ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jao ne pitaj
ni ja...
ali se nakokala 3 kg:roll:
vratilo se sve hebem li mu...
ali držim se stare navike:p
voć voć voćkice:p
moram.
to mi je novogodišnja odluka:p

a sto ne idete da vam daju neku dijetu mozhda oni znaju josh neku tog tipa, da ne smara a da radi

mada ja ne izdrzavam pa jedem nocu i ne uvek kad sam gladna, al za sad ok :X
mogu da budem disciplinovana dugo ali nekad puknem i onda suprotno ?? jo-jo

probala sam nekoliko dana onu pilotsku znaci povrce ok i proteini i masti ali ne voce, testa i shecer
navodno koliko hocesh...ali ebesh pasulj bez leba ;))

ima i ona juzhne obale...

i kretanje je vazhno :I

e sad mi se jede neshto

e nekih dana sam jela ljuti ljuti senf... kao valjda kad krenem bez veze
i kiselo npr ono iz krastavaca :I
nekako mi se to jelo
to pomazhe varenju ali je ljutooo
sad mi se to neshto i ne jede

e ja sam od pocetka dijete(oko nedelju dana) smrsala 1.6kg i onda sam sinoc jela kasno(ali po pravilu)i popila pola case sampanjca(imali smo veceru na poslu) i jutros sam vratila 400gr.
stvarno me nerviraju te oscilacije,danas imam dan testa i cemu smem da se nadam? :-(
kad dodju ti momenti skroz sam obeshrabrena.bila sam kod dr i trazila da mi da uput za nutricionistu i on nece kaze da mi je index telesne mase dobar.ma duvaj ga hocu da mi i index telesne zavodljivosti bude-SAVRSEN
ali sta posle dijete?razmisljala sam da idem na hipnozu i da me ubede da ne volim slatkise,ali muz me plasi kaze ko zna koja vrata podsvesti moze da ti otvori hipnoza :?
pa sam razmisljala o homeopatiji,oni prave neke tretmane ciscenja organizma od slatkog.al problem je sto sve to kosta a zdravstveno ne pokriva.kad bih znala da ce uspeti ne bi mi bilo zao,al ovako stvarno ne znam!!!

uh, dijeta:-?

ja sam odustala do svih dijeta..ne mogu bre ja to..stalno sam gladna, nerviram se, ujedam..a kile nista...ugojila sam se u prethodnih mesec dana tri kile..i samo da pojedem kevine baklave, krecem sa resriktivnim rezimom ishrane:wink:
to podrazumeva-dorucak-soja- raz kifla, jogurt
normalan rucak
vecera-nema:D
slatkisi-nema:(
alkohol-po potrebi8-)
vezbanje-3*nedeljno, po sat vremena, u znoju lica svog:roll:
vodeeee..puno
ako sam bas zabrazdila, pijem i bozen tablete..od njih se ne mrsa, ali nekako ubrzaju metabolizam, pa mrsas ako manje jedes:)
eto...
volim da jedem
volim i da budem vitka
mrzim dijete
i opet genijalni pajamacin zakljucak--ej zivote:wink:

Do tri popodne jedi sta ti volja i koliko hoces.
Posle tri, samo jabuke,
do naredog jutra.
Gubis nedeljno pola kila.

To znaci da preko 15 sati ne jedes nista sem jabuka.

A, kad dodjes do zeljene tezine,
rezim postaje blazi.
Mozes da jedes sta ti volja do 5 sati,
posle 5 opet - samo jabuke.

ovo sa jabukama ne zvuci lose.

inace ne verujem da na duge staze moze da deluje ono "nemoj da veceras" jer sigurno da neces moci da do kraja zivota nikad ne veceras. A i onda samo mislis na hranu.

Isto i sa slatkisima. Daj! Ko moze u zivotu da ne okusi nista slatko? Ili mozda moze, ali onda satire cigare, alkohol, ili vec nesto po svom izboru.

pa moze bre..sve je samo navika..a imaju fazoni..lepi vocni cajevi, koji su nekaloricni..a mirisuuuu:)

meni je vazno da jedan obrok dnevno pojedemo onoliko koliko mi je poterbno..onda mogu da izdrzim da ne veceram, cak posle odredjenog vremena ni ne osecas glad...
a nije fazon u tome da nikad ne pojedes nista slatko..vec da ne ubijes svaki dan100g cokolade;-)

E, zene, dva dana vec citam ovu temu, i tek sada dodjoh do kraja! Auuhhh!!! Tezak fizicki rad ta dijeta :)

Ja sam se stalno mucila sa nekim rezimima, sve nesto gore-dole, pa resih da se malo odmorim od svega. .... Dok nisam naletela na ovu stranicu :?

Nisam sigurna da sam bila toliko losa i zasluzila da se mucim, ali nekako imam utisak da cu da probam.
Ovo je jedina dijeta koja mi je oduvek izgledala skroz shitasto i bezvezno toliko da je nikada nisam uzela u obzir...
A onda malo malo pa sretnem nekoga ko se resio tih nesretnih kila a bio na toj dijeti. Poslednja je moja komsinisa (koja je btw baka) koja je po sopstvenim recima dosla na devojacku tezinu - skinula 18 kg i kune se u tu dijetu. Jes' da joj je lice sada malo sprckano, ali zato dupence... Sta ce joj lice kad svi ionako gledaju u sise i dupe ;)

Da, a to sa jabukama: majke ti, koliko je to jabuka koje mogu da te zasite? Mene jabuke tako istruzu iznutra, samo sam jos vise gladna. 'Ájde da su sa zitaricama, pa nekako... Znam da to nije fora :cry: vec je fora da te to, kao procisti...

E, pitanje za dijetne sektasice: nisam mogla a da ne primetim da je postojao problem sa odlaskom u wc. Kako je to moguce kada se svaki cetvrti dan jede samo voce? pa ono, valjda otvara? (tu ne mislim na banane).
koliko vode pijete dnevno? mislim kada ste na toj dijeti? Voda isto pomaze...

mislim da je samo jagodica imala tih problema. meni se sve reguliše kad sam na toj dijeti. vodu pijem kao i kad nisam na dijeti-oko litar dnevno, ali se zato sokove tamanim, one kao 100% voćne:roll:

Back