ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam mrtva bolesna,smorile me i ove dijete.sa un dijetom sam se osecala fantasticno,a ova atkins me dokusuri.imam 66kg i to je super,ali hocu jos 6kg da smrsam.posto vise ne ide do petka i dalje ne jedem hleb i slatkise a pijem jogurt,danas sam jela pilav i ima da jedem sve.samo ne hleb,slatkisi...pa za vikend pauza jedna. pa kako sa nekom najbrzom dijetom da skinem tih 6 kg?

sa un dijetom sam se osecala fantasticno
Pa zasto si onda presla na Atkinsonovu?
kako sa nekom najbrzom dijetom da skinem tih 6 kg?
Pa nemoj da kombinujes sama, nego se odluci za bilo koju dijetu koja ti se cini ok, pa makar i Atkinsovu, i pridrzavaj se doslovno, a ako mrsavljenje stagnira, onda malo sokiraj organizam, sa cokoladom, npr. jedan red i posle toga nastavi redovno dijetu, pa ces videti kako ce kile ponovo krenuti dole..
NEMA najbrze dijete, budi strpljiva, nisi kile dobila preko noci.
Nadam se da ce experiment sa cokoladicom uspeti!
pozdrav

presla sam zato sto mi je bila spora i sto mi je dosadila posle 2 meseca i par dana.a sa atkins dijetom ide brze,medjutim ja sam smrsala 12 kg i kao da se organizam bori i nikako da sidjem ispod.ujutru tacno 66kg.a jedva cekam da jedem jagode i tresnje jer prosle godine nisam jela zbog atkins dijete.

A OK je i South Beach dijeta, koja se u stvari sastoji od 2 nedelje Atkinsove dijete, pa se onda uvode voce i integralne namernice, a u trecoj fazi i sve ostalo, s tim sto slatkisi i belo testo ostaju maximalno redukovani.

jedva sam prezivela danas!za dorucak sam prejela se jagoda da jos me boli stomak.iscedila sam se,da li je virus ili od jagoda nista mi nije jasno.ove nedelja osim sto cu voce da doruckujem nista drugo ne drzim i hleb naravno ne jedem.pa mozda je ovo bio sok za organizam danas.majka je rekla da ce da me ubije ako cuje da drzim jos dijete.

Majo, ti bi mogla da probas ovu South Beach, znaci pocnes da jedes voce, sve kao u Atkinsovoj plus mlecni proizvodi, integralni hleb, i skoro sve vrste povrca. Kupi obavezno one Centrum tablete, tu su svi vitamini i minerali u dnevnim dozama; vec si dugo na dijeti, pa mislim da ces se bolje osecati.

kakvo grozno vreme!kisa lije kao iz kabla uzas!mogu i hladnocu da podnesem samo kisu ne volim!pa videcemo kako ce ovo sa un da krene.ukoliko ne budem zadovoljna opet cu atkins jedno 2 nedelje i kraj.cekam pravo leto vrucincine jer ja tada mrsavim obavezno.ali ovo dodje kao jesen.

Ja pre tri dana krenula na atkinsa i za sada se dobro drzim. Cudno mi je posto ja nisam preveliki ljubitelj mesa, ali piletinu volim, pa je stalno i jedem. Bilo je par iskusenja, ljudi iz okoline su jeli svakave lepe i ukusne stvari, ali ja sam izdrzala!

maja79:
kakvo grozno vreme!kisa lije kao iz kabla uzas!mogu i hladnocu da podnesem samo kisu ne volim!pa videcemo kako ce ovo sa un da krene.ukoliko ne budem zadovoljna opet cu atkins jedno 2 nedelje i kraj.cekam pravo leto vrucincine jer ja tada mrsavim obavezno.ali ovo dodje kao jesen.

Izvini nemoj me shvatiti pogresno, ali zar ti nije vise prevrsilo sa dietama, ja sam inace protivnik slicnih rezima, ako se hranis zdravo i vezbas redovno, pod tim mislim svaki dan , nema tih kila koje tebi mogu smetati. Izadji malo iz samog kruga dieta i ubaci se u opstu pricu ishrane, preporucujem ti knjige Georgija Nazarova, mnogo vrednih a jednostavnih informacija mozes naci i u casopisu ''Zdrav zivot'' ( za pocetak), jer ako ishrana koju vodis nije zdrava i ne ogovara tvom telu i potrebama tvog organizma nacices se u vecnom vrtlogu, u koji dopusti mi da kazem, si cini mi se vec dugo. ( sobzirom na neke tvoje ranije odgovore koje sam ovde procitala) Sve najbolje!

