Omiljeni lik iz Bleach-a

Omiljeni lik iz Bleacha

• Ukupno glasova
    36
  • Anketa je zatvorena .
A sta tek reci za Orihime?
Moras priznati da je ona vise taj njanjavi klise od Rukije.

Moze se reci da jako veliki broj anime ima upravo takve likove (koji su mi zato, posle pocetnog odusevljenja, jako dosadili)
to su tzv tradicionalni likovi, tipa ona mala hinamori.... sve osobine koje one imaju su smatrane za obavezne vrline kod japanke
likovi koji su nama normalni, njima nisu
osim mozda najmladjima... ali opet, ti se redovno ubijaju

Da razgranicimo nesto. Kad pricam o Mangi, stavljacu spoiler tagove, ali kad pricam o Anime, necu. Anime je dostupna svima ( kao i Manga, ali ajd ), pa ako niste stigli, sto niste. Ko vas *ebe.. ( Ovo je retoricko pitanje, ne treba mi uvid u vas sexualni zivot ).

Oh, da. Pa sad da li je Ljubicasto- crna normalnija od Narandzaste je vrlo diskutabilno, Angel. U svakom slucaju Sargarepica je lepsa.
A Rukia em smara, em je buljava, em je ruzna. Bas ju je Kubo pogodio, u picku materinu.

Da razgranicimo nesto. Kad pricam o Mangi, stavljacu spoiler tagove, ali kad pricam o Anime, necu. Anime je dostupna svima ( kao i Manga, ali ajd ), pa ako niste stigli, sto niste. Ko vas *ebe.. ( Ovo je retoricko pitanje, ne treba mi uvid u vas sexualni zivot ).

Oh, da. Pa sad da li je Ljubicasto- crna normalnija od Narandzaste je vrlo diskutabilno, Angel. U svakom slucaju Sargarepica je lepsa.
A Rukia em smara, em je buljava, em je ruzna. Bas ju je Kubo pogodio, u picku materinu.

pa i manga je dostupna svima debilu:dash:
ako si toliki idiot nemoj stavljati,ko tebe ***e

Aha, evo bas sam htela da ti kazem ko me *ebe, sad si me sjebao nacisto.
:roll:

Sve je bolje od crvene, narandzaste, ridje, cega vec...

Ajde dosta vise sa tom kuknjavom. "Bu-hu, vidite, ja imam crvenu kosu..." Odrasti vec jednom. Polovina devojaka koje znam bi ubilo za crvenu kosu, a ti tu nesto izvodis.
A i vec si je ofarbala, o cemu mi ovde pricamo uopste?

pa i manga je dostupna svima debilu:dash:
ako si toliki idiot nemoj stavljati,ko tebe ***e

Nisi mu naglasio da je pitanje retoricko, sad ce da nas uputi u detalje nedostatka svog seksualnog zivota.

Back