zapeče bez folije.
u stvari nemam pojma ali računam da može tako:?

Back