ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo da se prijavim da sam danasnji dan izdrzala. Jedva. ne znam sta mi je bilo. Inace nikada ne klopam 3x dnevno a danas sam izmedju rucka i vecere crkavala od gladi!??!!? No uz tesq muq i prepucavanje sa sobom sam prvi dan privela kraju. :)
(ona supica na kraju je bas bljak jel da?)

e ako vama radi to da se jede povrce s mesom ok, po meni to ne radi, ali praksa je bitna

....rezanci

ma ima prostiji nacin za ne gojiti se..prestanes da jedes mnogo

Zaboravilaaaaaaa sam da popijem supu!Nadam se da nece delovati.Da kucnem u drvo skinula sam par kilograma.Nadam se da cu skinuti bar jos deset.Hocu da budem super:lol:Samo me jako nervira sto ne smem da grickam izmedju obroka.

?:
ebiga nalivaj se vodom kafom i slichnim nestimulativnim sredstvima ; ))

odnosno i chajem

:I

ma ako prekines na pola vrati ti se duplo :evil:
ne znam

e ****** pojela sam kiflice !!!!! na vocni dan !! i jela sam ih i jela.
mama ispekla i mirisale su i bile poredjane.
eto nisam karakter

e mozhda ce nasha zemlja da se razvija u pravcu kulinarske poshto nam je to jedna od jacih osobina

u stvari vise pisem sebi a pametnija sam kad se uzdrzavam ali eto teo je slabo. :cry:

zenske vidim da ste upucene u sve tajne ove dijete pa me zanima sta sve od povrca moze da se jede drugi dan i da li to obavezno kuvano podrazumeva klasiku tipa malo ulja i lukic prodinstati pa dodati povrce...ja stvarno ne znam kako bih da drugacije skuvala...ili je to samo onako fuj obareno i dodati neki zacini...a da i u kojoj kolicini...hvala puno

?:
e ****** pojela sam kiflice !!!!! na vocni dan !! i jela sam ih i jela.
mama ispekla i mirisale su i bile poredjane.
eto nisam karakter

e mozhda ce nasha zemlja da se razvija u pravcu kulinarske poshto nam je to jedna od jacih osobina

u stvari vise pisem sebi a pametnija sam kad se uzdrzavam ali eto teo je slabo. :cry:

Opet ti o hrani....misim, tema namece hranu, ali umes li ti da se uhvatis za nesto drugo osim za kiflicu? :razz: :smile: :smile: :smile:

Ja ubaci mrkvu i luk i to se kuva na vodi kasnije dodam nesto od povrca sta imam vec pri ruci,znaci bez imalo ulja samo vegete i malo paradajz sosa nist vise.Zato kolicinski obrok povecam nesto moram ebiga :)

decko koji je celog zivota bio debeo i imao 20kg pomocu ove dijete je za 3mes smrsao.tacno onoliko,koliko je imao viska.ali je fora posle 3mes da jedes voce za dorucak.znaci 6 meseci jedes voce za dorucak.proslo je 2 godine a on se ugojio samo 2kg.posto ja trenutno posle dva porodjaja imam veliki broj kg definitivno imam da se pridrzavam dijete.znaci 27 maja prestajem sa dijetom.dotle se ne merim!

A da li neko zna šta smije da se jede na onaj skrobni dan? Moja mama počela sa ovom dijetom i sve pet osim tog dana, kaže odvratan grašak onako sam, a krompir jako dosadio. Pa ako neko ima kakav recept ili savjet, bila bih zahvalna (mama još više :) ).

cek skrobni kao povrcni ili treci? pa za povrcni imash sve moguce povrce. shta cesh vishe :I samo kuvano'pecheno
a za skrobni to je testo pa ja sam jela ovo..

rezanci, kifle, masno testo (zhu zhu, pogachice), prazan burek :evil: testo zapicu, mekike...valjda bilo shta, ali mislim da ne bi trebaloda ima proteine znaci mozda ne jaja, mada ko ce ga znati. mera je mislim dok nisi sita, a ne presita..mada sam se ja redovno prejedala..jela sam i prazne palacinke ne znam da li jeto ok zbog jaja

e ne znam oni su kuvani pirinac podvodili pod povrce...ja sam tako i kuvani kukuruz..a kao testo od kukuruza to sam za treci.. nemam pojma.. ne znam recimo jecmene pahuljice..? ma neko testo uglavnom :)

ma ok je dok mozesh ja vise ne mogu bar neko vreme... ali mislim da prochisti malo organizam

Milena26:
Da li je iko smrsao od ove dijete koja se eto proteze na 52 strane?:-) I koliko ste kila skinule za koje vreme?
ja sam držala jednom pola, i skinula nepovratno 8 kila.
svaki put kada sam pokušala skinula sam do 5 kila, ali sam ručkala pa se vartilo.
znam još 2 forumašice koje su se osušile:p
ali povratile lepotu i samopouzdanje.
ja sada na drugoj dijeti smršala 9 kila za 1,5 mesec.
sada sam na teškim mukama, jede mi se samo slatko.
ali zadržala sam dobre navike, ne jedem hleb i ne pijem slatka pića.
kao ni kafu sa šećerom ( pre dijete 2 kašičice!!!)
ne večeravam, ako zagusti popijem čaj.
uvek imam skuvan pun čajnik, i litar supe.
kada zagusti upotrebim najbolju drugaricu-mikrotalasnu:p
podgrejem i uživam.
eto.

мој другар се за годину дана преполовио откад је престао да једе било шта после 6 поподне.. остао му само надимак - цобу...

значи ждерите до 18:00 8)

Julian_Duranona:
Mislila si na mene dok si postovala, a?
ma n E samo dok sam postovala...

grimace.gif

Back