ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sve je vec zauzeto:
meni je tek cetvrti dan ovog puta, ali drzala sam vec prosle godine oko mesec dana i skinula sam tad oko 4-5 kilgrama koji su se tokom zime vratili ali sad sam mislila da skinem malo vise tj. da probam duze da izdrzim. naravno pijem puno vode a hocu da pocnem i da vezbam danas - sutra :lol:
i tako, ti?

p.s. mrzim kafu bez mleka!!!

meni je mesec i po vec proslo i dobro ide za sad..a ovde dobijam moralnu podrsku i drago mi je sto se medjusobno tesimo...:) ipak je lakse kad mozes sa nekim da pricas o tome a mislim da generalno osobe na dijeti umeju da uguse svoju okolinu pricom o dijeti..moj dragi ospice vise dobija i tera me da prekrsim..bas je zao..:(

aha razumem njegov problem i moj decko ima isti :D
ustvari je imao, trenutno se dobro drzim i ne kukam osim malo ovde...
a tamo pise 18 do 25 kg za 90 dana. loodilo! ja bi oko 10 pa mi valjda nece trebati toliko...
i koliko si skinula za mesec ipo?

e sve cemo izgledati ovako kad zavrsimo!!! :lol: :lol: :lol:
carmen_elektra.jpg

NECU da izgledam kao ono mrsavo... nesto... pa ona uopste nema bedra. dole izgleda kao momak, gore se ne vidi, ako ne bih videla lice... jedino je u struku lepa. ja sam mrsava, a htela bih da se malo udebljam. samo 2-3 kilograma. ne uspevam :( ali cu mozda uspeti :)

ja zasla u 3 mesec ali sam tako nervozna.danas sam jela i vise nego sto treba,ali od nervoze.cekam rezultat biopsije a moja najbolja drugarica ima cin3.mora da se operise a jos nije udata.pa sam se tako skenjala zesce.a kad sam nervozna ja mogu da jedem ko luda i samo sam gladna.

ako neces da zatrudnis onda spirala.definitivno samo da mi rezultati budu dobri odmah ima da stavim spiralu.mene cim pljunes ja zatrudnim,ali sad nisam trudna.jos mi to fali pored svih muka

MAJO, ZAYEBAVALA SAM SE :lol:
mada sam ja stvarno ostala trudna posle dijete:p

a nisam ni znala da si radila biopsiju...ma biće ok.
ja danas išla kod nede ruskinje na pregled....čitala me iz zenice:p
dala mi neku japansku dijetu!
kada ne budem mrzovoljna postovaću je....
eto.idem bre da spavam....

Back