Omiljene teme za razgovor na sastanku...

Dozvoli kolega, ja volim mudrosere.
I mnogo ih devojaka voli.

E sad ako se neko mora PRAVITI mudroser ondak se to vrlo brzo prepozna pa mi se takvi gade jos vise od onih koji zbog skromnih kapaciteta ne mogu ni da pretvaraju da su mudroseri.
Svako treba znati svoje mesto i ne gurati se gde mu mesta nije.

A najtuznije je pak videti kada je zena ili muskarac sa nekim evidentno manje inteligentnim od sebe. To se zove lecenje komplexa ..ne ljubav.E sad, dragi moj, sve zavisi kakva je tvoja ciljna grupa, jelte..
U tome i jeste char..nisu svi istih sposobnosti i kapaciteta pa krpa lako nadje zakrpu.
Prilagodjavanje prilagodjavanje.

strasno!

Hmm..pa hajde da ti ovako postavim, mozda ces razumeti

1. da li bi se Ti mogla zaljubiti u nekoga ko je ocigledno manje inteligentan od tebe i sa kim ne mozes razgovarati o stvarima koje te interesuju jer njega one niti zanimaju niti je sposoban da ih shvati?

Ako mozes , svaka cast. Ja smatram da je komunikacija izuzetno vazna u vezi. Ako nema komunikacije onda to nije LJUIBAV nego samo veza zasnovana na sexu.

2. No hajde da se za tren ostavimo prve teze i postavimo situaciju ovako
Smuvala si se sa momkom koji nije na tvom intelektualnom nivou . Sta cete vas dvoje raditi u vezi? Osim sexa i drzanja za ruke?
Zar tebi nije zadovoljstvo imati muskarca sa kojim mozes ravnopravno razgovarati . Decka koji razume teme koje tebe zanimaju?

E sad te ja pitam zasto BI IKO zeleo biti u jednoj takvoj vezi.
Pa ja bih rekla ovako, ili si zesci mazohista ili si iskompleksirana pa te zadovoljava da intelektualno dominiras nad svojim deckom.
Sto je za svaku osudu.
Jer je char partnerskog odnosa u tome da budu ravnopravi.
A ravnopravnost podrazumeva razumevanje .

.zar devojka ne moze da se zaljubi u nekog takvog?
Hahhaha..e i ti mene prozivas.
Slusaj sebe.
NEKOG TAKVOG.
Ko da je manje intelektualno sposoban mladic kakva zivotinja u cirkusu.

Poslednja izmena:
Hmm..pa hajde da ti ovako postavim, mozda ces razumeti

1. da li bi se Ti mogla zaljubiti u nekoga ko je ocigledno manje inteligentan od tebe i sa kim ne nozes razgovarati o stvarima koje te interesuju jer njega one niti zanimaju niti je sposoban da ih shvati?

Ako mozes , svaka cast. Ja smatram da je komunikacija izuzetno vazna u vezi. Ako nema komunikacije onda to nije LJUIBAV nego samo veza zasnovana na sexu.

2. No hajde da se za tren ostavimo prve teze i postavimo situaciju ovako
Smuvala si se sa momkom koji ne nije na tvom intelektualnom nivou . Sta cete vas dvoje raditi u vezi? Osim sexa i drzanja za ruke?
Zar tebi nije zadovoljstvo imati muskarca sa kojim mozes ravnopravno razgovarati . Decka koji razume teme koje tebe zanimaju?

E sad te ja pitam zasto BI IKO zeleo biti u jednoj takvoj vezi.
Pa ja bih rekla ovako, ili si zesci mazohista ili si iskompleksirana pa te zadovoljava da intelektualno dominiras nad svojim deckom.
Sto je za svaku osudu.
Jer je char partnerskog odnosa u tome da budu ravnopravi.
A ravnopravnost podrazumeva razumevanje .

lepo si mi objasnila i mogu ti reci da si u pravu.ALI,NALAZIS SE NA PODFORUMU TINEJDZERA,PA BI TREBALA DA SE SPUSTIS NA TAJ NIVO..
e sad ovo sto si me pitala to je upravo ono sto sam ranije pisala,,zaljubiti se u nekog ko ti ne odgovara,,!

Na koji to nivo mislis?
Koji je to tinejdzerski nivo. Govoris kao da je to neki intelektualno nizi nivo.
Ja mislim da ovde ima mnogo tinejdzera koji su ovo shvatili kako valja.
Zasto?
Zato sto su itekako sposobni da shvate.
A i ti si mogla da shvatis da si malo pazljivije procitala umesto sto si videla jednu recenicu koja ti je iskocila iz sablona i osula paljbu.
I sve ovo se moglo lepo resiti i bez ovakvih gluposti.
:)
Oke?

lepo si mi objasnila i mogu ti reci da si u pravu.ALI,NALAZIS SE NA PODFORUMU TINEJDZERA,PA BI TREBALA DA SE SPUSTIS NA TAJ NIVO..
e sad ovo sto si me pitala to je upravo ono sto sam ranije pisala,,zaljubiti se u nekog ko ti ne odgovara,,!

Izvinite što se mešam ali da li je to opet ona ovde naširoko poznata ideja - pravi se gluplji da što bolje prodješ?

Na koji to nivo mislis?
Koji je to tinejdzerski nivo. Govoris kao da je to neki intelektualno nizi nivo.
Ja mislim da ovde ima mnogo tinejdzera koji su ovo shvatili kako valja.
Zasto?
Zato sto su itekako sposobni da shvate.
A i ti si mogla da shvatis da si malo pazljivije procitala umesto sto si videla jednu recenicu koja ti je iskocila iz sablona i osula paljbu.
I sve ovo se moglo lepo resiti i bez ovakvih gluposti.
:)
Oke?

nenene,ja sam odlicno razumela,ali govoris o vezama koje su ozbiljnije,mislim da nema takvih bas kod tinejdzera,i ja sada kad zamisljam,volela bih imati nesto slicno tome..a ovo nase je cisto sranje!

Podrzavam. Tu kad se raspricam ima da prodje ceo vek. :D
Mada to vise za prijatleje. :lol:

Da brate... bas ce sad neki par da prica o hrani...kao "E, ti se meni oduvek svidjas, a volis li spagete?" ona:"Ne" On:"E vise mi se ne svidjas!"....:mrgreen::mrgreen:

Ja bih voleo da imam prijatelje kao u seriji "Seinfild", tamo se za sitnicu raspricaju...:lol: Ko gleda seriju, shvatice...:D

Back