Pitanje!
Da li se u Atkinsonovoj dijeti sme piti tonik?Negde pise da moze, a negde se ne spominje uopste, a bas bih bila srecna da moze?
Danas sam shvatila da sam se zeznula jer u ovoj mojoj knjizici gde ima Atkins pise da mogu virsle i ja pojedoh danas dve. Kasnije, na netu svuda nadjem da moze sve sem virsli, pa izgleda da krecem sve jovo nanovo, a taman sam mislila da izdrzim ovih prvih sest dana i da sam mirna jer mi treba da skinem bas tih 5kg, pa da se vratim na staru kilazu

ako ces da drzis atkinsa jos samo nekoliko dana necu da te opterecujem opsirnijim odgovorom; dakle - tonik ne sme, virsle zavise od proizvodjaca, neki dodaju secer, neki ne, pa je najbolje da ih izbegavas, uzmi suvi vrat, prsutu. a to sto si danas jela virsle, sve i da su te sa dodatim secerom, nemoj da brines toliko, to je relativno mala kolicina, nece bas drasticno uticati. :p

cao ljudi... evo meni je danas nedelju dana kako sam krenula un dijetu.. moram da se pohvalim da sam skinula 2kg ,a s obzirom da i nemam nesto puno viska, to je ok. ja bih eventualno jos 3 kile, i nadam se da cu izdrzati i da ce ici ovim tempom.. ja se bas i ne pridrzavam svega, npr. ne jedem puno pogotovo za onaj mesni dan, doruckujem samo 1 voce, vocni uopste nisam drzala i necu , jer mislim da mi nije potrebno, ali zato vezbam svaki ili svaki drugi dan, vozim bicikli pola sata, pola sata radim jogu, i eto.. 18. jula na more da tada se treba srediti jos 3 kile!!
Mada mislim da je teze posle se pridrzavati ovog rezima, mislim i kad se oslabi, nego skinuti kile...
Pozdrav svima!!

Mokosi:
Izvini nemoj me shvatiti pogresno, ali zar ti nije vise prevrsilo sa dietama, ja sam inace protivnik slicnih rezima, ako se hranis zdravo i vezbas redovno, pod tim mislim svaki dan , nema tih kila koje tebi mogu smetati. Izadji malo iz samog kruga dieta i ubaci se u opstu pricu ishrane, preporucujem ti knjige Georgija Nazarova, mnogo vrednih a jednostavnih informacija mozes naci i u casopisu ''Zdrav zivot'' ( za pocetak), jer ako ishrana koju vodis nije zdrava i ne ogovara tvom telu i potrebama tvog organizma nacices se u vecnom vrtlogu, u koji dopusti mi da kazem, si cini mi se vec dugo. ( sobzirom na neke tvoje ranije odgovore koje sam ovde procitala) Sve najbolje!
da meni je sve to jasno.a ja ili drzim dijetu ili jedem.od sutra krecem opet sa atkins dijetom.napravila sam pauzu i samo mi se slatkisi jedu.neverovatnoja nisam ljubitelj slatkisa nego slanih grickalica.un krsim ,probala ali jos 2 nedelje atkinsa i to je to.stvarno jesam smorena od dijeta.nego samo da smrsam jos 5-6kg i ja sam zadovoljna.

e ovo je tema o dijetama:roll:
otvori svoju antidijeta temu
btw ja sam malo preterivala u poslednje vreme pa sam pocela ovu un dijetu ali ne tako strogo (desio mi se sladoled na mesni dan npr) i sad je mnogo lakse jer ima lepog voca lubenice breskve tresnje rulz
uspust i trcim
e samo da vas ohrabrim onih 6kg koje sam skinula proslog leta uz pomoc un dijete NISAM VRATILA :D

da nama to kao nije jasno.mogu da predajem na tu temu ali zato ima debelih,mrsavih,zgodnih...pa nismo svi isti i nikad necemo biti.nacela zdravog zivota svi znaju ,ali ne i pridrzavaju.

Mislim, ja takvima samo zelim da nabiju jedno 100 kila od svoje zdrave ishrane.
Ja sam isto povremeno na dijetama i uvek slusam ovakve savete. Katastrofa. Pa bre, ako hoces da se hranis zdravo, hrani se i ne smaraj, ako hoces da drzis dijete - go ahead! Zivi i pusti druge da zive!

Btw Majo, to sto ti se jedu sltkisi je uobicajeno posle Atkinsa, znam jos neke primere. Moj savet (Boze, sad cu da zvucim kao Mokosi) ti je da ipak pokusas da ih ne jedes, nalepice ti se, probaj sa tresnjama, one su bas fino slatke ili uzmi kasiciu meda, nemoj cokoladice i sl.

Back