ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e pa i ja sam odluchila da probam onu dijetu sa prwe strane,poshto sam od mnogih chula da su do jaja smrshali...danas mi je prwi dan, pa cemo wideti kako ce mi ici...
btw jel ja mogu nes da pijem kad hocu ???samo da je bez shecera..ili...>?

pa pitam npr kad odem u kafic...ne mogu da im kazem dajte mi nes ali bez shecera i bez mleka...
pa onda to nije nes:P

kako si ti proshla?mislim koliko si drzala i koliko si smrshala?

možeš, naravno da možeš u kafiću da naručiš kako ti volja:p
nek ti smućka kafu pa ti turi natreen i npr completu,
ona je biljnog porekla.
ja sam smršala bila 8 kg za nekih valjda mesec i po.
pogledaj na temi negde svedočenja sektašica

xpajamacax:
možeš, naravno da možeš u kafiću da naručiš kako ti volja:p
nek ti smućka kafu pa ti turi natreen i npr completu,
ona je biljnog porekla.
ja sam smršala bila 8 kg za nekih valjda mesec i po.
pogledaj na temi negde svedočenja sektašica

:lol: :lol: :lol:
napisaćemo knjigu, besceler:lol:

prochitala sam prwih 40 strana....ostatak cu sutra-prekosutra....
ma ne treba mi shecer..ko ga ebe...:P
8 kg :shock: ...kad bi ja toliko skinula za 3 meseca bila bih presrecna....

btw ima li owa sekta neku chlanarinu :P ???

mojoj bebi danas rodjendan.napunili smo 2 godine.a tortu pravimo u subotu tako da vam saljem svima po jedno parce.a oni koji su na dijeti kao ja nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeemmmmmmmaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!(sreca da je u subotu meni proteinski dan)

maja79:
mojoj bebi danas rodjendan.napunili smo 2 godine.a tortu pravimo u subotu tako da vam saljem svima po jedno parce.a oni koji su na dijeti kao ja nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeemmmmmmmaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!(sreca da je u subotu meni proteinski dan)
srecan rodjendan mawenoj;) meni je u subotu treci dan,tako da cu pojesti parche torte u to ime;)

maja79:

Bebi srecan rodjendan! Mojoj deci (2 ,5 i 4,5 god) rodjendani su u maju i junu, i uvek se "pustim sa lanca" za tu priliku. Izkuliram ja i Novu godinu i Bozic i sve ostalo, ali za decje rodjendane, to je druga prica. Krene sve nekako benigno jos dok pravim tortu, pa onda, sledeceg dana, makar da probam, pa onda " kad je bal nek je maskenbal", i onda mi je, normalno, mrsko stati na vagu par dana, dok malo ne odgladujem, pa u krug. Predlazem ti sledece: Stavi u zamrzivac jedno solidno parce koje sec otopiti za nagradu kada stignes na zeljenu cifru!

shta je ovo kisha pa ste se raspisale

e sto svi kukaju na kishu meni je nekako odvratno kad je lepo i svi se smeju

ok nije bash. ma i ja ne volim kad sam mokra

;)

to ti je dobra taktika ali yashto da neko bude uspeshniji od mene
:evil:

e kad bih je nekako zabavila i navela da pojede vishe meda

ma jok u pocetku je strava zabavno ali kad dodjesh u moje godine...

ako ako bila sam i ja u tvoje godine

a sad...tri parcheta leba i meda

:I

ma idi spavaj to utiche na hranu sigurno mislim
nervira me ne mogu ni poruku da napisem posto necu da stavljam silikone i ne idem na seks onda se ogranicim
idem da odgovorim na neko pitanje

e pazi...tanja parceta, je l idesh u poslasticarnicu? i nosis u tashni 2 rebra chokolade
:)

a uz kifle mozhe kafa jaooooo
mnogo sam autoritativna promenicu se

Back