ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A i to sto kazes, eto ja bila ubedjena da sam se vratila na staro, a onda sam obukla kupaci i uporedila sebe sada u ogledalu i sliku od pre dve godine isto u kupacem. Iii, bas sam bila besna na sebe kako sam ogromna i svinja debela, a onda sam videla druge zene u kupacem i utesila se. Hej, pa ne izgledam ja tako lose, ali ipak ima jos koja kilica da se skine pa da opet izgledam kao na slici

Ma,da.
Kad sam bila u USA oslobodila sam se mnogih kompleksa.
Za njihove pojmove bila sam anoreksicna maltene, uvek sam kupovala divne stvari na rasprodajama jer je uvek ostajlo puno toga u mome (za njihove pojmove malom) broju.

E, to je ono pravo.
U USA su tzv normalni brojevi od 0-20. Women plus su od 20-26.
6 (my size) je recimo nas konfekcijski broj 40.
Sta reci vise?
I za one koji nose 26, ima identicnih stvari kao za one koji nose 0.
Land of free, u svakom smislu.:)

rnixon:
A sta ce to tebi?
Cini mi se da si se jednom hvalila da jedes kao nenormalna, a nista ti se ne primecuje.
Ha ha sad si se ofirala :twisted:
Ne.Nisam se ja ugojila...nego sam kupila farke broj manje(bile su jako lepe) i jedva da mogu da disem u njima...eto zato mi treba ta dijeta...aj nek je neko napise...ili nek mi posalje na pp...pliiiiiiiiiiz... a i ako nista drugo,negde je neko cini mi se napisao da je to kao nesto na fazon zdrave ishrane...i to mi se svidja...

ja danas bila na bazen i ako me je bilo sramota da odem.i svi koji su me videli jesu odusevljeni kako sam smrsala.ipak majka dvoje dece i nije lose.sada cu da vas razocaram,ali ja vise nisam na dijeti.doruckujem voce,za rucak jedem sta god ima a za veceru salatu.nesto vise ne ide.jela sam dva dana pradajz ali ne ide...

dosta vise sa tim opravdanjima od dva dinara "majka dvoje troje desetoro dece" blabla majo decu si odavno rodila znas!ja sam moje pre 4 godine i kad mi neko kaze "ma daaaj nije strasno pa imas dete" dodje mi da ga osamarim koje su to gluposti pa i viktorija bekam ima troje cak pa je opet fit(cak i previse mrsava)znaci dete je opravdanje samo u godini nakon porodjaja:p

Tamplja_90:
Ne.Nisam se ja ugojila...nego sam kupila farke broj manje(bile su jako lepe) i jedva da mogu da disem u njima...eto zato mi treba ta dijeta...aj nek je neko napise...ili nek mi posalje na pp...pliiiiiiiiiiz... a i ako nista drugo,negde je neko cini mi se napisao da je to kao nesto na fazon zdrave ishrane...i to mi se svidja...
e ovo je najsmesnije izvlacenje ever:lol:
i ja greskom kupila svu garderobu broj manju pa eto na dijeti sam ne osudjujte me:lol:

Da.
Pogotovo sto se doticna proser.avala bas na ovoj temi, ne secem se najbolje, ali nesto kao jedem kao luda, ne mogu da me nahrane, a mrsaaaaaaaaavaaaaaaaaaaaaa.
I to na temi o dijetama :evil:

Majo predajes se?!!! Ne daj se Ines...ok, kapiram smucilo ti se sve, oduzili se bla, bla...ali toliko si izdrzala i sad da odustanes kada ti je ostalo 5 kg. A opet neces biti zadvoljna za 10-tak dana. Pa ces opet na dijetu. Ako sa "cudom" za 2x 22 moze neko 24 kg(a kazes da je provereno) onda ti za 1x22 mozes 5 sigurno. A sta je 22 dana, to bre proleti dok se okrenes...Nije lako, ne kazem, tesko je drzati bilo kakvu dijetu...kako god, necu neko da misli kao uvlacim u sektu puj, puj....samo sam sebicna, sta cu ja sama da budem na dijeti ovde? a?
ps. Hani je u pravu, Vidi mame: Viktorija B., Ceca, Andjelina - sveze porodjena...ma ne mogu da se setim....mogu da ti navodim moje drugarice al ti nista ne znaci...a sve su zgodne kao pre trudnoce...

danas sam razmishljala kako cu da se obogatim operishem ushi i stavim siliokne a onda i liposukcija
goga sekulic je u sebe ulozila valjda 2 miliona evra ili tako neshto
mada da sam mushko ne bih je ebala

rnixon:
Da.
Pogotovo sto se doticna proser.avala bas na ovoj temi, ne secem se najbolje, ali nesto kao jedem kao luda, ne mogu da me nahrane, a mrsaaaaaaaaavaaaaaaaaaaaaa.
I to na temi o dijetama :evil:
Nop.Nisam to pisala na ovoj temi vec na temi ''celulit''...Inache,htela bih da se zdravije hranim a ne da jedem po 2 tone chokolade dnevno,iako se to ne odrazava na moj izgled...a te farke su bile predivne i na snizenju,ali ostao samo 34 broj...nisam mogla da im odolim...

Back