maja79
Gost
- Poruka
- 1.253
nema tu fazona.dijeta ti je napisana pa ako ti odgovara ti kreci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamplja_90:E a koji je fazon u toj dijeti? Jel moze neko na pp da mi posalje...plz...![]()
Ne.Nisam se ja ugojila...nego sam kupila farke broj manje(bile su jako lepe) i jedva da mogu da disem u njima...eto zato mi treba ta dijeta...aj nek je neko napise...ili nek mi posalje na pp...pliiiiiiiiiiz... a i ako nista drugo,negde je neko cini mi se napisao da je to kao nesto na fazon zdrave ishrane...i to mi se svidja...rnixon:A sta ce to tebi?
Cini mi se da si se jednom hvalila da jedes kao nenormalna, a nista ti se ne primecuje.
Ha ha sad si se ofirala![]()
e ovo je najsmesnije izvlacenje everTamplja_90:Ne.Nisam se ja ugojila...nego sam kupila farke broj manje(bile su jako lepe) i jedva da mogu da disem u njima...eto zato mi treba ta dijeta...aj nek je neko napise...ili nek mi posalje na pp...pliiiiiiiiiiz... a i ako nista drugo,negde je neko cini mi se napisao da je to kao nesto na fazon zdrave ishrane...i to mi se svidja...
Oces da ti posaljem sliku mozda?hanibaI77:e ovo je najsmesnije izvlacenje ever![]()
i ja greskom kupila svu garderobu broj manju pa eto na dijeti sam ne osudjujte me![]()
maja79:nema tu fazona.dijeta ti je napisana pa ako ti odgovara ti kreci.
Nop.Nisam to pisala na ovoj temi vec na temi ''celulit''...Inache,htela bih da se zdravije hranim a ne da jedem po 2 tone chokolade dnevno,iako se to ne odrazava na moj izgled...a te farke su bile predivne i na snizenju,ali ostao samo 34 broj...nisam mogla da im odolim...rnixon:Da.
Pogotovo sto se doticna proser.avala bas na ovoj temi, ne secem se najbolje, ali nesto kao jedem kao luda, ne mogu da me nahrane, a mrsaaaaaaaaavaaaaaaaaaaaaa.
I to na temi o dijetama![]()