ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao..koliko sam ja puta razmisljala kako bi bilo lepo da se takve stvari mogu zameniti(metabolizam,genetske sklonosti ka mrsanju i debljanju)..joj,bar na jedan mesec...!!Jooj,kako bih bila debela i sretna!!:D

Treba manje da se opterecujete sa dijetama... A zna se kako smrsati... kretanje, kvalitetnija ishrana, vezbice...

Nemojte previse da idete u gladovanja jer iako lepe u licu i iz daljine privlacnog izgleda ipak kad se covek malo bolje zagleda u lice od neke aneresiksicne manekenke primetice da joj fali neka boja u licu... u usnama... kao da nema krvi... I onda onaj blago pogureni stav... pa ti prosto dodje da je uhvatis, povuces za ramena i kazes joj "pa ispravi se bre, sta si pogurena koji moj" :lol: ... A one ruke kad malo bolje pogledas... ma koje ruke to je kost i koza... koje bezvoljno landaraju pored nje... bez trunke snage... koje deluju da ni mikrofon ne bi mogle 5 minuta da drze a ne neki drugi fizicki rad da izvedu... No opet neki ce reci profesionalna deformacija pa je oprosteno tim nekim zanimanjima... manekenke.. ili neke 24 casovne forumasice.... :lol:

lady aries, da li si probala sa emisijom/casopisom Debeli i srecni? Mozda ti pomogne da se malo popravis =)
Joj, a ne razumem se u te planete, mozda ne mozes da se ugojis, jer si mars, procackaj ti malo svoju natalnu kartu.

Skoro uvek redovno,prilicno obilno..(mislim da je genetika u pitanju a i puno pusim;))Meni do idealne kilaze treba samo 4kg,ali nikako ma kako se trudila!Inace sam mnogo u pokretu,jako aktivna i energicna..!!Eto u kratko..!!!

xexe,znaci zdrav zivot george...Pa lepo lepo...A meni zanimljivo da citam o dijetama...
Ajd ja da pocnem...
Smrsala sam 10 kg za manje od mesec dana...Al nisam smrsala sa 130 na 120,pa kao opusteno...Neko na 44 kg...Pa ako nekog zanima...:shock::shock::shock:
Ma salim se...Valjda niko to ne zeli(osim mene,al ja nisam normalna)
Jedino da se smanje porcije...To je kljucno...Nema vajde od onoga jedes ceo dan to i to u neogranicenim kolicinama i sl...
Znaci ogranicen unos hrane(ne kalorija) nego kolicinski hrane...I naravno nema hleba,nema secera,nema masnoce...
Citala sam malo postove,pa sam se zabrinula,pa rekoh da pitam dal` su zive,zabrinule me one masnoce od 30%...
Je li džorži koja je tvoja kilaža,ako sme da se zna?

xexe,znaci zdrav zivot george...Pa lepo lepo...A meni zanimljivo da citam o dijetama...
Ajd ja da pocnem...
Smrsala sam 10 kg za manje od mesec dana...Al nisam smrsala sa 130 na 120,pa kao opusteno...Neko na 44 kg...Pa ako nekog zanima...:shock::shock::shock:
Ma salim se...Valjda niko to ne zeli(osim mene,al ja nisam normalna)
Jedino da se smanje porcije...To je kljucno...Nema vajde od onoga jedes ceo dan to i to u neogranicenim kolicinama i sl...
Znaci ogranicen unos hrane(ne kalorija) nego kolicinski hrane...I naravno nema hleba,nema secera,nema masnoce...
Citala sam malo postove,pa sam se zabrinula,pa rekoh da pitam dal` su zive,zabrinule me one masnoce od 30%...
Je li džorži koja je tvoja kilaža,ako sme da se zna?

E preciziraj malo, kako si dosla do 44?Koja kolicina hrane,koje hrane,kada i tako to.......

Pa pocela sam da izbacujem nezdravu,masnu hranu i slatkise...Pa sam jela samo voce....Pa sam onda jela samo pred spavanje,znaci 1 obrok i to neku glupost tipa cornflakes i nesto od voca
Onda sam tako smanjivala,zapravo navikavala zeludac na manje kolicine hrane...Onda sam jela samo suve stvari....tipa neke keksice,ali po 2-3 i mozda malo tvrdo kuvanog pirinca...
I stalno sam bila na nogama i trenirala i onda sam tako naviknuta na male kolicine hrane bila na detoxikaciji,zapravo samo cajevi i tako po 3 dana,pa kasnije i po 5 i 7 dana...
Bas sam pisala na jednoj tenu kako se jedna zena izlecila(izlecilo se njih vise zapravo,ali nju poznajem) od raka tako sto je bila na caju i sokovima od povrca,nekih 30 dana valjda,mada je to preterano,samo u slucaju teske bolesti...

Back