ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
videla sam iskustva na forumu su super
ali jbt da pijem pilece nugete?
sad cu da postavim pismo koje mi je napisala jedna kojoj sam se obratila za objasnjenje
zao mi je ko ne razume fr:?

Mon conseiller

Sujet Date
Re: nouvelle 29/4/2006 9:36:52

Envoyé le : 29/4/2006 9:36:52
--------------------------------------------------------------------------------
Re: nouvelle

Bonjour Honey,

Je suis ravie de t'accueillir sur le site de Médial.

Comme tu l'as vu sur ce site, nous aidons les personnes à maigrir grâce à la cure hyperprotéinée.

Le principe est simple, on travaille en 4étapes:

-phase 1, phase stricte, où tu manges des sachets Médial (saveur au choix) et des légumes. Le but: maigrir rapidement, sans faim, ni fatigue, en perdant de la masse grasse

-phase 2, phase intermédiaire avec un repas au déjeuner sans sachet, avec viande ou poisson, légumes et laitage

-phase 3, phase de stabilisation, où l'on maintient plus que 2sachets Médial par j (matin et gouter) et où l'on réintroduit progressivement les aliments jusque là supprimés (fruits, féculents, fromage...).
Le but est de stabilisé le nouveau poids

-phase 4, phase d'équilibre alimentaire, pour maintenir son poids à long terme

En ce qui concerne les tarifs, ils sont affichés sur le site.

Pour payer, tu peux le faire par carte bleue directement sur le site ou par téléphone, par chéque ou par contre remboursement.

Lorsque que tu commandes des sachets, tu bénéficies aussi du suivi diététique offert. Il te suffit donc de m'appeler (ou une de mes collègues) au 05 59 84 01 30 (ou rappel automatique proposé en page d'accueil du site) afin de faire un bilan diététique et de définir ensembles la cure qui te conviendra le mieux.

Ainsi, je pourrais t'aider dans ta démarche et t'accompagner jusqu'à ce que tu trouves un poids qui te conviennent.

Au plaisir d'avoir de tes nouvelles.

A bientôt

Julie, diététicienne Médial

sutra ću da ih zovem,
ja sam mislila da se može kupiti isključivo uz lekarski recept!!!
znam samo da je moja drugarica u jednom momentu čak i preskakala te obroke...te ih nije imala 3 nego 2 dnevno.
inače da je skupi jeste,ali eto meni je izračunalo da za tri nedelje mogu da budem na željenoj kilaži!!!
hvala za link.

au plaisir;)
meni je izracunalo takodje tri nedelje sto mi lici na san:D
ali pera kaze da nema sanse da ja to izdrzim,ti maco i hoces jer mozes da jedes bez hleba,a i izdrzala si onu tesku dijetu
ne znam da l da placas karticom nema ono https nego http
pazi na to
i uclani se i izaberi conseillere da bi te ipak neko pratio i podrzavao i resavao dileme;)

moram da ih zovem da vidim,sada sam videla da ima i u ch i to blizu mog ćaleta.
pa ću da ih zovem.u svakom slučaju ću još da razmislim,jer mi je drugarica rekla da je to isto kao ona moja dijeta!!! samo što još ima i kesice,bez kojih se može!
samo je fazon u načinu ishrane.
čekam da se vrati u belgiju,pa će mi napisati tačni red ishrane za tih 9 meseci koliko traje ukupno regime ishrane!

ma čim sum vido d ono pismo počinje sas
mon konsiljer
odma sum znao d iza toga stoji dijetecka mafija
poslen te navuču na ti praškovi.ondak moraš d ik diluješ.i na kraju završiš u neku sektu il na instititutu lobotomov u rusiju

skinula sam pajamaco ali sad je problem kako otvoriti.cekam muza da mi pomogne.sto ja ljudi nista se ne snalazim.kad smo kupili komp.on nije nista znao a ja pomalo kao znala nesto.ova deca me sludjuju.nego vidim imamo opet nove pocetnice.meni ovaj treci mesec se oduzi.rekla sam strogo se pridrzavam a sad za prvi maj sam jela 2 dana proteine(meso).ma dobro do kraja lete ako treba ima da vodim racuna.mora da se smrsa zdravo je!

cao svima..nije me dugo bilo..vidim neki bas fino napreduju...bravo majo sto si izdrzala 2 meseca..meni je danas tacno mesec i po i polako kaskam za tobom..mada isto kao i ti tripujem da malo stagniram ovaj drugi mesec...jel koristis i ono sa bioenergijom? citala sam tvoje postove i nekako bas i ne verujem u to...a i ne mogu bez vode i cigara sat vremena :(

eh vi ste u tom periodu stagnacije posle koga treba da usledi faza daljeg skidanja kilograma. plus ako se vezba posle dva meseca se vide prve promene u pogledu misicne mase koja je jeli teza od sala pa i zbog toga vaga stagnira mozda...
u svakom slucaju hvala na podrsci :D
danas sam pocela sa 2 banane a posle cu da se bacim na neke mandarine...
malo mi je samo tesko sto znam da drugi ljudi jedu nesto danas, mozda bi mi bilo lakse da svi jedu samo voce danas :lol:
ali razmisljam o nekum haljinicama koje ce mi lepo mnogo stajati posle ovog pre svega duhovnog putesestvija :D

Ma samo okreni glavu kad drugi jedu nesto drugo..:) meni taj vocni dan uopste nije frka,bas se zasitim valjda zato sto voce sadrzi puno secera..
ma ne merim se tako da ni ne znam da li stvarno stagniram,ali provalim po garderobi..ma izdrzacu sva 3 meseca a ako mi ne bude dovoljno,stize leto a leti obicno i smrsam jer se vise trosim a manje jedem nego zima..
@sve je vec zauzeto
kad si pocela sa dijetom?

meni je tek cetvrti dan ovog puta, ali drzala sam vec prosle godine oko mesec dana i skinula sam tad oko 4-5 kilgrama koji su se tokom zime vratili ali sad sam mislila da skinem malo vise tj. da probam duze da izdrzim. naravno pijem puno vode a hocu da pocnem i da vezbam danas - sutra :lol:
i tako, ti?

p.s. mrzim kafu bez mleka!!!

sve je vec zauzeto:
heh, zdravo ako mislis na mene kao pocetnicu. kako to zvuci mlado i neiskusno :lol:
danas vocni dan, najtezi ali najdelotvorniji po mom ubedjenju!!!
nisam tako bas mislila.nego da imam s kim da pricam.ja ovde izgleda pricam sama sa sobom.u pocetku ih je bilo dosta sad ih nema.na to sam mislila ne moras odmah tako da reagujes.super nisam sama.a to je tacno da vaga slabo a po garderobi se vidi.

ono sa bioenergijom drzala nedelju dana.zaboravljam o tome se radi.planiram da zalepim ne vidno mesto.nesto mi je tesko,valjda me mrzi vise.a ovog meseca imam 5 rodjendana ukljucujuci i moj.valjda pocinje da me smara.inace voce za dorucak bez toga ne mogu.i ovo vreme grozno nesto mi nije po volji.moram samo da izdrzim do 27 maja pa kako bude.

Back