Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
A ja vas volim obojicu... Lepo sam se nasmejala... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ja mrzim ljude koji non stop samo nesto S.E.R.U.!

A ja vas volim obojicu... Lepo sam se nasmejala...![]()

onda verovatno mrziš samog sebe![]()
to su tzv tradicionalni likovi, tipa ona mala hinamori.... sve osobine koje one imaju su smatrane za obavezne vrline kod japankeA sta tek reci za Orihime?
Moras priznati da je ona vise taj njanjavi klise od Rukije.
Moze se reci da jako veliki broj anime ima upravo takve likove (koji su mi zato, posle pocetnog odusevljenja, jako dosadili)
znas,ljudi poput tebe me stvarno zesce izvode iz takta...
-------Da razgranicimo nesto. Kad pricam o Mangi, stavljacu spoiler tagove, ali kad pricam o Anime, necu. Anime je dostupna svima ( kao i Manga, ali ajd ), pa ako niste stigli, sto niste. Ko vas *ebe.. ( Ovo je retoricko pitanje, ne treba mi uvid u vas sexualni zivot ).
Oh, da. Pa sad da li je Ljubicasto- crna normalnija od Narandzaste je vrlo diskutabilno, Angel. U svakom slucaju Sargarepica je lepsa.
A Rukia em smara, em je buljava, em je ruzna. Bas ju je Kubo pogodio, u picku materinu.

Da razgranicimo nesto. Kad pricam o Mangi, stavljacu spoiler tagove, ali kad pricam o Anime, necu. Anime je dostupna svima ( kao i Manga, ali ajd ), pa ako niste stigli, sto niste. Ko vas *ebe.. ( Ovo je retoricko pitanje, ne treba mi uvid u vas sexualni zivot ).
Sve je bolje od crvene, narandzaste, ridje, cega vec...
pa i manga je dostupna svima debilu
ako si toliki idiot nemoj stavljati,ko tebe ***e
znam da se svet ne vrti oko mene.sta je poenta tvog posta? o.O
znam da se svet ne vrti oko mene.sta je poenta tvog posta? o.O
samo pokazujes koliko si glup....

Ae dosta vise. Otkaci od coveka vec jednom, proganjas ga po temama ko da je Britni Spirs.
samo pokazujes koliko si glup....