ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sto se tice drugih muzeva pojma nemam.a sto se tice mogposle prve trudnoce nije mu bilo svejedno.posle se naviko to mu je sto mu je.a sad se primio i on na sve moje pokusaje pa mi stvarno pomaze.sredio mi biciklu,cuva klince dok sam na aerobik,dok trcim.veceras zamalo da ne odem da vozim jer pao je mrak dok sam ja spremila veceru, a on me je naterao.i vozila sam od 19:40 do 20;10.jeste malo ali sutra cu bolje.ali definitivno se primio mozda i vise od mene!

Ja sam za neka dva meseca smrsala sest kg.,prvo krenula sa"onom " dijetom,pa onda sam izgubila apetit,a tako mi se isto desilo za vreme bombardovanja (smrsala 12 kg.)i onda jednostavno mi se gadila hrana.Pila Bozen dve kutije velike,nikakva vajda,i sada se super osecam, stomak se povukao,malo je opusten,ali teretana ce pomoci.....Ona dijeta je super
jer nije nista posebno potrebno spremati,i najbitnije ja istrajati ta tri meseca!

ma super je kad se uzdrzish sad se nisam uzdrzala napalo me neshto roze.....i nekako sam manje pametna i drustvena posto sam popustila sebi..... :I kao da je covek bolji kada se uzdrzi
ili nije, ne znam. ne mogu da citam ono nikako da nadjem zajednicki jezik sa zenama da li je to odnos s majkom i kakav je

sad ko da vas propitujem imam neki profi trip a ove zamukle ebesh mi to. ajd idem na neki kurs skidanja komplexa. znaci kad sutr ne bih jela uvece pobedila bih sebe a i zamara me sve ovo nicija krivica nego en znam ni ja hvala na paznji nemam skim da se svadjam pa mi je onako

a ma to sam kao psihicki nekako jadno kao crnje mi je nego inace, ili nije ne znam : ))
ma kad nema hrane na vidiku onda mi je ok mogu da ne jedem i pola dana i da ne mislim ali kad je ima onda... :I

pa meni je ovaj forum i ova tema svakako pomogli.ljudi razmenjuju iskustva.posto bih ja mogla danima da pricam o dijetama i da nista ne preduzimam ovde mi je lakse.pa raspisem se i skinem teret s duse.jedino se ja ovde cujem jel da?veruj mi da svi mi kao sto si smrsala pa mi i to imponuje.malo se nerviram jer vaga ovaj drugi mesec je pokazala samo 3kg ali se na meni vide rezultati.stvarno se posle 5 godina i 2 porodjaja osecam odlicno jer uspevam da treniram karakter.meni je to bitno takodje jer sam prvi put drzala prosle godine dijetu,pa sad!

?:
a ma to sam kao psihicki nekako jadno kao crnje mi je nego inace, ili nije ne znam : ))
ma kad nema hrane na vidiku onda mi je ok mogu da ne jedem i pola dana i da ne mislim ali kad je ima onda... :I
taj problem imam i ja!i znas sta radim ili spremam da jedu sto i ja tog dana.npr kuvan krompir za mene a njima pire i kobasice.a kad jedu nesto socno izadjem da ne gledam jer znam da moram da probam.

moja koleginica izdržala 3 meseca i tri vodena dana. smršala je 13 kg, prepolovila se. sjajno izgleda.

ja više ne držim dijetu, ali ću da ostanem počasni član sekte, ipak sam toliko uložila i ove stotine i stotine stranica.:lol:

Kad me spopadne napad gladi, ja popijem 1,5 i onda se toliko nalijem da ne mogu da disem, a ne jos i da jedem. Primetila sam da kad pijem po tri, cetiri l vode dnevno, mnogo manje jedem, a i nisam naduvena. Jedini je problem sto stalno trcim u wc

ja umesto vodenog dana drzim vocni dan.tako da 2 uzastopna vocna dana.a to sa vodom i ja ponekad radim.napunim flasu od 2l i pijem.bolje iscedi limun lakse se pije nego obicna.meni je prosao i drugi mesec a smrsala sam 3kg.ukupno 8kg za 2 meseca.nije puno ali se bas vidi.e ovaj 3 mesec ima da se pridrzavam 100%.videcemo 27 maja kako ce da bude.

Mozda ce zvucati malo glupo,da li vam se desavala situacija da priustis sebi da se najedes
slucajno ili namerno u sred dijete pa onda pijes vodu,pa muka,pa odes pa se ispovracas,i kao zadovoljis sebe sa ukusima,a zeludac ipak prazan na kraju?Meni se ranije to desavalo,samo nije dobro jer predje u naviku.....izvinite na gadostima.... :-?

Drage moje sektasice,
moram ovim putem javno da se izvinim svima sto neko vreme nisam upraznjavala nase rituale ali konacno sam se prizvala pameti i jos danas pocela iznova ciklus prociscnenja duse i tela, treniranje karaktera, teznju ka disiplini i sve to kroz samo 90 dana. Potrebna mi je vasa pomoc, duhovna snaga i iskustvo... Zato dizem ovu supu za pozdrav svima koji to razumeju... lol

twigy:
Mozda ce zvucati malo glupo,da li vam se desavala situacija da priustis sebi da se najedes
slucajno ili namerno u sred dijete pa onda pijes vodu,pa muka,pa odes pa se ispovracas,i kao zadovoljis sebe sa ukusima,a zeludac ipak prazan na kraju?Meni se ranije to desavalo,samo nije dobro jer predje u naviku.....izvinite na gadostima.... :-?

dolazila sam u iskushenje ali ipak nisam josh. mada nisam sigurna ni da bih uspela da izvedem. ali to bi bila bulimija :I

je l znate nesto o multiproteinskim paketima?
kako idu te dijete?ja se upisala na jedan site,al ni znam da li da se usudim,kad vidim program za prvu fazu jbt otici ce mi pola plate

znam ja:p
dakle te kesice se jedu intezivno samo u prvoj fazi. i koliko sam upućena u belgiji su 3 evra.
ta faza traje dve nedelje,posle sledeća faza druga A traje dok se ne smrša,ali se kesice kombinuju sa hranom,te se jede valjda jedna dnevno.i koriste se u drugoj B fazi.
znam bračni par koji je za dva meseca smršao po 15 kilograma.
on i više!
ona je trenutno trudna.ali kaže sada kada sam otkrila dijetu-sve j elakše.
inače mora da prati lekar!

14.50€ kutija
pogledaj na
www.mincir.fr
ali te kesice sadrze sta?prah sa ukusom omleta ili nekakav instant omlet?
to mi nije jasno,ima raznih ukusa ali ukusa cega?nekog praha?ja sam to jela jedno vreme kao smutis neki shake umesto obroka ebes to

Back