ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
razmisljalica:
queen, cekaj - sokove pijes svaki dan, ili samo kada je vocni dan? Zar ne zeznes koncepciju dijete ako pijes sokice u toku dana (mislim na prva tri)?

u dijeti je rečeno da su dozvoljene male količine gaziranih??? sokova tokom svih dana. Da, pijem sokove svaki dan, ali to ne remeti posebno koncepciju dijete. valjda:-?

a zasto preporucuju gazirano? Uvek i svuda neizostavno se napominje da gazirano nijee zdravo i da ne treba piti cak ni gaziranu vodu. a, kao to i pravi izm. ostalog celulit.

Inace, kako stojimo po tom pitanju posle dijete? Kg odu, a celulit? Ili se samo pojavi jer se salce razislo?

pa gazirano nam svari klopu :mrgreen:
ali kunem se da ne pijem koka kolu :roll:
i ja nemam kaki problem
ma to naša dzagoda ima jer se nakrka pa betonira :mrgreen:
ja i ne vidim celulit od slanine:roll:
hebe mi se za celulit samo da smršam:p

pa tri obroka a neces sigurno moci da pojedes kg jabuka :lol:
ja sam juce pojela 1 bananu za dorucak 3 suve smokve za rucak i 1 mandarinu za veceru sto je naravno malo ali me mrzelo da izlazim iz kuce a ostalo mi samo to :?
inace dok nisam pojela mandarinu nije mi bilo bas dobro prelezala sam s bolesnim detetom na kanapeu gledajuci sex&the city cim sam pojela mandarinu kao da sam dobila boju na crno belom tv-u sve je bilo mnogo lepse
danas je bilo meso i osecam se bas osvezeno,i jutros sam bila zadovoljna cifrom na vagi i obecavam profil u bikiniju cim dodjem do zeljene cifre :mrgreen: srecnaaaaaaaaa :D

jao meni se slošilo danas
pojela sam jedan tost :roll:
samo hleb sa margarinom- jedno parče.
ali sutra je mesance:p
a i ujutru ćemo da vidimo rezultate
meni uvek posle voćnog dana...

e taman sam htela da idem posto nema nekog zbavnog drustva i pojavis se ti :p
maco ostavio mi postar neko preporuceno jutros :? da l si ti da l je ona kazna od nove godine?

e nista od moje tasne jean paul gaultier danas sam kupila neku majicu calvin klein i peri boss underwear i jos neke gluposti i ode stek :lol: rasprodaje macoooooo
al bice i kad dodjes :razz:

Back