ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ova dijeta je ludilo.osecam se idealno a imam jos da mrsavim.nije teska,jedino je taj vocni dan malo naporan ali i to se prebrodi.27 maja je kraj dijete i obavestavam sve koje dijeta zanima koliko sam smrsala.dr atkins dijeta i je pomogla da smrsam ali mi se preko zime skoro sve i vratilo i glava me je uzasno bolela.

ne ne u skrobni dan.
lepo ti piše da se jedu kada se jede povrće!!!
a skrobni dan je za testo!!!
(jer bi ondak jela i krompir,zar ne? a ne piše!!!)

Pojavila se relativno skoro jedna marka Venus... Ili sam je ja skoro primetila u Liliju, ne znam... Uzela sam kremu za lice - reko ajde baš da vidim, pošto od svih mogućih dobijam alergiju a prodavačica me ubedila da je antialergijska. I stvarno - skroz prija... Ulazim drugi put i vidim nešto za skidanje šminke, nekih 300 kinti - isto me tako ubede da kupim i ja se oduševim, skroz je dobro, lice je toliko glatko i čisto :D
I pokažu mi neko blato od 800 din. isti proizvođač. Reko važi što ću da dam za blato 800 din :lol:
Međutim pre 4 dana provalim da ima to blato i u nekim malim kesicama za 240 - i kupim ja to, da vidm baš šta je, ovo ostalo je bilo ok - i ne mogu da verujem šta mi se dogodilo! Piše da tretman traje mesec dana - stavlja se 3 dana za redom pa posle na svaka tri dana i ja sam stavljala tri dana za redom i dalje ne mogu da verujem da je nestao.

A da li moze umesto mesa da se jede riba? Nesto nisam upoznata sa sastavom tih namirnica, pa ne znam da li jedna moze da zameni drugu… Nazlost, cini mi se da ne moze? Pliz neka mi neko odgovori, ko zna...

Inace, od utorka pocinjem da drzim tu dijetu. :D

SALATA I SA POVRĆEM I SA MESOM!!!
jesu proteini,ali se jedu na povrćni :p dan!!!
ja ga nikada nisam smatrala isključivo skrobnim,jer smatram da nije tako.

ko je pomenuo povrcni dan?
mene samo zanima kako pecurke upadaju u skrobni dan kad su prepune proteina...
cak vise od mesa

nijedan dan nije iskljuciv, obzirom na to da u un dijeti svaki dan jedes testa (ili bar parce hleba)
sem vocnog :)

milice ništa te bre ne razumem.
koji bre skrobni dan?
ko je opšte pominjao skrobni dan?
gde si ti to pročitala?
i kako se hrana koja se jede na taj dan može nazvati isključivo skrobom?
nemo si nervozna, bre ovde smo da se igramo, a ne da se raspravljamo.
jedi bre pečurke kada hoćeš, slobodno stavi i puter, ali ondak pazi da to bude na proteinski dan:p
dijeta i jeste dobra jer nije isključiva kao neke druge.
neeego, učlani se prvo u sektu, queen:p piše pristupnice:p
pa da se razgovaramo....

ma nisam nervozna :)
pa ona riba, maja 79, ti si je citirala i odgovorila joj, ja sam to procitala, pitala zar se povrce ne racuna u skrobne dane...ma ja se totalno zbunila i zato pitam, da bih znala :) a izgleda da sam pitanjem napravila jos vecu zabunu...tako da cem da cutim :D
inace, polako se pripremam da udjem u sektu, za pocetak doruckujem voce svaki dan...
i to ja nesto;)

Back