ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A jel istina da Atkins deluje samo prvi put kad se drzi dijeta?Meni je drugi put,drzim 6 dana,smrsala sam 3 kg.Do mature imam 10 dana,pa jel zna neko za koliko vremena mogu da skinem preostalih 5 kg?I da,jel cajna kobasica sadrzi UH?Ne mogu nigde da nadjem taj podatak?

ne znam kolko sada kosta, ja sam je kupila dok sam jos zivela u Bgu, nije bila nesto skupa. Tamo ima recepata, bas onako tipicno americkih, sto se ovde u Evropi teze nalazi, pa je stoga nama neupotrebljiva. Ali su zato objasnjeni neki fazoni, tipa, kako malo pogurati metabolizam kada vaga stane, pa onda dodatak L-carnitina koji smanjuje misicnu razgradnju, pa se vise trose deponovane masti, i sl.
@ova mala sto ide na maturu
moze cajna kobasica, kulen i slicno, suvi vrat, prsuta, sunka

Evo i ja da se prikljucim.....:-) UN dijetu sam drzala u vise navrata tj. 2 puta do sad i to oba puta po 3 meseca i oba puta sam drzala i vodene dane.Prvi put sam smrsala 12 kilograma, a sledeci put (valjda zato sto sam bila mrsavija i nisam imala mnogo viska) samo 9 kg. Sto se mene tice, oba puta posle drzanja dijete sam se ugojila, ali mislim i znam da je problem u meni.Ne krecem se skoro uopste i jako se neprvavilno hranim(npr. kad dodjem s posla kuci jedem i odmah legnem da spavam jedno 2-3 sata).Recimo da se nekih 6 nakon prestanka ne ugojim, a posle vec to krene.Barem je tako kod mene, a mislim da ako se vodi racuna, kao sto sam videla za neka druga iskustva, da i ne mora da se ugoji.Pozz i podrska za sve one koji se odluce da je drze :-)

A jel probao ko da zivi samo na povrcu i koliko je skinuo kg za jedno 7 dana?I jel pomaze zeleni caj? p.s.izvinite ako smaram,al stvarno mi je frka oko mature.Plus sam ja iskompleksirana do bola,tako da ovih dana razmisljam da ne odem na maturu...:-(

ma sve moze malo da se zamaskira.na svojoj maturi a imali smo je na 5 godina ja sam bila najdeblja.svi su se cudili a sta cu.a 10 godina mature imam 2008 tako da sam rekla ima da se pojavim sad kao najmrsavija.inace ide ova atkins dijeta, svi mi dele komplimente.ali jos imam da se topim.

brate to prvi put cujem kod mene se pravi taj sok oduvek doduse mi ne pijemo sokove nesto pa zato sad manje :)
pa ili zova ima neke sastojke protiv srca sto prvi put cujem (znam da zalfija ima neke sastojke koji nisu dobri za nesto ali jebemliga sta nema sastojke bas sam negde naisla kako je zova super valjda u politikonom magazinu) ili sto dodajes secer u sirup a boze moj

inace moze tako nekako i od nane sirup ima negde recept samo stavite puno nane ja shtedela prosli put pa se nije bas osecala...ima na kulinarstvu recept za nanu ako nadjete negde svezhu..valjda treba sveza..divlja?

e u tom magazinu bio recept kao umocis cvet od zove u testo slicno palacinkama i imas pohovanu zovu...znam da tako moze i sa bagremovim cvetom ali trebalo bi da pogledam tacno
i valjda da su cvetovi ok da imaju sok ili tkaoneshto
pa ko ti je to reko
a kozna
:I
e bio je i sirup od koprive da se kupi nekad

sto ne smes pavlaku? :I

pa u te salame trpaju neku hemiju valjda..?? aha kao ne bi trebalo u suve kobasice

ali ne znam ni da u narodu zderu te kobasice na kile mislim to jemalo tezha hrana em nesto usoljeno em suvo...ili gresim..mislim ono u stara vremena

e imala sam neku knjigu pisao je dr pfaf, nash poznati nutricionista )valjda mu je to zvanje ;) (

i tamo ima nekoliko tih "brzih dijeta (pet kg za tri dana ili tako nekako)
pa posto je on dr onda je to valjda i prihvatljivo
ali ne znam de mi je ta knjiga ali mozda ima po knjizarama

manje jedi na maturi pa ces bolje da se provedesh..i kad krene kolo igraj obavezno tu te bar niko ne gleda mada ja uvek jedem puno na tim zabavama tj cesto
e osim jednom kad sam bila na onoj tj ovoj dijeti i onda nisam mogla nista da jedem i tad sam igrala sta drugo da radim jesam smeshna al sta da radim drugo
:)

Mozes da pronadjes te brze dijetice?I koliko bih skinula da samo 7 dana jededm povrce?(al iskreno,znam a nije zdravo,ali posle pocinjem da se vracam u normalu,to sam i pre radila.)U suhomesnatom je sastojak belancevinasti proizvodi OD SOJE,koja nije dozvoljena!

Back