ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde navescu to sam cula od milke cosovic.. to je verovatno vezano sa istocnim medicinama

u stvari necu ali recimo kad ti se jede slatko .. slatko je u vezi sa ambicijom i slezinom i zutom bojom.... ali ne pitaj me nista samo ovo znam. znam i za jos neke organe

OTE=opasna cica;5131660]DA LI NEKO ZNA NEKU DOBRU DETOX DIJETU KOJA JE LEPA A DELOTVORNA I PRE SVEGA ZDRAVA.......A I DA NE TRAZHI NEKE EGZOTICHNE SASTOJKE,JER ZAISTA NE ZNAM GDE TO GA NABAVLJAM.CILJ MI JE SAMO DA PROCHISTIM ORGANIZAM....BUDITE LJUBAZNI PA MI POSHALJITE PRIVATNO,BICU VAM ZAHVALNA DO KRAJA ZHIVOTA!:-D[/QUOTE]

imas mnogo vrsta detox dijeta,ukucaj detox na google tamo ima svega(ali na engleskom),meni najvise prijaju detox dijete,jedem stalno neko voce i nisam gladna,mada imam prednost jer ovde gde sam ja ima svakakvog egzoticnog voca tokom cele godine,jedem voce(najcesce pravim sokove),sveze povrce,pijem mnogo vode,u ogranicenim kolicinama suvo voce(bez dodatog secera),tako se dosta gubi na kilazi,meni se iscisti lice,nekako mi koza posle blista.

ja sam posle porodjaja probala neku dijetu na bodovanje,svaka namirnica ima svoj bod,imas odredjene bodove za odredjen period,i za nekih mesec i nesto dana skinula sam 12-13 kg!!!!To mi prijateljica donela iz Moskve!!! I bas sam bila zadovoljna sa tom dijetom!!! Sigurno ste vec upucene u ovaj fazon dijete,al eto meni je uspelo,nisam se nesto namucila a kg odose!!!! U sustini jedes dosta proteina(slicno kao mesna),ali mozes i mlecne proizvode,a posle mesec dana kad,recimo smes 40 bodova u toku dana,mozes od svega pomalo!!!!
Ja obozavam slatkise,cini mi se da bi mogla na njima da zivim,pa sam krize sa slatkim,zadovoljavala crnom cokoladom(ima manje bodova),u,naravno,manjim kolicinama nego obicno!!!!
evo,ovih dana nikako da se nakanim da opet krenem,nisam dugo!!! I eto posle 2 god vratila sam mozda 5-6kg,znaci posle te dijete teze se vracaju kilogrami,ali mora da se pazi!!!! Aj uzdravlje!!!:ok::heart::kiss:

Brankice jel to Pilotska dijeta?
http://www.dijeta.net/bodovna_dijeta.htm
Mislim da je brojanje kalorija koje unesemo mnogo korisnije i efektnije.

pa ne znam da li je pilotska,al je u fazonu weight watchers,sad da li je to isto??ne znam stvarno,ali ja mislim da je,po meni bolje nego brojanje kalorija,imam spisak namirnica pa onda kombinujes bodove(a ti bodovi su otprilike nesto kao kad bi racunala kalorije,samo sto to nisu)!!!!:D Brzo se usemis,i u sustini sta god da skuvas mozes da iskoristis za tu dijetu!!!! Meni je bilo malo tesko u pocetku,al za nekih nedelju dana sam se vec navikla,i usemila,pa sam znala napamet sta bi mogla da jedem i koliko je to bodova!!!! Sve u svemu,na meni je imalo efekta,a i mnogim prijateljicama sam dala,pa su zadovoljne!!!!!:lol:
E,sad,ja bi mogla da je napisem,al nemam sad vremena,pa ako hocete--ispisacu neke osnovne stvari i njihovo bodovanje!!!! Jer kad se nesto predoci na jednostavnu primenu,onda ne bi trebalo da je tesko,vec samo malo volje i to je to!!!!:kiss:

Pa najpolje je kada uvedete Fasting...
Prvo 1 dan pijete samo vodu-pauza-pa onda 3 vezana-pa pauza-pa 5 vezanih-pauza-i na kraju celu nedelju.Znaci samo se pije voda,caj i mozda po neki sokic(limunada,cedjena) sok od cvekle...

A kako ja ljudi da se udebljam..stvarno bez *ajebancije..!!Nemojte mi samo reci jedi..jer ja JEEEDEEM!Odoh ja off topic..******..

Pa,jeste i to problem,al ti zavidim na problemu!!;) Salim se,nemoj se ljutis!!! Nego dodji ti lepo kod mene,pa da resimo problem!!! Mogle bi da se zamenimo..!!!:) Na jedan dan..!! Sorry,ne znam stvarno kako to da resis,nisam bila u toj situaciji,al se solidarisem s tobom!!!!:kiss::ok:

Back