Shibby MC
Iskusan
- Poruka
- 5.199
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je kultna prica .....
Djordje(bf) se sprema za sastanak sa najlepsom devojkom u celom gradu, a ja sedim kod njega i kao svaka dobra drugarica, dajem mu savete i instrukcije o lepom i primernom ponasanju...i sta devojke ne vole,vole,sta ih smara, nervira kad cuju od decka itd.
On je bio tako zbunjen i pogubljen da nije znao gde se nalazi(mislim da sam ja delom kriva za ovo)...Stigao je nekako do kafica, seli su,narucili pice i.....nista.Muk! Posle nekih 15-tak minuta jadnik je progovorio i od svih stvari koje je mogao da izvali on je mrtav ozbiljan rekao "lepo vreme danas, jel da?"
Devojka se naravno pokupila i otisla![]()
Glavna tema nam je uglavnom muzika,i blamovi...da se lepo mozemo ismejati
A naravno kod mene je 99.99% zajebancija.........
E a kako zapoceti razgovor s deckom,i jos ako je on stidljiv......?Mislim,glupo je da mu tek tako pridjes ''Cao.Koje si odeljenje?"' a znam da se morate nekako upoznati.Ima li neko budan ideju?
Cugam pivo i pogled zapucam u jednu tačku,malo pored nje ukoliko sedi ispred...Pomisle da sam neki dubokoumnik pa zbog toga postavljaju čudna pitanja i eto ti teme.![]()
Zensko si prokletstvo,samo blebeci mislis da muskarce zanima to o cemu pricas? Samo pricaj i on ce slusati,umesto jel ti se svidjam krljni mu zvaku jer ako mu to kazes uplasice se i onda ce se on izblamirati i sklanjace se od tebe uvek!![]()
E a kako zapoceti razgovor s deckom,i jos ako je on stidljiv......?Mislim,glupo je da mu tek tako pridjes ''Cao.Koje si odeljenje?"' a znam da se morate nekako upoznati.Ima li neko budan ideju?
Uh, šta znam.
Pričali o školi, muzici, kakav je kome bio dan i slično.
Brzo mi uletimo u spiku, jer sam ja brbljiva (), pa razbijem led. =)
Sve zavisi kakav je sastanak,ako je sa devojkom,prvi sastanak onda prvo pocinje prica kako mi je zapala za oko,iako ona zna ja njoj sve to lepo prepricam,a njoj oci blistaju kd joj objasnjavam kako nisam mogao da prestanem da mislim o njoj,posle toga predjemo na neki neutralnu temu,dokacimo se detinjstva,tek tu ima da se prica kolko hoces...
mene je ovo u stvari uvek interesovalo.
Ja nikad sa zhenskim svetom ne umem da vodim razgovor.
U stvari, sa poznatim zhenskinjama ide nekako, al' sa nepoznatim muka zhiva
Inache meni iz usta izlazi gomila budalashtina. Medju ortacima to nije problem, medju ortakinjama takodje mada je relativno to. Al' kad se upoznajem sa nekom zhemskinjom, cutim jer znam da ce sledeca stvar koja mi iz usta izadje biti neopisivo glupa, nevezana ni sa chim. To naravno ostavi negativan utisak na nju, mada bolje to nego da misli da sam retardiran (shto se deshavalo kad sam prichao mnogo).
Zhemske su mi enigma kad je razgovor u pitanju, ukoliko nije neka od klasichnih tema gde jednostavno mogu da zauzmem stav (politika, istorija.....), mada se o tome ne govori![]()
Shto se mene tiche, ja ne bih usta otvar'o, vec samo ona da pricha, al' to ne ide.......
Ih bre... Sta je toliko strasno pricati sa devojkom??? Zenske padaju na mudrosere, provereno, treba biti interesantan, sarmantan, dominantan (kod nekih ne), ali nikao navalentan, stavis lepo sve to na kantar, nadjes sredinu i do kraja sastanka jesce ti iz ruke...
Jao setila sam se jos jednog pitanja koje svi muskarci OBOZAVAJU!
" aa o cemuu razmisljaaas"?
ma nema boljeg pitanja za prvi date ^^
a o čemu bi muškarac razmišljao na sastanku sa ženskom?" aa o cemuu razmisljaaas"?
a o čemu bi muškarac razmišljao na sastanku sa ženskom?![]()