vlaovicg
Obećava
- Poruka
- 97
A nije mi jasno zasto na forumu ne postoji vise taj odeljak o upoznavanju i trazenju srodne duse? Neka mi neko odgovori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jahta, privatni jet, kazino, hotel, neboder, banka ... standardno. sta predlazes?
napravicemo kupatilo, a ima vec i tekuca voda tamo gdje te vodim. da zaoremo staru djedovu brazdu.
Ja ne znam kako te zenske ne shvataju da sve one vec vijekovima idu u grad, a on uvijek ima isti broj stanovnika... ima li ista ljenje od zene? pa vama je tesko i disati i jesti

ja se cudim kako jos opstajemo!!!
Ej. PA NEKO MORA I HRANU DA PROIZVODI, a samim tim neko mora ziveti na selu. Ne raste voce i povrce u supermarketu. Osvestite se ljudi!!!
Ako sela nestanu i mi cemo nestati jer nece biti ko da posadi taj krompir, luk itd itd. Jer cemo svi raditi u kancelarijama.
A nije mi jasno zasto na forumu ne postoji vise taj odeljak o upoznavanju i trazenju srodne duse? Neka mi neko odgovori.

Za sto godina ce citav forum biti samo za "on trazi nju", jer ce ostati toliko ljudi kao u onom filmu poslije nuklearne katastrofe (sa podmornicom).
Ma jok, samo gledam kakav je natalitet u Evropi. Prosjek oko 1.4 djece po zeni. Znaci, za 3 generacije smo bivsi.
a čuj, od bavljenja evropskom populacionom politikom, uvek je bolje posvetiti se ličnom angažmanu u toj oblasti.
Potpuno si u pravu. Svet je pun teoreticara i pricalica, a ovamo - nista. Mada u nekim slucajevima je mozda i bolje tako, da se glupost ne siri.

a čuj, od bavljenja evropskom populacionom politikom, uvek je bolje posvetiti se ličnom angažmanu u toj oblasti.
Ako su vrijednosti poremecene i ako su one uzrok opsteg stanja, onda je rad na vrijednostima direktan, licni angazman. Oni koji najmanje gledaju na vrijednosti najcesce se zene, ali samo zato sto su "ovce za sisanje" (to mi rece jedna Ruskinja koja zbog propale ljubavi i danas zivi u Nisu) dakle, bogati su ili onako kao crnci svemu povladjuju (papucari). Ali tamo gdje nema muskarca, nema ni ljubavi.
Dakle, ko hoce kvalitetnu ljubav mora htjeti i kvalitetnu zenu. Papucar biti je lako. Nisam oportunista.
Mislim da se mi znamo sa IRC-a sc-a. Nastenjka?
Potpuno si u pravu. Svet je pun teoreticara i pricalica, a ovamo - nista. Mada u nekim slucajevima je mozda i bolje tako, da se glupost ne siri.
Ljudi moraju u nesto zajednicki vjerovati da bi ostali zajedno.
Toga vise nema. Zato vise niko nikog ne trazi.
Sta sad tele da radi samo na livadi?