On trazi nju, ona trazi sta?

jahta, privatni jet, kazino, hotel, neboder, banka ... standardno. sta predlazes?

napravicemo kupatilo, a ima vec i tekuca voda tamo gdje te vodim. da zaoremo staru djedovu brazdu.

Da se trampimo. Ja tebi kuću u tom selu (bud zašto se prodaju) a ti meni tu jahtu i sve ostalo, snašu ti dovodim iz Albaniju, i bog da te vidi, kad ti je to toliko lepo. Pa ori brazde od danas do sutra ;)

A sto se tiče dedine brazde, nemoj sad da vrdaš i tražiš bolje, kupatilo ovo- ono, pa na kraju interkonti...U ovome veruj mi niko ko je probao bolje ne može živeti, a ni neće. Samo onaj koji se u tome rodio, ako baš nema drugi izbor.

Poslednja izmena:
ja se cudim kako jos opstajemo!!!

Ej. PA NEKO MORA I HRANU DA PROIZVODI, a samim tim neko mora ziveti na selu. Ne raste voce i povrce u supermarketu. Osvestite se ljudi!!!
Ako sela nestanu i mi cemo nestati jer nece biti ko da posadi taj krompir, luk itd itd. Jer cemo svi raditi u kancelarijama.

Svojevremeno smo dali (skupili se nas pet-šest)oglas:"Mlad solidnog izgleda,tek završio tehnički fakultet,
zbog obaveza nije imao devojku,traži iskusnu žensku osobu radi zajedničkog letovanja...Šifra:nasledstvo."
Tada se nisu brojali pregledi,ali nam na šifru stiglo stotinak pisama...:mrgreen::hahaha:

a čuj, od bavljenja evropskom populacionom politikom, uvek je bolje posvetiti se ličnom angažmanu u toj oblasti.

Ako su vrijednosti poremecene i ako su one uzrok opsteg stanja, onda je rad na vrijednostima direktan, licni angazman. Oni koji najmanje gledaju na vrijednosti najcesce se zene, ali samo zato sto su "ovce za sisanje" (to mi rece jedna Ruskinja koja zbog propale ljubavi i danas zivi u Nisu) dakle, bogati su ili onako kao crnci svemu povladjuju (papucari). Ali tamo gdje nema muskarca, nema ni ljubavi.

Dakle, ko hoce kvalitetnu ljubav mora htjeti i kvalitetnu zenu. Papucar biti je lako. Nisam oportunista.

Mislim da se mi znamo sa IRC-a sc-a. Nastenjka?

Ako su vrijednosti poremecene i ako su one uzrok opsteg stanja, onda je rad na vrijednostima direktan, licni angazman. Oni koji najmanje gledaju na vrijednosti najcesce se zene, ali samo zato sto su "ovce za sisanje" (to mi rece jedna Ruskinja koja zbog propale ljubavi i danas zivi u Nisu) dakle, bogati su ili onako kao crnci svemu povladjuju (papucari). Ali tamo gdje nema muskarca, nema ni ljubavi.

Dakle, ko hoce kvalitetnu ljubav mora htjeti i kvalitetnu zenu. Papucar biti je lako. Nisam oportunista.

Mislim da se mi znamo sa IRC-a sc-a. Nastenjka?

ne, mi se uopšte ne znamo, mada ima jedna korisnica pod nickom nastenjka..što je znak da ovaj moram da menjam, da ne bi dolazilo do zabune.

što se ovog komentara tiče..posle ću da odgovorim ,
odoh da kuvam ručak.

Potpuno si u pravu. Svet je pun teoreticara i pricalica, a ovamo - nista. Mada u nekim slucajevima je mozda i bolje tako, da se glupost ne siri.

E baš to. Svi ovde nešto palamude, seoski život, bez elementarnih uslova što da ne, drugi savetuje da se bavimo poljoprivredom jer mora neko i hranu da proizvodi i tako dalje...prodavanje muda za bubrege iz udobne gradske fotelje. Još kad ovi političari počnu da palamude o povratku na selo, a nisu u stanju da obezbede najelementarnije uslove, zgadi mi se sve..

Ljudi moraju u nesto zajednicki vjerovati da bi ostali zajedno.

Toga vise nema. Zato vise niko nikog ne trazi.

Sta sad tele da radi samo na livadi?

Toga nikad nije ni bilo (ali bi trebalo biti), nego su se neki stvari podrazumevale, tako mora biti i tačka. E sad se situacija promenila drastično, fala bogu. A svet prepun što Bad Wolf reče teoretičara, koji mašu nekim mitom o divnom patrijarhalnom životu naših starih i nekakvim "pravim" vrednostima :)

Back