ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma kao da je to bitno.je*** sliku.meni sad svi dele koplimente a ja nisam zadovoljna.moram malo da odmorim pa da nastavim sa nekom laksom varijantom.idem na bazen,plivam a kad dodjem mogla bih kamilu da pojedem.

e tamplja aj ne izvlaci se vise razumemo mi sta znaci kad se prejedes pa ne mozes da zakopcas pantalone bruka ziva :lol: probaj da ih zakopcas lezeci :lol: i javi kako dijeta 8-)

Joj, nisam ni obratila paznju na ono 90, gresna mi dusa

Sa kime se ja prepucavam.....

Ali, bre, najvise na svetu mrzim kad se neko pro.serava :evil:

Mislim, jedem ko mecava, 2 tone cokolade, nosim broj 34 mrzim dijete jer su nezdrave,
a ovamo daj mi dijetu....

Ej, a mozda ona nosi farmerke 34 tipa levis, sto je katastrofa :lol:

E koji ste vi pacenici...sve strane teme sam procitala...samo kukate kako ste debele a ni jedna ne drzi dijetu...ustvari ona Maja nesto kao drzi dijetu,eto...i onda napadate devojku zato sto je mrsavija od vas...koji likovi...

pa sta mislis rnixone?ovu temu iskljucivo citaju devojke koje imaju po 45 kg:lol:
eto npr ja citam samo da se sladim vasim mukama da vidim kako patite i nije mi bilo tesko da procitam sve od pocetka i naucim napamet tako da znam kad pocnem da podyebavam sta cu kojoj da kazem:lol:
a i nekako sam srecna dok jedem ovih 200gr nutele preko pola hleba a vi grickate zelenu salatu ne znas koje uzivanje da se posle uvucem u 34 konfekcijski broj

Hani,
Evo vidis kako nas Tamplja lepo uci - znaci, bacaj tu tvoju nutelu iz ruke i navali na vodu i zeleni caj :lol:
Jes' da ti ne treba dijeta jer upurkos tolikoj nuteli ulazis u broj xxs ali ipak bi trebalo zdravije da se hranis. :smile:

rnixon:
Hani,
Evo vidis kako nas Tamplja lepo uci - znaci, bacaj tu tvoju nutelu iz ruke i navali na vodu i zeleni caj :lol:
Jes' da ti ne treba dijeta jer upurkos tolikoj nuteli ulazis u broj xxs ali ipak bi trebalo zdravije da se hranis. :smile:
Samo nek ona jede nutelu i nek uziva...e sad se i meni jede...al' mrzi me da idem do radnje...mislim da imam tu i neku milku u frizideru...posluzice...

Sta bre vi tu trabunjate. Neki ljudi moraju konstantno da vode racuna o svojoj ishrani jer su skloni gojenju. Ja ne moram, ali hocu da skinem ovih par kilica koje su se zimus natalozile, da se lepo vratim na svoju standardnu kilazu i gotovo. Na svu srecu, nisam se puno ugojila u svu svoju odecu mogu da udjem,a li ovde ima i saveta za zdravu ishranu, na primer da se meso i krompir ne jedu zajedno..., a ti templja, ne kaki i idi pa oblaci svoje farmerice

ljudi kako da pocnem sa dijetom kad su mi se sve smucile.nemam volju za dijete.a hocu da smrsam josssssss!moram ovu un ponovo da pocnem.jos tih 5-6kg da smrsam.jel ima neko neku dijeticu da mi napise.atkinsa po ovoj vrucini je prosto nemoguce.un nije losa nego mi dosadila,ona cudo me smara nekako prva dva dana.izdrzala sam samo prvi dan.sta cu ajde malo podrske!

a da zaboravih ovo da vam kazem.na bazenu su snimali a ja to nisam ni videla.i tako mi kazu danas da sam bila na tv neka reklama za bazen.na sta licim pojma nemam.znate da kamera dodaje po neki kg.kad budem videla ima da se slogiram

Back