Tamo gde ja adim planinko je selo. To radim tako vec .... od 1996 godine. I mogu da ti kazem,, ne da se isplati, nego ja ne bi nista drugo ni radio. A zaista sam radio svasta i zavrsio razne škole . I to ne samo ja , nego i svi oni s kojma sam napravio ugovore, i oni koje samnagovorio da se vrate u svoje selo. Inace, ja sam iz grada. Rodjen sam u gradu, odrastao, skolovo sam se u gradu. Mislim, da ti ne pricam celu pricu, bezveze je. U glavnom, kad sam dosao u Srbiju ponovo iz inostranstva, ja sam poso otvorio na selu... Elemantarne uslove pravim sam sebi, kako mi i trebaju. Pa vidis, jedan od problema je upravo taj što sad svako hoce, da mu neko drugi napravi uslove. U srpskim gradovima, uslove su pravili bas Srbi, koje su 45 poubijali. Posle su proleteri istao tako pravili uslove, sam malo ruznije, jer su proleteri inace takvi. Seljacima je oduzeto i ono što su imali, a oni seljaci, koji su mogli da obezbede narpedak sela, poubijani su kao kulaci... Dakle, sama ti lepo sebi napravi uslove, ko sto sam i ja, i nema problema. Dakl, enemoj da ocekujes da ce neko za tebe nesto da stvori, nego stvaraj sama za sebe, a još bolje u paru.