Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
A DEVOJKE STO SAM DOBILA NOVU DIJETU.U STVARI TO NIJE DIJETA,NEGO SATNICA.SVAKOG DANA U VREME RECIMO 09-10 UJUTRU NISTA NE JEDES,NE PIJES,NE PUSIS APSOLUTNO NISTA.IMA OD PONEDELJKA DO NEDELJE.PA CU JA DA KORIGUJEM SA OVOM DIJETOM.AKO NEKOG ZANIMA NEMA PROBLEMA MOGU DA VA ISPISEM
ma dijete su uzas i za organizam a i za vas, dok se mucite sa hranom ocete li pojesti npr.cokoladicu ili necete......
ma samo treba baviti se sportom i naravno paziti na svoje zdravlje
poz svima
ne pushim
ma nije problem, jedino zwake zawisna sam , al ok....
a uporedo sa UN moze da se iskombinuje, samo ne jedesh u to wreme, mislim da nije neki problem, bash cu i ja da probam....
ja sam naprawila pauzu od 4 dana, a od sutra o5 na dijetu....
hvala, hvala! Navikao mi se organizam na laku hranu sad dok sam postila, i juce kad sam se najela svog onog mesa i kolaca i svega necega nisam mogla da disem, naduvala sam se kao baloncic, valjda ce mi zato biti lakse
Ja pocinjem ovu iliti onu dijetu od sutra. Ako mi bude lose ja cu da vas smaram :razz: ,ali da znate da moram da smram 6 kg!!!!!!!!!danas sam drzala vocni dan da se ispraznim od praznika........... ops: