ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa imam jos jedno 7-8kg .nego nesto sam se napalila na mesnu dijetu a ne bi da prekidam ovu.zbog tog voca i sve to.sta da radim?ocigledno da svako mrsavi drugacije,neko 18kg,20kg,13kg za tri meseca.ma moram da izdrzim tri meseca pa kako bude.mada sam malo nesto ja sama kombinovala.recimo kad je proteinski dan ja sam morala da pojedem palacinku ali sa sirom.a muz me gleda pa kao kod tebe sve sme.negde sam se eto pravila pametna.

Pa zavrsi ovu pa ako budes htela jos pocni tu mesnu ali napravi pauzu bar 2-3 nedelje...Po mom misljenu ta dijeta je jako nezdrava jer se brzo gube kg i organizam i imunitet jako oslabi..Ja bila pocela jednom i odustala posle 5 dana bilo mi lose..a i sanjala sam voce i povrce kuvano :)..

Probaj kao i ja prosle godine,tada sam otprilike za isto vreme smrsala kao sa ovom dijetom-nisam jela beli hleb,nisam jela posle 19h,nisam jela suhomesnato,sendvice i te gluposti.. ja cu posle ove dijete nastaviti sa tim nazovi zdravijim nacinom ishrane.. steta sto nisam nastavila tako da se hranim,upropastila me zima i nocno izjedanje ( pod uticajem duge veze naravno ;) )

ja sam prosle godine drzala i smrsala 14 kg za mesec ipo.ali mi se preko zime vratilo, ne sve ali oko 10kg.pokusala sam ponovo pocetkom februara da je drzim ali me je uzasno bolela glava.pa sam pocela sa ovom dijetom.ova mi je dijeta nekako spora.za dva meseca 8 kg.ok to je zdravo ali se nerviram.

ja sam sa proteinskom od januara do polovine marta smršala 9 kilograma:p
u toj dijeti sam se pronašla!!!
jeste teško.onima koji su za voće,hleb,i slatko...
inače je odlična!!!
iskopaću je pa ću vam je postovati...
(znam je na pamet,ali me mrzi da pišem:p )

Hrana koju nozes da jedes
sve vrste mesa... junetina piletina teletina
svinjetina jagnjetina guska patka curka dzigerica na
sve nacine osim pohovanog... kuvano peceno rostilj
mogu i cvarci ali naravno bez hleba...suseno meso
kobasice ali ne virsle i sve vrste narezaka ...sve
vrste ribe i konzerve sa i bez povrca...salate zelena
paprika sveza ili pecena paradajz krastavac zelje
cvekla morski plodovi luk spnac sve saalate zaciniti
po ukusu ule so biber...moze ajvar ...jaja na sve
moguce nacine...karfiol blitva svo moguce povrce...za
pice mineralna voda limun crna kafa caj bez secera
obavezno koristiti natren ili slicno. pola l belog
vina ili litar spricera dozvoljeno naakon prve nedelje
dijete
a do tada limunada sa saharinom.
dakle skuvas povrce koje volis dodas meso i dobro
zacinis i krkas koliko zelis mada ti se u skoro smuci
pa jedes sve manje
ZABRANJENA KLOPA
hleb krompir brasno pirinc socivo psulj grasak prezle
pohovana hrana testa kikiriki badem lesnik virsle ne
zaprzavati jelo niti jedan mlecni proizvod ni jedna
poslastica niti v od voca...
obavezno uzimati multi vitamine vit,c, kalcijum
magnezijum i cink...ja sam samo c i multivitamin
sumeci...
sa prvih 6 dana gubi se do 5 kg posle toga ide po kg
na dan pa malo stane pa opet,,,za mesec ja sam
skinula 8 kg koji su stvarno tu i ostali....ali ako
samo jedan dan uzmes zalogaj zabranjene hrane ode mas
u propas i kao da nista nisi radila jer se proces
zaustavlja...savetujem da izdrzis mesec ali mozes i
krace....ako zvaces orbit neka ne bude vocni....samo
pepermint varijante....

nije tako tesko i ako grozno zvuci.
jeste da jaja nisam jela od tada...salim se..

ok, ukapirala sam swe...ne zwuchi strashno, meni odgowara, poshto ne wolim woce, jedino mi je hleb problem, al probacu, pa jawljam kako sam proshla.....:D
hwala puno;)

Sizzlym:
ok, ukapirala sam swe...ne zwuchi strashno, meni odgowara, poshto ne wolim woce, jedino mi je hleb problem, al probacu, pa jawljam kako sam proshla.....:D
hwala puno;)
e,ja sam baš taj tip:lol:
i ide videćeš:p
a rezultati vidiljivi posle nedelju dana!!!
i da ne može mleko u nes...ali navikne se čovek:lol:

Ja ne držim "onu dijetu" :lol:, ali pokušavam da skinem par komada. :) Nije naodmet...
Savjet za tu mesnu dijetu - nije to dobro... Istina je da se brzo i lako (blah, dodaću - i nezdravo) gube kilogrami, ali se i vraćaju čim prekineš s njom. Nisam vidjela nijednu koja je dugoročno zadržala težinu, a vidjela sam ih dosta koje su držale. Nije da hoću da vas razočaram, ali... :( Ne radi to... A koliko znam, to je u stvari ova Atkinson dijeta, jel da?
Majo, polako sa mršanjem, koliko dugo si ih skupljala - pa ne možeš sad preko noći. ;)

nije atkins.
atkins koristi mlečne proizvode!!!
vraćaju se kg.jer se neumereno jede sve zabranjeno!!!
treba unositi jednu po jednu zabranjenu namirnicu...hleb tek posle mesec dana!!!

Back