lady aries
Primećen član
- Poruka
- 502
Jao..koliko sam ja puta razmisljala kako bi bilo lepo da se takve stvari mogu zameniti(metabolizam,genetske sklonosti ka mrsanju i debljanju)..joj,bar na jedan mesec...!!Jooj,kako bih bila debela i sretna!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao al je ova strana berićetno započela
jedna koja bi "sve dala samo da se podgoji"
i jedan koji će da nam svima objasni značaj kretanja i pravilne ishrane.
volim kad me neko vako lepo podstakne na razgovor =DGukni kad te covek lepo pita..!!!
Kome je kad cekanje dobro donelo? Ima nas marsovaca...lady aries, da li si probala sa emisijom/casopisom Debeli i srecni? Mozda ti pomogne da se malo popravis =)
Joj, a ne razumem se u te planete, mozda ne mozes da se ugojis, jer si mars, procackaj ti malo svoju natalnu kartu.
Ovih dana niko ne drzi dijetu???
Cudno...
xexe,znaci zdrav zivot george...Pa lepo lepo...A meni zanimljivo da citam o dijetama...
Ajd ja da pocnem...
Smrsala sam 10 kg za manje od mesec dana...Al nisam smrsala sa 130 na 120,pa kao opusteno...Neko na 44 kg...Pa ako nekog zanima...:shock::shock::shock:
Ma salim se...Valjda niko to ne zeli(osim mene,al ja nisam normalna)
Jedino da se smanje porcije...To je kljucno...Nema vajde od onoga jedes ceo dan to i to u neogranicenim kolicinama i sl...
Znaci ogranicen unos hrane(ne kalorija) nego kolicinski hrane...I naravno nema hleba,nema secera,nema masnoce...
Citala sam malo postove,pa sam se zabrinula,pa rekoh da pitam dal` su zive,zabrinule me one masnoce od 30%...
Je li džorži koja je tvoja kilaža,ako sme da se zna?